Blank Kalfsvlees

Er zijn 17 producten

Blank kalfsvlees bestellen

Om melk te kunnen geven, moet een koe een kalf krijgen. Aangezien Nederlandse boeren enorme hoeveelheden producten zoals melk, boter, kaas en yoghurt maken is het logisch dat er in Nederland ook veel kalveren zijn. De stierkalfjes hebben geen toekomst als melkkoe en worden dus vleeskalfjes. Een groot deel blank kalfsvlees wordt geëxporteerd, bijvoorbeeld naar Italië. Gelukkig blijft er genoeg blank kalfsvlees in Nederland, wat vooral in de betere hotels en restaurants wordt gebruikt. Het blanke kalfsvlees van Nice to Meat bestel je ook voor thuis. De complete selectie melkgevoerd kalfsvlees vind je hieronder.

Vlees van melkgevoerde kalveren

Er worden twee soorten kalfsvlees geproduceerd: blank en rose. Blank kalfsvlees is licht van kleur. Dit komt in grote lijnen door de melkvoeding die deze kalveren krijgen. Het vlees heeft een zeer fijne structuur en subtiele smaak. Rose kalfsvlees is wat donkerder van kleur en heeft een meer uitgesproken smaak. Blank kalfsvlees wordt al jarenlang als een ware delicatesse gezien. Perfect voor een gezellig diner dus!

Kalfshaas, kalfsoester of kalfsribeye

Het meest gegeten kalfsvlees zijn de luxere delen van het kalf. De kalfshaas is daarvan het meest kostbare en geroemd om zijn fijne smaak en structuur. De blanke kalfshaas kan je heel bestellen voor bijvoorbeeld een braadstuk. Geportioneerde kalfshaas steaks zijn geschikt voor eenpersoons porties. De blanke kalfsoester heeft iets meer structuur dan de haas, en is uitstekend geschikt om in de boter te bakken. De blanke kalfsribeye heeft het meeste smaak vanwege het rondje vet in het vlees.

Kalfs Cote de Veau en T-Bone 

Kalfsvlees aan het bot geeft extra smaak aan het vlees en geeft de steak een stoer uiterlijk. Nice to Meat heeft twee kalfssteaks met bot. De kalfs cote de veau is een ribeye met been, vergelijkbaar met de cote de boeuf van het rund. De kalfs t-bone heeft een stuk entrecote en ossenhaas. Twee verschillende steaks in één dus, en daardoor extra lekker.

Kalfszwezerik, kalfswangen en ossobucco

Uitgebreid koken met kalfsvlees of een extra delicatesse aan je gerecht toevoegen? Dan kan kalfszwezerik een goede optie zijn. Liever low & slow? Ga dan eens aan de slag met kalfswangen of ossobucco, ook wel kalfsschenkels genoemd. Beide kennen een lange bereidingstijd, maar het resultaat is het wachten waard.  

1 - 17 van 17 producten weergegeven
  • 2002100

    Geportioneerde blanke ossobuco van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Ossobuco wordt gezaagd van de schenkels van het kalf. De schenkel bestaat voor een deel uit vlees en voor een deel uit been en merg. Hierdoor is het perfect om te stofen en is een heerlijke smaak gegarandeerd.

    2,20 €/100 gram
  • 2002200

    Hele schoongemaakte kalfswangen van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De wangen van een kalf zijn werkspieren bij uitstek, ze bewegen bij het kauwen immers constant. Hierdoor zijn de wangen behoorlijk bedekt met vet en bevatten ze veel bindweefsel. Stoof de wangen een aantal uur op lage...

    12,5 €/500 gram
  • 2002300

    Mooie stukken hartzwezerik van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De zwezerik is een orgaan van het kalf rondom het hart (de thymus), en wordt beschouwd als het meest fijne orgaanvlees beschikbaar. Het bereiden van zwezerik is wat ingewikkelder dan het bakken van een biefstuk, maar het...

    5,50 €/100 gram
  • 2000700

    Een heel blank staartstuk van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking, wat de smaak ten goede komt. Het vlees heeft een fijne draad en lijkt qua structuur op dat van de entrecote. Het staartstuk is...

    3,30 €/100 gram
  • 2001450

    Geportioneerde blanke cote de veau van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt. Daarnaast heeft...

    5 €/100 gram
  • 2000640

    Een hele blanke sucade van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. De sucade kan in zijn geheel gegaard worden op lage temperatuur of in lapjes...

    10,50 €/500 gram
  • 2001300

    Geportioneerde blanke t-bone steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de kalfshaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte kalfshaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een...

    5 €/100 gram
  • 2002400

    Opgebonden blanke rollade van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Deze rollade wordt gemaakt van de nek van het kalf. De nek heeft als spier behoorlijk bewogen is heeft daarom een stevige bite. Maar ook veel smaak. Daarom uitstekend geschikt om rollades van te maken en op lage temperatuur...

    14,50 €/500 gram
  • 2000300

    Een hele blanke ribeye van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser...

    4,40 €/100 gram
  • 2000200

    Een hele blanke entrecote van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger mondgevoel, maar door het...

    4,80 €/100 gram
  • 2002050

    Geportioneerde blanke schnitzel van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De schnitzel is een dungesneden plakje vlees van malse biefstukdelen uit de bil van het kalf, zoals de rump en het spierstuk. Even kort om en om braden in de pan voor het beste resultaat.

    4,40 €/100 gram
  • 2000100

    Een hele blanke kalfshaas zonder ketting van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de...

    6,50 €/100 gram
  • 2000350

    Geportioneerde blanke ribeye steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye...

    5,40 €/100 gram
  • 2000650

    Geportioneerde blanke sucadelappen van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor ieder...

    2,25 €/100 gram
  • 2000150

    Geportioneerde blanke kalfshaas steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in...

    8,90 €/100 gram
  • 2001950

    Geportioneerde blanke kalfsoester van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk mager en de...

    4,80 €/100 gram
  • 2000250

    Geportioneerde blanke entrecote steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger mondgevoel,...

    5,80 €/100 gram

Blank kalfsvlees bestellen

Om melk te kunnen geven, moet een koe een kalf krijgen. Aangezien Nederlandse boeren enorme hoeveelheden producten zoals melk, boter, kaas en yoghurt maken is het logisch dat er in Nederland ook veel kalveren zijn. De stierkalfjes hebben geen toekomst als melkkoe en worden dus vleeskalfjes. Een groot deel blank kalfsvlees wordt geëxporteerd, bijvoorbeeld naar Italië. Gelukkig blijft er genoeg blank kalfsvlees in Nederland, wat vooral in de betere hotels en restaurants wordt gebruikt. Het blanke kalfsvlees van Nice to Meat bestel je ook voor thuis. De complete selectie melkgevoerd kalfsvlees vind je hieronder.

Vlees van melkgevoerde kalveren

Er worden twee soorten kalfsvlees geproduceerd: blank en rose. Blank kalfsvlees is licht van kleur. Dit komt in grote lijnen door de melkvoeding die deze kalveren krijgen. Het vlees heeft een zeer fijne structuur en subtiele smaak. Rose kalfsvlees is wat donkerder van kleur en heeft een meer uitgesproken smaak. Blank kalfsvlees wordt al jarenlang als een ware delicatesse gezien. Perfect voor een gezellig diner dus!

Kalfshaas, kalfsoester of kalfsribeye

Het meest gegeten kalfsvlees zijn de luxere delen van het kalf. De kalfshaas is daarvan het meest kostbare en geroemd om zijn fijne smaak en structuur. De blanke kalfshaas kan je heel bestellen voor bijvoorbeeld een braadstuk. Geportioneerde kalfshaas steaks zijn geschikt voor eenpersoons porties. De blanke kalfsoester heeft iets meer structuur dan de haas, en is uitstekend geschikt om in de boter te bakken. De blanke kalfsribeye heeft het meeste smaak vanwege het rondje vet in het vlees.

Kalfs Cote de Veau en T-Bone 

Kalfsvlees aan het bot geeft extra smaak aan het vlees en geeft de steak een stoer uiterlijk. Nice to Meat heeft twee kalfssteaks met bot. De kalfs cote de veau is een ribeye met been, vergelijkbaar met de cote de boeuf van het rund. De kalfs t-bone heeft een stuk entrecote en ossenhaas. Twee verschillende steaks in één dus, en daardoor extra lekker.

Kalfszwezerik, kalfswangen en ossobucco

Uitgebreid koken met kalfsvlees of een extra delicatesse aan je gerecht toevoegen? Dan kan kalfszwezerik een goede optie zijn. Liever low & slow? Ga dan eens aan de slag met kalfswangen of ossobucco, ook wel kalfsschenkels genoemd. Beide kennen een lange bereidingstijd, maar het resultaat is het wachten waard.  

Filter

Prijs

3 € - 145 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.