Kalfsvlees

Er zijn 31 producten

Kalfsvlees bestellen

Kalfsvlees is zacht, smaakvol en gezond vlees. Nederland is de grootste producent ter wereld van kalfsvlees. De kalveren komen voort uit de vele melkkoeien die Nederland rijk is. Het assortiment van Nice to Meat bestaat uit blank kalfsvlees en rose kalfsvlees, die je eenvoudig online kunt bestellen. 

Blank kalfsvlees of rose kalfsvlees

Er zijn twee varianten kalfsvlees verkrijgbaar: blank en rose. Het blanke kalfsvlees is een ware delicatesse en onderscheidt zich door de lichte kleur, een boterzachte structuur en verfijnde smaak. Dit komt doordat de kalfjes melkgevoerd zijn. Rose kalfsvlees is wat donkerder van kleur en heeft iets meer structuur vergeleken met het blanke kalfsvlees. Dit komt omdat de kalfjes ook gras en ruwvoer gegeten hebben. Blank kalfsvlees is afkomstig van kalfjes die tussen de 8 en 9 maanden oud zijn. Rose kalfsvlees komt van kalfjes die iets ouder zijn, namelijk rond de 12 maanden.

Kalfsribeye, kalfsentrecote en kalfshaas 

Steaks en biefstukken van het kalf zijn enorm populair. De kalfsribeye is een veelgekozen steak, vanwege de malse bite en het beetje vet in het vlees. Hetzelfde geldt voor de kalfsentrecote. Wil je het meest zachte kalfsvlees dat er is, kies dan voor kalfshaas. De kalfshaas is zowel als hele haas als in geportioneerde steaks te bestellen. Een voordeliger stukje kalfsvlees, maar zeker niet minder lekker, is de kalfsoester, vergelijkbaar met de kogelbiefstuk van het rund.

Kalfsstaartstuk, kalfsmuis en kalfssucade

Voor de liefhebbers van grotere stukken vlees, biedt het assortiment kalfsvlees van Nice to Meat voldoende keuze. Als braadstuk is het kalfsstaartstuk erg geschikt, net als de handgemaakte kalfsrollade. Voor het maken van Vitello Tonato kan je het beste de kalfsmuis gebruiken. Heerlijke stoofpotten maken met kalfsvlees? Dan is de kalfssucade of kalfsossobucco zeker het proberen waard. 

25 - 31 van 31 producten weergegeven
  • 2000650

    Geportioneerde blanke sucadelappen van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor ieder...

    2,25 €/100 gram
  • 2000150

    Geportioneerde blanke kalfshaas steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in...

    8,90 €/100 gram
  • 2001950

    Geportioneerde blanke kalfsoester van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk mager en de...

    4,80 €/100 gram
  • 2500150

    Geportioneerde rose kalfshaas steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas steak kan perfect gebruikt worden om...

    7,90 €/100 gram
  • 2500250

    Geportioneerde rose entrecote steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets...

    3,80 €/100 gram
  • 2000250

    Geportioneerde blanke entrecote steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger mondgevoel,...

    5,80 €/100 gram
  • 2000660

    Geportioneerde rose sucadelappen van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor...

    21,6 €/kg

Kalfsvlees bestellen

Kalfsvlees is zacht, smaakvol en gezond vlees. Nederland is de grootste producent ter wereld van kalfsvlees. De kalveren komen voort uit de vele melkkoeien die Nederland rijk is. Het assortiment van Nice to Meat bestaat uit blank kalfsvlees en rose kalfsvlees, die je eenvoudig online kunt bestellen. 

Blank kalfsvlees of rose kalfsvlees

Er zijn twee varianten kalfsvlees verkrijgbaar: blank en rose. Het blanke kalfsvlees is een ware delicatesse en onderscheidt zich door de lichte kleur, een boterzachte structuur en verfijnde smaak. Dit komt doordat de kalfjes melkgevoerd zijn. Rose kalfsvlees is wat donkerder van kleur en heeft iets meer structuur vergeleken met het blanke kalfsvlees. Dit komt omdat de kalfjes ook gras en ruwvoer gegeten hebben. Blank kalfsvlees is afkomstig van kalfjes die tussen de 8 en 9 maanden oud zijn. Rose kalfsvlees komt van kalfjes die iets ouder zijn, namelijk rond de 12 maanden.

Kalfsribeye, kalfsentrecote en kalfshaas 

Steaks en biefstukken van het kalf zijn enorm populair. De kalfsribeye is een veelgekozen steak, vanwege de malse bite en het beetje vet in het vlees. Hetzelfde geldt voor de kalfsentrecote. Wil je het meest zachte kalfsvlees dat er is, kies dan voor kalfshaas. De kalfshaas is zowel als hele haas als in geportioneerde steaks te bestellen. Een voordeliger stukje kalfsvlees, maar zeker niet minder lekker, is de kalfsoester, vergelijkbaar met de kogelbiefstuk van het rund.

Kalfsstaartstuk, kalfsmuis en kalfssucade

Voor de liefhebbers van grotere stukken vlees, biedt het assortiment kalfsvlees van Nice to Meat voldoende keuze. Als braadstuk is het kalfsstaartstuk erg geschikt, net als de handgemaakte kalfsrollade. Voor het maken van Vitello Tonato kan je het beste de kalfsmuis gebruiken. Heerlijke stoofpotten maken met kalfsvlees? Dan is de kalfssucade of kalfsossobucco zeker het proberen waard. 

Filter

Prijs

3 € - 145 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.