USA Black Angus

Er zijn 27 producten

Black Angus vlees bestellen 

Wil je voor thuis graag het lekkerste Black Angus vlees bestellen? Dan zit je met het Amerikaanse Black Angus vlees van Nice to Meat goed. Het maisgevoerde vlees wordt direct vanuit de U.S.A. geïmporteerd, waardoor kwaliteit en versheid garant staan. Alle topkwaliteit Black Angus steaks vind je hieronder.

Black Angus van Creekstone Farms

Wie aan steaks denkt, denkt aan Amerika. En het beste vlees voor Amerikaanse Black Angus steaks komt van Creekstone Farms in de staat Kansas. Creekstone Farms selecteert haar runderen uit vee van de beste ranches in het midwesten van Amerika, waar de raszuivere Black Angus runderen grazen op de uitgestrekte open weiden. Door een 100% plantaardig dieet van voornamelijk maïs en granen, ontwikkelen de dieren zich op een natuurlijke en gezonde manier. Met als resultaat het beste Black Angus vlees.

Black Angus steaks en Black Angus burgers

De mogelijkheden met Black Angus beef zijn eindeloos. Voor iedere wens is er wel een passende steak. Ga je voor luxe? Kies dan voor de Black Angus entrecote, Black Angus ribeye of Black Angus ossenhaas. Die drie zijn allemaal geportioneerd als heel te bestellen. Iets anders proberen? Kies dan voor Black Angus bavette, rump of flanksteak. Op zoek naar burgers? Probeer dan deze Black Angus burger of maak zelf hamburgers van dit Black Angus gehakt.

Black Angus beef voor barbecue of stoven

Voor de liefhebbers van barbecueën, heeft Nice to Meat een aantal topproducten van Black Angus rundvlees in het assortiment. Zo is het moeiteloos scoren met de Black Angus brisket, Black Angus shortribs of longhaas. En voor de liefhebbers van draadjesvlees is de Black Angus sukade onovertroffen de beste. 

25 - 27 van 27 producten weergegeven
  • 1500500

    Geportioneerde bavette steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette...

  • 1502050

    Geportioneerde snitzel van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Een snitzel, oorspronkelijk uit de Oostenrijkse keuken, is een plat stuk vlees dat om en om gebraden wordt. Deze snitzel wordt gesneden van de bovenbil en is mals en smaakvol.

  • 1500490

    Geportioneerde rumpsteak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is...

Black Angus vlees bestellen 

Wil je voor thuis graag het lekkerste Black Angus vlees bestellen? Dan zit je met het Amerikaanse Black Angus vlees van Nice to Meat goed. Het maisgevoerde vlees wordt direct vanuit de U.S.A. geïmporteerd, waardoor kwaliteit en versheid garant staan. Alle topkwaliteit Black Angus steaks vind je hieronder.

Black Angus van Creekstone Farms

Wie aan steaks denkt, denkt aan Amerika. En het beste vlees voor Amerikaanse Black Angus steaks komt van Creekstone Farms in de staat Kansas. Creekstone Farms selecteert haar runderen uit vee van de beste ranches in het midwesten van Amerika, waar de raszuivere Black Angus runderen grazen op de uitgestrekte open weiden. Door een 100% plantaardig dieet van voornamelijk maïs en granen, ontwikkelen de dieren zich op een natuurlijke en gezonde manier. Met als resultaat het beste Black Angus vlees.

Black Angus steaks en Black Angus burgers

De mogelijkheden met Black Angus beef zijn eindeloos. Voor iedere wens is er wel een passende steak. Ga je voor luxe? Kies dan voor de Black Angus entrecote, Black Angus ribeye of Black Angus ossenhaas. Die drie zijn allemaal geportioneerd als heel te bestellen. Iets anders proberen? Kies dan voor Black Angus bavette, rump of flanksteak. Op zoek naar burgers? Probeer dan deze Black Angus burger of maak zelf hamburgers van dit Black Angus gehakt.

Black Angus beef voor barbecue of stoven

Voor de liefhebbers van barbecueën, heeft Nice to Meat een aantal topproducten van Black Angus rundvlees in het assortiment. Zo is het moeiteloos scoren met de Black Angus brisket, Black Angus shortribs of longhaas. En voor de liefhebbers van draadjesvlees is de Black Angus sukade onovertroffen de beste. 

Filter

Prijs

4 € - 303 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.