Rose Kalfsvlees

Er zijn 14 producten

Rose kalfsvlees bestellen

Net als blank kalfsvlees, is rose kalfsvlees een product waar Nederland groot in is vanwege de melkindustrie. Rose kalfsvlees is een diervriendelijker product vanwege de weidegang die de kalveren krijgen. Het vlees van rose kalveren neigt iets meer naar rundvlees, zonder zijn zachte smaak en structuur te verliezen. Het rose kalfsvlees uit het assortiment van Nice to Meat is zowel geschikt voor korte als lange bereidingen. Alle producten vind je hier onder.

Vlees van grasgevoerde kalveren

Rose kalfsvlees is wat donkerder van kleur. De rose kleur wordt bereikt door de voeding die de kalveren krijgen vanaf de leeftijd van twee maanden. De kalveren krijgen dan ruwvoer van maïs en granen. Rose kalfsvlees heeft door het verschil in voeding ten opzichte van blank kalfsvlees een wat meer uitgesproken smaak en iets meer structuur.

Verschillende kalfssteaks

Voor iedere smaak is er een passende steak van kalfsvlees. Natuurlijk zijn de welbekende drie verkrijgbaar: de rose kalfsribeye, rose kalfsentrecote en rose kalfshaas. Ook de traditionele kalfsschnitzel bestel je bij Nice to Meat. Wil je een stoere steak met bot, dan is de rose cote de veau perfect voor jou. Voor de chefs die liever zelf portioneren, zijn de entrecote, ribeye, kalfshaas en cote de veau ook in zijn geheel te bestellen.

Kalfsmuis, kalfsrollade en kalfssucade

Voor een goed stoofgerecht is goede kwaliteit vlees een must. De rose kalfssucade is perfect om op lage temperatuur te garen. Datzelfde geldt voor de kalfsrollade, die met de hand opgebonden is. Wil je het klassieke voorgerecht Vitello Tonato maken, kies dan voor de rose kalfsmuis om in zijn geheel te garen. 

1 - 14 van 14 producten weergegeven
  • 2502050

    Geportioneerde rose schnitzel van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De schnitzel is een dungesneden plakje vlees van malse biefstukdelen uit de bil van het kalf, zoals de rump en het spierstuk. Even kort om en om braden in de pan voor het beste resultaat.

    2,50 €/100 gram
  • 2500300

    Een hele rose ribeye van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de...

    2,50 €/100 gram
  • 2502400

    Opgebonden blanke rollade van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. Deze rollade wordt gemaakt van de nek van het kalf. De nek heeft als spier behoorlijk bewogen is heeft daarom een stevige bite. Maar ook veel smaak. Daarom uitstekend geschikt om rollades van te maken en...

    9,25 €/500 gram
  • 2001460

    Geportioneerde cote de veau rose van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt....

    18,25 €/kg
  • 2500100

    Een hele rose kalfshaas zonder ketting van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te...

    5,70 €/100 gram
  • 2500200

    Een hele rose entrecote van van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger...

    2,80 €/100 gram
  • 2002500

    Rose kalfsmuis van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. De kalfsmuis wordt gesneden uit het dikke gedeelte van de bil van een kalf. Het vlees is geschikt om te stoven of rosé in de oven te braden.

    18,25 €/kg
  • 2000670

    Rose sucadelappen van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor ieder stoofgerecht.

    18,25 €/kg
  • 2001470

    Cote de veau rose van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt. Daarnaast heeft het bot...

    21,35 €/kg
  • 2501950

    Geportioneerde rose kalfsoester van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze...

    2,50 €/100 gram
  • 2500350

    Geportioneerde rose ribeye steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de...

    3 €/100 gram
  • 2500150

    Geportioneerde rose kalfshaas steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas steak kan perfect gebruikt worden om...

    7,90 €/100 gram
  • 2500250

    Geportioneerde rose entrecote steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets...

    3,80 €/100 gram
  • 2000660

    Geportioneerde rose sucadelappen van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor...

    21,6 €/kg

Rose kalfsvlees bestellen

Net als blank kalfsvlees, is rose kalfsvlees een product waar Nederland groot in is vanwege de melkindustrie. Rose kalfsvlees is een diervriendelijker product vanwege de weidegang die de kalveren krijgen. Het vlees van rose kalveren neigt iets meer naar rundvlees, zonder zijn zachte smaak en structuur te verliezen. Het rose kalfsvlees uit het assortiment van Nice to Meat is zowel geschikt voor korte als lange bereidingen. Alle producten vind je hier onder.

Vlees van grasgevoerde kalveren

Rose kalfsvlees is wat donkerder van kleur. De rose kleur wordt bereikt door de voeding die de kalveren krijgen vanaf de leeftijd van twee maanden. De kalveren krijgen dan ruwvoer van maïs en granen. Rose kalfsvlees heeft door het verschil in voeding ten opzichte van blank kalfsvlees een wat meer uitgesproken smaak en iets meer structuur.

Verschillende kalfssteaks

Voor iedere smaak is er een passende steak van kalfsvlees. Natuurlijk zijn de welbekende drie verkrijgbaar: de rose kalfsribeye, rose kalfsentrecote en rose kalfshaas. Ook de traditionele kalfsschnitzel bestel je bij Nice to Meat. Wil je een stoere steak met bot, dan is de rose cote de veau perfect voor jou. Voor de chefs die liever zelf portioneren, zijn de entrecote, ribeye, kalfshaas en cote de veau ook in zijn geheel te bestellen.

Kalfsmuis, kalfsrollade en kalfssucade

Voor een goed stoofgerecht is goede kwaliteit vlees een must. De rose kalfssucade is perfect om op lage temperatuur te garen. Datzelfde geldt voor de kalfsrollade, die met de hand opgebonden is. Wil je het klassieke voorgerecht Vitello Tonato maken, kies dan voor de rose kalfsmuis om in zijn geheel te garen. 

Filter

Prijs

3 € - 101 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.