Varkensvlees

Er zijn 35 producten

Varkensvlees bestellen

Varkensvlees is een van de meest gegeten vleessoorten in Nederland. Er bestaan veel verschillende soorten varkensvlees die allemaal verschillende eigenschappen en kwaliteit hebben. Nice to Meat heeft een assortiment varkensvlees van de beste kwaliteit, geselecteerd op ras, dierenwelzijn, vlees-vet verhouding en smaak. Het volledige selectie varkensvlees producten vind je hier en is online te bestellen.

Soorten varkensvlees

Bij het kopen van varkensvlees, is het belangrijk om te letten op het ras en herkomst van het varken. Die bepalen grotendeels de kwaliteit van het vlees. Nice to Meat heeft drie verschillende soorten varkensvlees in het assortiment. Berkshire varkensvlees is afkomstig van een van origine Brits ras dat wordt gefokt in Nederland en België. Livar varkensvlees is afkomstig uit Limburg en een ambachtelijk streekproduct. Iberico varkensvlees komt uit de Spaanse provincie Extremadura, waar zij zich voeden met eikeltjes.

Varkenshaas, kotelet en varkensfilet

Van alle soorten varkensvlees heeft Nice to Meat verschillende delen in het assortiment. Voor het meest malse en magere vlees kies je de varkenshaas. De kotelet heeft wat meer vet en een botje, waardoor het varkensvlees wat meer smaak heeft en sappiger is. De entrecote van het varken noemen we varkensfilet en heeft een klein randje vet aan de zijkant.

Varkensbuik en varkensnek

Varkensvlees wordt veel gebruikt in de barbecuewereld. Met name de varkensbuik en varkensnek, ook wel varkensprocureur genoemd, zijn populair. De varkensbuik heeft mooie laagjes vet tussen het vlees, waarmee je het lekkerste buikspek maakt. De varkensnek is heerlijk om op lage temperatuur te garen op de kamado.

25 - 35 van 35 producten weergegeven
 • 3302050

  Droge worst van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De Livarano bestaat uit geselecteerde malse vleesdelen van het Livarvarken en us gekruid met een...

 • 3500400

  Een hele frenched rack van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De rack is het ribgedeelte van het varken, waar de...

 • 3200250

  Geportioneerde entrecote steak van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. Deze entrecote steak wordt gesneden van de...

 • 3200550

  Heerlijke sate gemaakt van de varkenshaas van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De varkenshaas is afkomstig uit de rug...

 • 3205000

  De naam zegt het al, langzaam gegaarde buikspek van het Duke of Berkshire varkensvlees. Door de langzame garing van de buikspek krijgt het een fantastische zachte smaak. Voor een optimale smaakbeleveing haalt u dit product voor consumptie een half uur van te voren uit de koelkast.

 • 3205400

  Authentieke receptuur met enkel The Duke of Berkshire vlees. Lang gerijpt en gerookt op een bed van eiken-en beukenhout.

 • 3205500

  Op oud Belgisch recept met kwalitatief varkensvlees van de Duke of Berkshire. Zacht van smaak en smelt op de tong!

 • 3205100

  Een gedroogde rauwe ham van het Duke of Berkshire varken. Een mooie marmering in het vlees zorgt voor een ultieme smaakbeleving.

 • 3500200

  Een hele rugfilet van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De rugfilet is afkomstig uit de rug van het varken en is...

 • 3300200

  Een hele lende van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De lende is afkomstig uit de rug van het varken en is vergeleken met de procureur een stuk...

 • 3300250

  Geportioneerde entrecote steak van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. Deze entrecote steak wordt gesneden van de lende en heeft een mooi randje vet....

Varkensvlees bestellen

Varkensvlees is een van de meest gegeten vleessoorten in Nederland. Er bestaan veel verschillende soorten varkensvlees die allemaal verschillende eigenschappen en kwaliteit hebben. Nice to Meat heeft een assortiment varkensvlees van de beste kwaliteit, geselecteerd op ras, dierenwelzijn, vlees-vet verhouding en smaak. Het volledige selectie varkensvlees producten vind je hier en is online te bestellen.

Soorten varkensvlees

Bij het kopen van varkensvlees, is het belangrijk om te letten op het ras en herkomst van het varken. Die bepalen grotendeels de kwaliteit van het vlees. Nice to Meat heeft drie verschillende soorten varkensvlees in het assortiment. Berkshire varkensvlees is afkomstig van een van origine Brits ras dat wordt gefokt in Nederland en België. Livar varkensvlees is afkomstig uit Limburg en een ambachtelijk streekproduct. Iberico varkensvlees komt uit de Spaanse provincie Extremadura, waar zij zich voeden met eikeltjes.

Varkenshaas, kotelet en varkensfilet

Van alle soorten varkensvlees heeft Nice to Meat verschillende delen in het assortiment. Voor het meest malse en magere vlees kies je de varkenshaas. De kotelet heeft wat meer vet en een botje, waardoor het varkensvlees wat meer smaak heeft en sappiger is. De entrecote van het varken noemen we varkensfilet en heeft een klein randje vet aan de zijkant.

Varkensbuik en varkensnek

Varkensvlees wordt veel gebruikt in de barbecuewereld. Met name de varkensbuik en varkensnek, ook wel varkensprocureur genoemd, zijn populair. De varkensbuik heeft mooie laagjes vet tussen het vlees, waarmee je het lekkerste buikspek maakt. De varkensnek is heerlijk om op lage temperatuur te garen op de kamado.

Filter

Prijs

1 € - 120 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.