Nieuw-Zeelands Lamsvlees

Er zijn 6 producten

Nieuw-Zeelands lamsvlees bestellen

Puur natuur, smaakvol en gezond; dat is Nieuw-Zeelands lamsvlees. Het lamsvlees wordt in Nieuw-Zeeland verwerkt, verpakt en vervolgens naar gekoeld naar Nederland verstuurd. Het Nieuw-Zeelandse lamsvlees is het hele jaar door verkrijgbaar door de perfecte omstandigheden waarin de lammeren leven. Bij Nice to Meat wordt het vlees eventueel op maat gesneden, maar vaak is dat niet eens nodig.

Lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Het is een van de best bewaarde geheimen van het zuidelijke eiland van het land. Lamsvlees dat van constante topkwaliteit is en nooit teleurstelt. Het land biedt een bijzondere combinatie factoren die hier voor zorgen: vers bronwater, gematigde temperaturen die voor vers gras zorgen en boeren die dagelijks met passie voor hun dieren zorgen. Doordat de lammeren alleen buiten leven, ontwikkelen ze zich op een natuurlijke manier tot sterke, gezonde dieren. Ze krijgen dan ook geen groeihormonen of preventieve antibiotica. Het resultaat mag er zijn: zacht vlees met een subtiele, niet uitgesproken smaak. Het vlees is wat vetter vergeleken met lamsvlees uit Nederland en daardoor is het vlees nooit droog na bereiding.

Lamsrack, lamsrump of lamsfilet

De mogelijkheden met Nieuws-Zeelands lamsvlees zijn eindeloos. Vaak wordt het vlees gebruikt voor een rode bereiding, dus dat het vlees rosé gegeten wordt. De lamsrack is het meest populaire stuk lamsvlees. Vanwege de botjes en vetbedekking krijgt het vlees extra smaak en het presenteert leuk. De lamsrack is goed te bereiden in de oven of op de barbecue. Lamsrump kan je het beste vergelijken met een biefstuk en is het lekkerst om in de boter te bakken. Het vlees van de lamsrump is zacht en mager. Lamsfilet en lamshaasjes kan je op dezelfde manier bereiden als lamsrump, maar even kort in de grillpan of op de barbecue gaat net zo goed.

Lamsschenkel en lamskoteletten

Perfect voor een zomerse barbecue zijn ook de lamskoteletten. De kleine koteletten kunnen goed gemarineerd worden en daarna kort gegrild op de barbecue. Een winterse klassieker is zacht gegaarde lamsschenkel. De lamsschenkel uit Nieuw-Zeeland hebben een mooi, klein formaat en zijn dik bevleesd. Na het stoven is het resultaat botermalse lamsschenkels vol van smaak. 

1 - 6 van 6 producten weergegeven
  • 4600800

    Hele frenched racks van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rack is het...

    3,30 €/100 gram
  • 4600850

    Geportioneerde koteletten van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De koteletten...

    1,95 €/100 gram
  • 4600950

    Hele schenkels van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De schenkel is een gedeelte...

    13,5 €/kg
  • 4600700

    Hele filets afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De lamsfilet is...

    3,29 €/100 gram
  • 4600600

    Hele haasjes afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De lamshaas is...

    3,80 €/100 gram
  • 4600500

    Hele rumpen afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rump wordt...

    2,50 €/100 gram

Nieuw-Zeelands lamsvlees bestellen

Puur natuur, smaakvol en gezond; dat is Nieuw-Zeelands lamsvlees. Het lamsvlees wordt in Nieuw-Zeeland verwerkt, verpakt en vervolgens naar gekoeld naar Nederland verstuurd. Het Nieuw-Zeelandse lamsvlees is het hele jaar door verkrijgbaar door de perfecte omstandigheden waarin de lammeren leven. Bij Nice to Meat wordt het vlees eventueel op maat gesneden, maar vaak is dat niet eens nodig.

Lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Het is een van de best bewaarde geheimen van het zuidelijke eiland van het land. Lamsvlees dat van constante topkwaliteit is en nooit teleurstelt. Het land biedt een bijzondere combinatie factoren die hier voor zorgen: vers bronwater, gematigde temperaturen die voor vers gras zorgen en boeren die dagelijks met passie voor hun dieren zorgen. Doordat de lammeren alleen buiten leven, ontwikkelen ze zich op een natuurlijke manier tot sterke, gezonde dieren. Ze krijgen dan ook geen groeihormonen of preventieve antibiotica. Het resultaat mag er zijn: zacht vlees met een subtiele, niet uitgesproken smaak. Het vlees is wat vetter vergeleken met lamsvlees uit Nederland en daardoor is het vlees nooit droog na bereiding.

Lamsrack, lamsrump of lamsfilet

De mogelijkheden met Nieuws-Zeelands lamsvlees zijn eindeloos. Vaak wordt het vlees gebruikt voor een rode bereiding, dus dat het vlees rosé gegeten wordt. De lamsrack is het meest populaire stuk lamsvlees. Vanwege de botjes en vetbedekking krijgt het vlees extra smaak en het presenteert leuk. De lamsrack is goed te bereiden in de oven of op de barbecue. Lamsrump kan je het beste vergelijken met een biefstuk en is het lekkerst om in de boter te bakken. Het vlees van de lamsrump is zacht en mager. Lamsfilet en lamshaasjes kan je op dezelfde manier bereiden als lamsrump, maar even kort in de grillpan of op de barbecue gaat net zo goed.

Lamsschenkel en lamskoteletten

Perfect voor een zomerse barbecue zijn ook de lamskoteletten. De kleine koteletten kunnen goed gemarineerd worden en daarna kort gegrild op de barbecue. Een winterse klassieker is zacht gegaarde lamsschenkel. De lamsschenkel uit Nieuw-Zeeland hebben een mooi, klein formaat en zijn dik bevleesd. Na het stoven is het resultaat botermalse lamsschenkels vol van smaak. 

Filter

Prijs

4 € - 27 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.