Iers Rundvlees

Er zijn 9 producten

Iers rundvlees bestellen

Ierland is in Europa het land dat het beste grasgevoerde rundvlees produceert. Ruim 60 procent van het land is grasland dat gebruikt wordt door veehouders. Ierland heeft een ideale ligging voor vleesveeboeren; vanwege de constante frisse zeelucht en voldoende regen, zijn de velden het hele jaar door prachtig groen en bieden dus voldoende voedsel voor de runderen. En juist dit gras zorgt voor de verfijnde smaak van het Ierse rundvlees. Vlees zoals het vroeger smaakte, vlees met pit. Wil je Iers rundvlees bestellen? Alle producten staan hieronder.

Grasgevoerd rundvlees uit Ierland

Voor de rundvleesproductie worden uitsluitend echte vleesrassen zoals Angus en Hereford gebruikt. De runderen worden op een milieu- en diervriendelijke manier gehouden; ze lopen immers constant buiten. Absoluut een natuurproduct en lekker gezond! Alleen vlees van de beste runderen wordt door Nice to Meat geïmporteerd. In Nederland worden er dan vervolgens verschillende Ierse steaks van gesneden.

Ierse entrecote, ribeye en ossenhaas steak

Ierse steaks zijn er in alle soorten en maten en daarom geschikt voor iedere smaak. Vaak worden de Ierse ribeye of Ierse T-bone steak als favoriet gekozen. Maar ook de Ierse entrecote, met het bekende randje vet aan de buitenkant, doet het goed. Wil je helemaal indruk maken? Kies dan voor de boterzachte Ierse ossenhaas steak, ook wel bekend als tournedos.

Andere Ierse rundvlees steaks

Tijdens het portioneren van de Ierse ossenhaas, blijven er vaak kleine ‘ministeakjes’ over. Deze noemen we ossenhaaspuntjes. De Ierse ossenhaaspuntjes zijn perfect geschikt om bijvoorbeeld mee te wokken. Ook maakt Nice to Meat er heerlijke Iers ossenhaas spiesen van. Liever toch een groter stukje vlees? De Ierse biefstuk of kogelbiefstuk zijn super mals en goed geprijsd!

1 - 9 van 9 producten weergegeven
  • 1151300

    Geportioneerde t-bone steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de...

    3,50 €/100 gram
  • 1150100

    Een hele ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas kan perfect gebruikt worden om te grillen of als...

    4,80 €/100 gram
  • 1155010

    Mooie puntjes van de ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De puntjes worden gesneden van de ossenhaas, die afkomstig is uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. De puntjes zijn...

    12,50 €/500 gram
  • 1150400

    Geportioneerde biefstuk uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk mager en de structuur is...

    12,50 €/500 gram
  • 1155030

    Heerlijke spiesjes gemaakt van ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De spiesjes worden gemaakt van de ossenhaas, die afkomstig is uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar.De...

    3,20 €/100 gram
  • 1150450

    Geportioneerde kogelbiefstuk uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze biefstuk wordt gesneden van zowel het kogelgedeelte uit de bovenbil als het kogelgedeelte uit het spierstuk. Deze kogelbiefstuk is een heerlijk, mals en mager stukje vlees wat zich het beste...

    13,50 €/500 gram
  • 1150150

    Geportioneerde ossenhaas steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te...

    7 €/100 gram
  • 1150350

    Geportioneerde ribeye steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de...

    4,30 €/100 gram
  • 1150250

    Geportioneerde entrecote steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets...

    4,50 €/100 gram

Iers rundvlees bestellen

Ierland is in Europa het land dat het beste grasgevoerde rundvlees produceert. Ruim 60 procent van het land is grasland dat gebruikt wordt door veehouders. Ierland heeft een ideale ligging voor vleesveeboeren; vanwege de constante frisse zeelucht en voldoende regen, zijn de velden het hele jaar door prachtig groen en bieden dus voldoende voedsel voor de runderen. En juist dit gras zorgt voor de verfijnde smaak van het Ierse rundvlees. Vlees zoals het vroeger smaakte, vlees met pit. Wil je Iers rundvlees bestellen? Alle producten staan hieronder.

Grasgevoerd rundvlees uit Ierland

Voor de rundvleesproductie worden uitsluitend echte vleesrassen zoals Angus en Hereford gebruikt. De runderen worden op een milieu- en diervriendelijke manier gehouden; ze lopen immers constant buiten. Absoluut een natuurproduct en lekker gezond! Alleen vlees van de beste runderen wordt door Nice to Meat geïmporteerd. In Nederland worden er dan vervolgens verschillende Ierse steaks van gesneden.

Ierse entrecote, ribeye en ossenhaas steak

Ierse steaks zijn er in alle soorten en maten en daarom geschikt voor iedere smaak. Vaak worden de Ierse ribeye of Ierse T-bone steak als favoriet gekozen. Maar ook de Ierse entrecote, met het bekende randje vet aan de buitenkant, doet het goed. Wil je helemaal indruk maken? Kies dan voor de boterzachte Ierse ossenhaas steak, ook wel bekend als tournedos.

Andere Ierse rundvlees steaks

Tijdens het portioneren van de Ierse ossenhaas, blijven er vaak kleine ‘ministeakjes’ over. Deze noemen we ossenhaaspuntjes. De Ierse ossenhaaspuntjes zijn perfect geschikt om bijvoorbeeld mee te wokken. Ook maakt Nice to Meat er heerlijke Iers ossenhaas spiesen van. Liever toch een groter stukje vlees? De Ierse biefstuk of kogelbiefstuk zijn super mals en goed geprijsd!

Filter

Prijs

3 € - 97 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.