Kalfsvlees

Er zijn 31 producten

Kalfsvlees bestellen

Kalfsvlees is zacht, smaakvol en gezond vlees. Nederland is de grootste producent ter wereld van kalfsvlees. De kalveren komen voort uit de vele melkkoeien die Nederland rijk is. Het assortiment van Nice to Meat bestaat uit blank kalfsvlees en rose kalfsvlees, die je eenvoudig online kunt bestellen. 

Blank kalfsvlees of rose kalfsvlees

Er zijn twee varianten kalfsvlees verkrijgbaar: blank en rose. Het blanke kalfsvlees is een ware delicatesse en onderscheidt zich door de lichte kleur, een boterzachte structuur en verfijnde smaak. Dit komt doordat de kalfjes melkgevoerd zijn. Rose kalfsvlees is wat donkerder van kleur en heeft iets meer structuur vergeleken met het blanke kalfsvlees. Dit komt omdat de kalfjes ook gras en ruwvoer gegeten hebben. Blank kalfsvlees is afkomstig van kalfjes die tussen de 8 en 9 maanden oud zijn. Rose kalfsvlees komt van kalfjes die iets ouder zijn, namelijk rond de 12 maanden.

Kalfsribeye, kalfsentrecote en kalfshaas 

Steaks en biefstukken van het kalf zijn enorm populair. De kalfsribeye is een veelgekozen steak, vanwege de malse bite en het beetje vet in het vlees. Hetzelfde geldt voor de kalfsentrecote. Wil je het meest zachte kalfsvlees dat er is, kies dan voor kalfshaas. De kalfshaas is zowel als hele haas als in geportioneerde steaks te bestellen. Een voordeliger stukje kalfsvlees, maar zeker niet minder lekker, is de kalfsoester, vergelijkbaar met de kogelbiefstuk van het rund.

Kalfsstaartstuk, kalfsmuis en kalfssucade

Voor de liefhebbers van grotere stukken vlees, biedt het assortiment kalfsvlees van Nice to Meat voldoende keuze. Als braadstuk is het kalfsstaartstuk erg geschikt, net als de handgemaakte kalfsrollade. Voor het maken van Vitello Tonato kan je het beste de kalfsmuis gebruiken. Heerlijke stoofpotten maken met kalfsvlees? Dan is de kalfssucade of kalfsossobucco zeker het proberen waard. 

1 - 24 van 31 producten weergegeven
  • 2002100

    Geportioneerde blanke ossobuco van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Ossobuco wordt gezaagd van de schenkels van het kalf. De schenkel bestaat voor een deel uit vlees en voor een deel uit been en merg. Hierdoor is het perfect om te stofen en is een heerlijke smaak gegarandeerd.

    2,20 €/100 gram
  • 2502050

    Geportioneerde rose schnitzel van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De schnitzel is een dungesneden plakje vlees van malse biefstukdelen uit de bil van het kalf, zoals de rump en het spierstuk. Even kort om en om braden in de pan voor het beste resultaat.

    2,50 €/100 gram
  • 2002200

    Hele schoongemaakte kalfswangen van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De wangen van een kalf zijn werkspieren bij uitstek, ze bewegen bij het kauwen immers constant. Hierdoor zijn de wangen behoorlijk bedekt met vet en bevatten ze veel bindweefsel. Stoof de wangen een aantal uur op lage...

    12,5 €/500 gram
  • 2002300

    Mooie stukken hartzwezerik van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De zwezerik is een orgaan van het kalf rondom het hart (de thymus), en wordt beschouwd als het meest fijne orgaanvlees beschikbaar. Het bereiden van zwezerik is wat ingewikkelder dan het bakken van een biefstuk, maar het...

    5,50 €/100 gram
  • 2000700

    Een heel blank staartstuk van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking, wat de smaak ten goede komt. Het vlees heeft een fijne draad en lijkt qua structuur op dat van de entrecote. Het staartstuk is...

    3,30 €/100 gram
  • 2001450

    Geportioneerde blanke cote de veau van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt. Daarnaast heeft...

    5 €/100 gram
  • 2000640

    Een hele blanke sucade van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. De sucade kan in zijn geheel gegaard worden op lage temperatuur of in lapjes...

    10,50 €/500 gram
  • 2001300

    Geportioneerde blanke t-bone steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de kalfshaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte kalfshaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een...

    5 €/100 gram
  • 2500300

    Een hele rose ribeye van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de...

    2,50 €/100 gram
  • 2502400

    Opgebonden blanke rollade van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. Deze rollade wordt gemaakt van de nek van het kalf. De nek heeft als spier behoorlijk bewogen is heeft daarom een stevige bite. Maar ook veel smaak. Daarom uitstekend geschikt om rollades van te maken en...

    9,25 €/500 gram
  • 2002050

    Geportioneerde blanke schnitzel van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De schnitzel is een dungesneden plakje vlees van malse biefstukdelen uit de bil van het kalf, zoals de rump en het spierstuk. Even kort om en om braden in de pan voor het beste resultaat.

    4,40 €/100 gram
  • 2000300

    Een hele blanke ribeye van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser...

    4,40 €/100 gram
  • 2500100

    Een hele rose kalfshaas zonder ketting van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te...

    5,70 €/100 gram
  • 2500200

    Een hele rose entrecote van van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger...

    2,80 €/100 gram
  • 2000200

    Een hele blanke entrecote van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger mondgevoel, maar door het...

    4,80 €/100 gram
  • 2002500

    Rose kalfsmuis van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. De kalfsmuis wordt gesneden uit het dikke gedeelte van de bil van een kalf. Het vlees is geschikt om te stoven of rosé in de oven te braden.

    18,25 €/kg
  • 2000670

    Rose sucadelappen van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor ieder stoofgerecht.

    18,25 €/kg
  • 2000100

    Een hele blanke kalfshaas zonder ketting van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de...

    6,50 €/100 gram
  • 2001470

    Cote de veau rose van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt. Daarnaast heeft het bot...

    21,35 €/kg
  • 2501950

    Geportioneerde rose kalfsoester van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze...

    2,50 €/100 gram
  • 2000350

    Geportioneerde blanke ribeye steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye...

    5,40 €/100 gram
  • 2500350

    Geportioneerde rose ribeye steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de...

    3 €/100 gram
  • 2000650

    Geportioneerde blanke sucadelappen van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor ieder...

    2,25 €/100 gram
  • 2001950

    Geportioneerde blanke kalfsoester van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk mager en de...

    4,80 €/100 gram

Kalfsvlees bestellen

Kalfsvlees is zacht, smaakvol en gezond vlees. Nederland is de grootste producent ter wereld van kalfsvlees. De kalveren komen voort uit de vele melkkoeien die Nederland rijk is. Het assortiment van Nice to Meat bestaat uit blank kalfsvlees en rose kalfsvlees, die je eenvoudig online kunt bestellen. 

Blank kalfsvlees of rose kalfsvlees

Er zijn twee varianten kalfsvlees verkrijgbaar: blank en rose. Het blanke kalfsvlees is een ware delicatesse en onderscheidt zich door de lichte kleur, een boterzachte structuur en verfijnde smaak. Dit komt doordat de kalfjes melkgevoerd zijn. Rose kalfsvlees is wat donkerder van kleur en heeft iets meer structuur vergeleken met het blanke kalfsvlees. Dit komt omdat de kalfjes ook gras en ruwvoer gegeten hebben. Blank kalfsvlees is afkomstig van kalfjes die tussen de 8 en 9 maanden oud zijn. Rose kalfsvlees komt van kalfjes die iets ouder zijn, namelijk rond de 12 maanden.

Kalfsribeye, kalfsentrecote en kalfshaas 

Steaks en biefstukken van het kalf zijn enorm populair. De kalfsribeye is een veelgekozen steak, vanwege de malse bite en het beetje vet in het vlees. Hetzelfde geldt voor de kalfsentrecote. Wil je het meest zachte kalfsvlees dat er is, kies dan voor kalfshaas. De kalfshaas is zowel als hele haas als in geportioneerde steaks te bestellen. Een voordeliger stukje kalfsvlees, maar zeker niet minder lekker, is de kalfsoester, vergelijkbaar met de kogelbiefstuk van het rund.

Kalfsstaartstuk, kalfsmuis en kalfssucade

Voor de liefhebbers van grotere stukken vlees, biedt het assortiment kalfsvlees van Nice to Meat voldoende keuze. Als braadstuk is het kalfsstaartstuk erg geschikt, net als de handgemaakte kalfsrollade. Voor het maken van Vitello Tonato kan je het beste de kalfsmuis gebruiken. Heerlijke stoofpotten maken met kalfsvlees? Dan is de kalfssucade of kalfsossobucco zeker het proberen waard. 

Filter

Prijs

3 € - 145 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.