Hollands Lamsvlees

Er zijn 13 producten

Hollands lamsvlees bestellen 

Lammeren leven in Nederland als een 'God in Frankrijk'. Het Nederlandse landschap biedt ongekend veel bewegingsvrijheid en een afwisselend menu van kruidige grassen. Een gezonde en natuurlijke groei gegarandeerd! Het vlees van de lammeren heeft een subtiele smaak en een lichtrode kleur. Het is perfect geschikt om te kruiden met bijvoorbeeld rozemarijn of tijm en op lage temperatuur in de oven te garen.

Vlees van Nederlandse lammeren kopen

Ben je op zoek naar natuurlijk lamsvlees uit Nederland, dan is het Hollandse lamsvlees van Nice to Meat een goede optie. Het lamsvlees wordt geselecteerd bij boeren die hun vakmanschap bewezen hebben en daarmee is kwaliteit gegarandeerd. De lammeren worden vaak in zijn geheel aangekocht en door de beste slagers uitgesneden. Het vlees is het gehele jaar verkrijgbaar. Al het Hollandse lamsvlees vind je hieronder.

Lamsschouder of lamsbout

Vaak wordt het vlees van Nederlandse lammeren gebruikt om op lage temperatuur in zijn geheel te garen. Je kan hiervoor de lamsschouder of lamsbout gebruiken. De lamsschouder heeft wat meer bewogen en daardoor wat steviger weefsel. Perfect om te gebruiken in stoofgerechten dus. De lamsbout heeft wat minder gewerkt en is daardoor malser vergeleken met de schouder van het lam. De lamsbout kan dus ook goed rosé gegeten worden. Zowel de lamsschouder als lamsbout zijn te bestellen met bot of zonder bot. Het bot geeft het vlees meer smaak, maar maakt het snijden van het vlees ook wat lastiger.

Lamsspies en lamsburger

Lamsvlees is zeer geschikt om te grillen of te gebruiken op de barbecue. Van het Hollandse lamsvlees heeft Nice to Meat daarom twee producten gemaakt die je goed voor de barbecue kunt gebruiken. De lamsburger wordt gemaakt van vlees van de schouder en is gekruid met merquezkruiden. De lamsspies wordt gemaakt van vlees van de bout en is Mediterraans gekruid. 

1 - 13 van 13 producten weergegeven
  • 4000410

    Een hele schouder zonder been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom...

    16,55 €/kg
  • 4000400

    Een hele schouder met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom wat...

    8,75 €/500 gram
  • 4000010

    Een hele bout met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

  • 4000050

    Een hele bout zonder been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

    16,50 €/500 gram
  • 4000080

    Een hele opgebonden rollade van de bout van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit...

    12,75 €/500 gram
  • 4000200

    Mediteraans gekruide lamsspiessen van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. Voor deze spies worden malse biefstukdelen uit de bout gebruikt.

    3,50 €/100 gram
  • 4100200

    Een hele bout met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat...

    22,95 €/kg
  • 4100400

    Een hele bout zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en...

    28,6 €/kg
  • 4101200

    Een hele schouder met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging...

    15,55 €/kg
  • 4101600

    Een opgebonden rollade van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Deze bout is volledig uitgebeend, het heupbeen...

    18,95 €/kg
  • 4101400

    Een hele schouder zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in...

    21,25 €/kg
  • 4102610

    Een rug met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Een rug van het Wiedenlam is bij uitstek geschikt als een mooi...

    33,9 €/kg
  • 4103000

    Poulet van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Het poulet is perfect om op lage temperatuur te garen of te stoven.

    16,95 €/kg

Hollands lamsvlees bestellen 

Lammeren leven in Nederland als een 'God in Frankrijk'. Het Nederlandse landschap biedt ongekend veel bewegingsvrijheid en een afwisselend menu van kruidige grassen. Een gezonde en natuurlijke groei gegarandeerd! Het vlees van de lammeren heeft een subtiele smaak en een lichtrode kleur. Het is perfect geschikt om te kruiden met bijvoorbeeld rozemarijn of tijm en op lage temperatuur in de oven te garen.

Vlees van Nederlandse lammeren kopen

Ben je op zoek naar natuurlijk lamsvlees uit Nederland, dan is het Hollandse lamsvlees van Nice to Meat een goede optie. Het lamsvlees wordt geselecteerd bij boeren die hun vakmanschap bewezen hebben en daarmee is kwaliteit gegarandeerd. De lammeren worden vaak in zijn geheel aangekocht en door de beste slagers uitgesneden. Het vlees is het gehele jaar verkrijgbaar. Al het Hollandse lamsvlees vind je hieronder.

Lamsschouder of lamsbout

Vaak wordt het vlees van Nederlandse lammeren gebruikt om op lage temperatuur in zijn geheel te garen. Je kan hiervoor de lamsschouder of lamsbout gebruiken. De lamsschouder heeft wat meer bewogen en daardoor wat steviger weefsel. Perfect om te gebruiken in stoofgerechten dus. De lamsbout heeft wat minder gewerkt en is daardoor malser vergeleken met de schouder van het lam. De lamsbout kan dus ook goed rosé gegeten worden. Zowel de lamsschouder als lamsbout zijn te bestellen met bot of zonder bot. Het bot geeft het vlees meer smaak, maar maakt het snijden van het vlees ook wat lastiger.

Lamsspies en lamsburger

Lamsvlees is zeer geschikt om te grillen of te gebruiken op de barbecue. Van het Hollandse lamsvlees heeft Nice to Meat daarom twee producten gemaakt die je goed voor de barbecue kunt gebruiken. De lamsburger wordt gemaakt van vlees van de schouder en is gekruid met merquezkruiden. De lamsspies wordt gemaakt van vlees van de bout en is Mediterraans gekruid. 

Filter

Prijs

7 € - 73 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.