MRIJ van Piet

Er zijn 11 producten

Op de veehouderij de Koningshof in Berkel en Rodenrijs leeft een unieke kudde runderen. De dieren zijn een kruising van Maas, Rijn en IJssel met verbeterd roodbont. Al meer dan 25 jaar wordt deze kudde gehouden door mester Sjaak Kooter. Dit alles in samenwerking met goede vriend en “superslager” Piet van den Berg. Om het welzijn van de dieren te bevorderen lopen ze ‘s zomers in het nieuw ontwikkelde natuurgebied “De Groenzoom”. Daar grazen de kuddes op de uitgestrekte landerijen. Dagelijks krijgen ze persoonlijke aandacht waardoor ze goed gewend zijn aan mensen en stress wordt voorkomen. In de winter lopen de runderen vrij rond in een grote, luchtige stal op stro. Ze kunnen de hele dag eten, drinken en zichzelf masseren aan de aanwezige massageborstels. De koeien krijgen een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding van natuurlijke, plantaardige grondstoffen. De kracht van deze bijzondere mix zit in de geheime receptuur. De keuze om vlees eerlijk en verantwoord te produceren, maakten Sjaak en Piet al vijfendertig jaar geleden. Door de constante, verantwoorde werkwijze, blijft de kwaliteit en continuïteit van het vlees te allen tijde gewaarborgd. Met als resultaat een topproduct “van fok tot kok”.

1 - 11 van 11 producten weergegeven
  • 1001000

    Gezaagde stukken ossenstaart van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenstaart is de staart van het rund en doordat deze constant...

    3,13 €/250 gram
  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

    3,90 €/100 gram
  • 1000600

    Een mooi stuk rosbief van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De rosbief wordt gesneden uit verschillende magere en malse delen uit de...

    3,50 €/100 gram
  • 1001100

    Opgebonden runderrollade van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze rollade wordt gemaakt van de champrib. De champrib is uitstekend...

    14,50 €/500 gram
  • 1000650

    Geportioneerde sucadelappen van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen...

    15 €/500 gram
  • 1001200

    Geportioneerde cote de boeuf van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Een hele cote de boeuf is de gehele fijne en dikke rib van het...

    4,50 €/100 gram
  • 1000750

    Geportioneerde bieflappen van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze bieflappen worden gesneden van de platte bil, een mals en mager...

    2,90 €/100 gram
  • 1000450

    Geportioneerde kogelbiefstuk van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze biefstuk wordt gesneden van zowel het kogelgedeelte uit de...

    4,30 €/100 gram
  • 1000150

    Geportioneerde ossenhaas steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

    7,50 €/100 gram
  • 1000250

    Geportioneerde entrecote steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een...

    5,50 €/100 gram
  • 1000400

    Geportioneerde Hollandse biefstuk van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse...

    3,50 €/100 gram

Op de veehouderij de Koningshof in Berkel en Rodenrijs leeft een unieke kudde runderen. De dieren zijn een kruising van Maas, Rijn en IJssel met verbeterd roodbont. Al meer dan 25 jaar wordt deze kudde gehouden door mester Sjaak Kooter. Dit alles in samenwerking met goede vriend en “superslager” Piet van den Berg. Om het welzijn van de dieren te bevorderen lopen ze ‘s zomers in het nieuw ontwikkelde natuurgebied “De Groenzoom”. Daar grazen de kuddes op de uitgestrekte landerijen. Dagelijks krijgen ze persoonlijke aandacht waardoor ze goed gewend zijn aan mensen en stress wordt voorkomen. In de winter lopen de runderen vrij rond in een grote, luchtige stal op stro. Ze kunnen de hele dag eten, drinken en zichzelf masseren aan de aanwezige massageborstels. De koeien krijgen een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding van natuurlijke, plantaardige grondstoffen. De kracht van deze bijzondere mix zit in de geheime receptuur. De keuze om vlees eerlijk en verantwoord te produceren, maakten Sjaak en Piet al vijfendertig jaar geleden. Door de constante, verantwoorde werkwijze, blijft de kwaliteit en continuïteit van het vlees te allen tijde gewaarborgd. Met als resultaat een topproduct “van fok tot kok”.

Filter

Prijs

3 € - 41 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.