Dry Aged Rundvlees

Er zijn 7 producten

Het Nederlandse landschap kenmerkt zich vaak door grazende zwart-witte melkkoeien. Een goed bewaard geheim is echter dat Hollandse boeren ook prachtige vleesrassen hebben weten te fokken. De kruising van Maas, Rijn en Ijssel met Verbeterd Roodbont is hier een goed voorbeeld van. Omdat de boeren deze runderen veelal vrij rond laten lopen, hebben wij ze omgedoopt tot Weiderund. Het Weiderund is afkomstig van verschillende boerderijen in Nederland, waar de kuddes grazen op de uitgestrekte landerijen. Dagelijks krijgen ze persoonlijke aandacht waardoor ze goed gewend zijn aan mensen en zodoende stress wordt voorkomen. De koeien krijgen een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding van natuurlijke, plantaardige grondstoffen. Deze speciale voeding zorgt voor een prachtige vetbedekking, waardoor wij het vlees goed kunnen Dry Agen. Hiervoor wordt alleen het vlees gebruikt van vrouwelijke Weiderunderen. Weiderund is een maatschappelijk verantwoord product doordat het zich onderscheid als een streekproduct.

1 - 7 van 7 producten weergegeven
  • 1011400

    Geportioneerde Dry Aged tomahawk steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De Tomahawk kan vergeleken worden met de primerib; het is de ribeye aan het been. Om het stuk vlees wat stoerder te laten ogen, zijn de ribbenen extra lang afgezaagd, waardoor het vlees met been net op een bijl lijkt. Vandaar de naam Tomahawk. Bak...

  • 1010250

    Geportioneerde Dry Aged entrecote steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door het meer aanwezige vet ook...

    12 €/250 gram
  • 1510350

    Geportioneerde Dry Aged ribeye steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet...

    18,75 €/250 gram
  • 1011200

    Geportioneerde Dry Aged cote de boeuf van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. Een hele cote de boeuf is de gehele fijne en dikke rib van het rund. Een gedeelte van de cote de boeuf is de ribeye. Deze cote de boeuf wordt geportioneerd tussen de ribben, zodat iedere steak een ribbotje heeft. Dit geeft tijdens het bereiden...

    4,50 €/100 gram
  • 1011300

    Geportioneerde Dry Aged t-bone steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een mooie, stoere steak voor de echte...

    5 €/100 gram
  • 1510250

    Geportioneerde Dry Aged entrecote steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft...

    18,75 €/250 gram
  • 1010350

    Geportioneerde Dry Aged ribeye steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en vetter en is daarom...

    12 €/250 gram

Het Nederlandse landschap kenmerkt zich vaak door grazende zwart-witte melkkoeien. Een goed bewaard geheim is echter dat Hollandse boeren ook prachtige vleesrassen hebben weten te fokken. De kruising van Maas, Rijn en Ijssel met Verbeterd Roodbont is hier een goed voorbeeld van. Omdat de boeren deze runderen veelal vrij rond laten lopen, hebben wij ze omgedoopt tot Weiderund. Het Weiderund is afkomstig van verschillende boerderijen in Nederland, waar de kuddes grazen op de uitgestrekte landerijen. Dagelijks krijgen ze persoonlijke aandacht waardoor ze goed gewend zijn aan mensen en zodoende stress wordt voorkomen. De koeien krijgen een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding van natuurlijke, plantaardige grondstoffen. Deze speciale voeding zorgt voor een prachtige vetbedekking, waardoor wij het vlees goed kunnen Dry Agen. Hiervoor wordt alleen het vlees gebruikt van vrouwelijke Weiderunderen. Weiderund is een maatschappelijk verantwoord product doordat het zich onderscheid als een streekproduct.

Filter

Prijs

12 € - 36 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.