Japans Wagyu

Er zijn 26 producten

Japanse Wagyu vlees kopen

Wagyu betekent letterlijk vertaald “Japanse koe”. Authentiek Wagyu vlees staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Hieronder vind je het volledige assortiment Wagyu beef uit Japan. Al deze vleesproducten zijn van 100% authentieke Wagyu runderen en zijn eenvoudig online te bestellen via Nice to Meat.

Wagyu Beef A3, A4 of A5 

Wagyu vlees uit Japan is in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. De hoogste kwaliteit Wagyu beef is A5. Daarna komen A4 en A3. De kwaliteit wordt gemeten op basis van marmering, kleur van het vlees, kleur van het vet, structuur en smaak.  

Wagyu steaks en Wagyu burgers 

De verschillende Wagyu steaks en Wagyu burgers worden gemaakt van vlees van Japanese Black runderen. Zij leven in de prachtige omgeving van de Gunma prefectuur, noordwest gelegen van Tokio, waar ze genieten van zorgvuldig geselecteerd voer, zuiver water en schone lucht. Naast steaks en burgers zijn ook Wagyu Yakiniku en Wagyu Nikutori eenvoudig online te bestellen. 

Wagyu ribeye, Wagyu entrecote of Wagyu ossenhaas

Ben je op zoek naar een lekkere Wagyu steak, kies dan voor een Wagyu ribeye, Wagyu entrecote of Wagyu ossenhaas. De Wagyu ribeye is de favoriete steak van veel liefhebbers, met een mooi rondje vet in het midden. De Wagyu entrecote heeft iets meer structuur dan de ribeye en heeft een randje vet aan de zijkant. De Wagyu ossenhaas is de meest malse Wagyu steak die er is, maar heeft wel de minste marmering. 

25 - 26 van 26 producten weergegeven
  • 8030340

    Geportioneerde Ribeye steak van A3 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 500 gram. De Japanse Wagyu A3 Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

  • 8030630

    Een samengesteld pakket steaks van A3 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Dit pakket bestaat uit twee verschillende steaks; 500 gram ribeye en 200 gram ossenhaas.

Japanse Wagyu vlees kopen

Wagyu betekent letterlijk vertaald “Japanse koe”. Authentiek Wagyu vlees staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Hieronder vind je het volledige assortiment Wagyu beef uit Japan. Al deze vleesproducten zijn van 100% authentieke Wagyu runderen en zijn eenvoudig online te bestellen via Nice to Meat.

Wagyu Beef A3, A4 of A5 

Wagyu vlees uit Japan is in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. De hoogste kwaliteit Wagyu beef is A5. Daarna komen A4 en A3. De kwaliteit wordt gemeten op basis van marmering, kleur van het vlees, kleur van het vet, structuur en smaak.  

Wagyu steaks en Wagyu burgers 

De verschillende Wagyu steaks en Wagyu burgers worden gemaakt van vlees van Japanese Black runderen. Zij leven in de prachtige omgeving van de Gunma prefectuur, noordwest gelegen van Tokio, waar ze genieten van zorgvuldig geselecteerd voer, zuiver water en schone lucht. Naast steaks en burgers zijn ook Wagyu Yakiniku en Wagyu Nikutori eenvoudig online te bestellen. 

Wagyu ribeye, Wagyu entrecote of Wagyu ossenhaas

Ben je op zoek naar een lekkere Wagyu steak, kies dan voor een Wagyu ribeye, Wagyu entrecote of Wagyu ossenhaas. De Wagyu ribeye is de favoriete steak van veel liefhebbers, met een mooi rondje vet in het midden. De Wagyu entrecote heeft iets meer structuur dan de ribeye en heeft een randje vet aan de zijkant. De Wagyu ossenhaas is de meest malse Wagyu steak die er is, maar heeft wel de minste marmering. 

Filter

Prijs

4 € - 251 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.