Lamsvlees

Er zijn 19 producten

Lamsvlees bestellen

Lamsvlees is mals vlees met een uitgesproken smaak. Het wordt door veel mensen geassocieerd met de lente, omdat Nederland dan vol staat met zuiglammeren. Het assortiment lamsvlees van Nice to Meat bestaat uit twee verschillende soorten, namelijk Hollands lamsvlees en Nieuw-Zeelands lamsvlees. En in het seizoen het Wieden zuiglam Het vlees van lammeren is mager en gezond en kan op veel verschillende manieren bereid worden.

Hollands lamsvlees en Nieuw-Zeelands lamsvlees kopen

Door heel Nederland lopen schapenkuddes vrij rond, van de Zuid-Limburgse heuvellandschappen tot aan de Overijsselse laagveenmoerassen. En natuurlijk Texel. Veel schapenboeren houden de schapen vanwege de melkproductie, en daarvoor zijn lammeren noodzakelijk. Het Hollandse lamsvlees van Nice to Meat is afkomstig van geselecteerde boeren in Nederland. Het vlees is afkomstig van afstammelingen van de Texelaar. Het lamsvlees uit Nieuw-Zeeland is een puur natuurproduct, waar de lammeren het hele jaar door buiten grazen en zich op een natuurlijke manier ontwikkelen.

Lamsfilet, lamshaasjes en lamsrack

Je kan nu thuis genieten van het lekkerste lamsvlees. Lamsfilet is de entrecote van het lam, mager en bijzonder smaakvol. Kort bakken in de boter is voldoende voor een fantastisch resultaat. Lamshaasjes zijn vrij klein, maar het meest malse lamsvlees beschikbaar. De lamsrack, ook wel frenched rack genoemd vanwege de schone botjes, is bij veel vleeseters de favoriet. De lamsrack is perfect voor de barbecue of om in de oven te garen met verschillende kruiden.

Lamsbout en lamsschouder

Vaak wordt wanneer er met lamsvlees gekookt wordt, gekozen voor lamsbout of lamsschouder. De lamsbout is de achterbout van het lam en heeft verschillende structuren vlees. De lamsbout is verkrijgbaar met bot of uitgebeend en opgebonden. Beide zijn perfect voor langzame garing in de oven of op de barbecue. De lamsschouder heeft wat steviger vlees en is daarom geschikt om te stoven, te konfijten of om rollade van te maken. Ook de lamsschouder is verkrijgbaar met bot of uitgebeend. 

1 - 19 van 19 producten weergegeven
  • 4600800

    Hele frenched racks van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rack is het...

    3,30 €/100 gram
  • 4600850

    Geportioneerde koteletten van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De koteletten...

    1,95 €/100 gram
  • 4600950

    Hele schenkels van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De schenkel is een gedeelte...

    13,5 €/kg
  • 4600700

    Hele filets afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De lamsfilet is...

    3,60 €/100 gram
  • 4600600

    Hele haasjes afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De lamshaas is...

    3,80 €/100 gram
  • 4600500

    Hele rumpen afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rump wordt...

    2,50 €/100 gram
  • 4000410

    Een hele schouder zonder been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom...

    16,55 €/kg
  • 4000400

    Een hele schouder met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom wat...

    8,75 €/500 gram
  • 4000010

    Een hele bout met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

  • 4000050

    Een hele bout zonder been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

    16,50 €/500 gram
  • 4000080

    Een hele opgebonden rollade van de bout van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit...

    12,75 €/500 gram
  • 4000200

    Mediteraans gekruide lamsspiessen van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. Voor deze spies worden malse biefstukdelen uit de bout gebruikt.

    3,50 €/100 gram
  • 4100200

    Een hele bout met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat...

    22,95 €/kg
  • 4100400

    Een hele bout zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en...

    28,6 €/kg
  • 4101200

    Een hele schouder met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging...

    15,55 €/kg
  • 4101600

    Een opgebonden rollade van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Deze bout is volledig uitgebeend, het heupbeen...

    18,95 €/kg
  • 4101400

    Een hele schouder zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in...

    21,25 €/kg
  • 4102610

    Een rug met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Een rug van het Wiedenlam is bij uitstek geschikt als een mooi...

    33,9 €/kg
  • 4103000

    Poulet van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Het poulet is perfect om op lage temperatuur te garen of te stoven.

    16,95 €/kg

Lamsvlees bestellen

Lamsvlees is mals vlees met een uitgesproken smaak. Het wordt door veel mensen geassocieerd met de lente, omdat Nederland dan vol staat met zuiglammeren. Het assortiment lamsvlees van Nice to Meat bestaat uit twee verschillende soorten, namelijk Hollands lamsvlees en Nieuw-Zeelands lamsvlees. En in het seizoen het Wieden zuiglam Het vlees van lammeren is mager en gezond en kan op veel verschillende manieren bereid worden.

Hollands lamsvlees en Nieuw-Zeelands lamsvlees kopen

Door heel Nederland lopen schapenkuddes vrij rond, van de Zuid-Limburgse heuvellandschappen tot aan de Overijsselse laagveenmoerassen. En natuurlijk Texel. Veel schapenboeren houden de schapen vanwege de melkproductie, en daarvoor zijn lammeren noodzakelijk. Het Hollandse lamsvlees van Nice to Meat is afkomstig van geselecteerde boeren in Nederland. Het vlees is afkomstig van afstammelingen van de Texelaar. Het lamsvlees uit Nieuw-Zeeland is een puur natuurproduct, waar de lammeren het hele jaar door buiten grazen en zich op een natuurlijke manier ontwikkelen.

Lamsfilet, lamshaasjes en lamsrack

Je kan nu thuis genieten van het lekkerste lamsvlees. Lamsfilet is de entrecote van het lam, mager en bijzonder smaakvol. Kort bakken in de boter is voldoende voor een fantastisch resultaat. Lamshaasjes zijn vrij klein, maar het meest malse lamsvlees beschikbaar. De lamsrack, ook wel frenched rack genoemd vanwege de schone botjes, is bij veel vleeseters de favoriet. De lamsrack is perfect voor de barbecue of om in de oven te garen met verschillende kruiden.

Lamsbout en lamsschouder

Vaak wordt wanneer er met lamsvlees gekookt wordt, gekozen voor lamsbout of lamsschouder. De lamsbout is de achterbout van het lam en heeft verschillende structuren vlees. De lamsbout is verkrijgbaar met bot of uitgebeend en opgebonden. Beide zijn perfect voor langzame garing in de oven of op de barbecue. De lamsschouder heeft wat steviger vlees en is daarom geschikt om te stoven, te konfijten of om rollade van te maken. Ook de lamsschouder is verkrijgbaar met bot of uitgebeend. 

Filter

Prijs

4 € - 73 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.