Iberico Varken

Er zijn 6 producten

Iberico vlees bestellen

Iberico varkensvlees is wereldberoemd om zijn smaak en fijne structuur. Het vlees krijg deze eigenschappen doordat de Iberico varkens zich voeden met voornamelijk eikeltjes. Het vet van iberico varkens is grotendeels enkelvoudig en meervoudig onverzadigd. Het vlees is daarmee rijk aan voedingsstoffen en gezond om te eten. Nice to Meat heeft als slagerij jarenlangere ervaring met het selecteren van het beste Iberico vlees. Je bestelt dit vlees eenvoudig online. Bekijk hieronder alle Iberico vlees producten uit het assortiment.

Iberico varken

De halfwilde iberico varkens leven in Spanje, specifiek de provincie Extremadura. De varkens hebben zwarte hoeven en het dier heeft zich in de loop der tijd aangepast aan het soms extreme klimaat. Het Iberico varken kan met weinig voedsel overleven en ontwikkelt snel vet. Iberico varkens leven uitsluitend buiten en eten voornamelijk grassoorten en verschillende kruiden en wortels. Als het te droog is, worden ze door de boer bijgevoerd met granen. In de herfst zijn eikels de hoofdmoot en die zorgen voor de bijzondere smaak aan het Iberico vlees.

Iberico solomillo, lomo en secreto 

De verschillende vleesdelen van het Iberico varken worden vaak met een Spaanse naam aangeduid. De drie meest bekende delen zijn absoluut het proberen waard. De Iberico solomillo is de varkenshaas van het varken. De Iberico lomo is de rugfilet, of de entrecote van het varken. Zowel de solomillo als de lomo zijn goed om in zijn geheel te braden. De Iberico secreto zijn de flanks van het varken en worden gesneden uit de schouder. Wat grover van structuur, maar vol smaak. Perfect om te grillen of te bakken.

Iberico spareribs en rack

Veel barbecue-experts zweren bij Iberico varkensvlees. Met name bij het bereiden van spareribs, valt de keuze vaak op Iberico spareribs. De spareribs van het Iberico varken zijn mooi dooraderd, goed bevleesd en geven een smaakvol resultaat. De Iberico frenched rack wordt vaak gebruikt als braadstuk in de oven of op de barbecue. De subtiele smaak van het vlees gaat goed samen met verschillende rubs en kruiden en door de marmering van het vlees blijft het mals en sappig na bereiding. 

1 - 6 van 6 producten weergegeven
  • 3500900

    Hele spareribs van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. Spareribs zijn de ribben van het varken, met zowel vlees tussen...

    1,20 €/100 gram
  • 3500450

    Geportioneerde cotelet van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De cotelet wordt gesneden van het ribgedeelte van het...

    4,00 €/100 gram
  • 3500500

    Een hele varkenshaas van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De varkenshaas is afkomstig uit de rug van het varken. Het...

    3,50 €/100 gram
  • 3500750

    Hele flanks van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De flank wordt gesneden uit de schouder van het varken en wordt...

    2,75 €/100 gram
  • 3500400

    Een hele frenched rack van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De rack is het ribgedeelte van het varken, waar de...

    3,75 €/100 gram
  • 3500200

    Een hele rugfilet van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De rugfilet is afkomstig uit de rug van het varken en is...

    3,50 €/100 gram

Iberico vlees bestellen

Iberico varkensvlees is wereldberoemd om zijn smaak en fijne structuur. Het vlees krijg deze eigenschappen doordat de Iberico varkens zich voeden met voornamelijk eikeltjes. Het vet van iberico varkens is grotendeels enkelvoudig en meervoudig onverzadigd. Het vlees is daarmee rijk aan voedingsstoffen en gezond om te eten. Nice to Meat heeft als slagerij jarenlangere ervaring met het selecteren van het beste Iberico vlees. Je bestelt dit vlees eenvoudig online. Bekijk hieronder alle Iberico vlees producten uit het assortiment.

Iberico varken

De halfwilde iberico varkens leven in Spanje, specifiek de provincie Extremadura. De varkens hebben zwarte hoeven en het dier heeft zich in de loop der tijd aangepast aan het soms extreme klimaat. Het Iberico varken kan met weinig voedsel overleven en ontwikkelt snel vet. Iberico varkens leven uitsluitend buiten en eten voornamelijk grassoorten en verschillende kruiden en wortels. Als het te droog is, worden ze door de boer bijgevoerd met granen. In de herfst zijn eikels de hoofdmoot en die zorgen voor de bijzondere smaak aan het Iberico vlees.

Iberico solomillo, lomo en secreto 

De verschillende vleesdelen van het Iberico varken worden vaak met een Spaanse naam aangeduid. De drie meest bekende delen zijn absoluut het proberen waard. De Iberico solomillo is de varkenshaas van het varken. De Iberico lomo is de rugfilet, of de entrecote van het varken. Zowel de solomillo als de lomo zijn goed om in zijn geheel te braden. De Iberico secreto zijn de flanks van het varken en worden gesneden uit de schouder. Wat grover van structuur, maar vol smaak. Perfect om te grillen of te bakken.

Iberico spareribs en rack

Veel barbecue-experts zweren bij Iberico varkensvlees. Met name bij het bereiden van spareribs, valt de keuze vaak op Iberico spareribs. De spareribs van het Iberico varken zijn mooi dooraderd, goed bevleesd en geven een smaakvol resultaat. De Iberico frenched rack wordt vaak gebruikt als braadstuk in de oven of op de barbecue. De subtiele smaak van het vlees gaat goed samen met verschillende rubs en kruiden en door de marmering van het vlees blijft het mals en sappig na bereiding. 

Filter

Prijs

5 € - 76 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.