Hamburgers

Er zijn 8 producten

Hamburgers

Het bekendste en meest gegeten vleesproduct: de hamburger. We kennen de burger allemaal van de barbecue en de vele burgerrestaurants in het straatbeeld. Echter, de ene hamburger is de andere niet en er is ontzettend veel verschil in kwaliteit. Een hamburger moet van puur vlees gemaakt zijn, een beetje rul van structuur, iets vettig en sappig zijn. Alleen dan komt de heerlijke smaak van het gegrilde vlees, dan wel in combinatie met een broodje en saus, het beste tot zijn recht. Een goede hamburger maken is dan ook een vak apart. Bij Nice to Meat maken ze al jaren lang de beste burgers voor Nederland en ver daarbuiten. Het is een passie, soms een obsessie, geworden om de hamburger steeds weer naar een nieuw niveau te tillen.

Soorten burgers

Hamburgers zijn er in alle soorten en maten en worden van veel verschillend vlees gemaakt. Nice to Meat heeft meerdere soorten hamburgers in het assortiment, van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees. De meest gekozen burgers zijn de Schotse burger en Black Angus burger. Beide 100% rundvlees en alleen op smaak gebracht met peper en zout. Een klasse apart is de Black Wagyu burger, die het beste van Black Angus en Japanse Wagyu bevat. Liefhebbers van lokaal geproduceerd vlees, doen goed aan de MRIJ hamburger, gemaakt van de koeien van Piet van den Berg uit Berkel en Rodenrijs. De lamsburger is gemaakt van Hollands lamsvlees en op smaak gebracht met merquezkruiden. De kalfsburger wordt gemaakt van rosé kalfsvlees van grasgevoerde kalveren. De lekkerste burger gemaakt van varkensvlees is de Iberico burger, vlees van met eikeltjes gevoerde Spaanse varkens.  

Burgers bestellen

Alle hamburgers van Nice to Meat zijn eenvoudig online te bestellen. De burgers worden dagelijks vers gemaakt en zo verpakt dat de burgers in perfecte staat bij je aankomen. Wil je liever je eigen burgers maken? Doe dat dan eens van Black Angus gehakt of MRIJ gehakt. Succes gegarandeerd!

1 - 8 van 8 producten weergegeven
  • 7000800

    Een echte Amerikaanse hamburger, gemaakt van 100% Amerikaans maisgevoerd Black Angus rundvlees van Creekstone farms. Gegarandeerd een waanzinnig sappig en smakelijk resultaat! Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de burger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    2,2 €/100 gram
  • 7000100

    Een heerlijke Hollandse hamburger van vlees van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze hamburger is gekruid met Piet's eigen kruiden.

    1,5 €/100 gram
  • 7300100

    Een heerlijke burger gemaakt van Iberico varkensvlees, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof...

    1,5 €/100 gram
  • 7400100

    Een heerlijke burger gemaakt van vlees van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. Deze burger is lichtgekruid met merquez kruiden.

    1,45 €/100 gram
  • 7000601

    Een heerlijke rulle hamburger van grasgevoerd rundvlees uit Schotland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.Gewicht: 24 x 200 gram

    22,95 €/doos
  • 7200100

    Een smakelijke burger gemaakt van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    1,25 €/100 gram
  • 7001000

    Een superieure hamburger gemaakt van 75% Black Angus rundvlees en 25% Japanese Wagyu. Deze combinatie zorgt voor een explosie van smaak en een heerlijk sappige structuur. Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de burger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    4 €/100 gram
  • 7000600

    Een heerlijke rulle hamburger van grasgevoerd rundvlees uit Schotland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    1,50 €/100 gram

Hamburgers

Het bekendste en meest gegeten vleesproduct: de hamburger. We kennen de burger allemaal van de barbecue en de vele burgerrestaurants in het straatbeeld. Echter, de ene hamburger is de andere niet en er is ontzettend veel verschil in kwaliteit. Een hamburger moet van puur vlees gemaakt zijn, een beetje rul van structuur, iets vettig en sappig zijn. Alleen dan komt de heerlijke smaak van het gegrilde vlees, dan wel in combinatie met een broodje en saus, het beste tot zijn recht. Een goede hamburger maken is dan ook een vak apart. Bij Nice to Meat maken ze al jaren lang de beste burgers voor Nederland en ver daarbuiten. Het is een passie, soms een obsessie, geworden om de hamburger steeds weer naar een nieuw niveau te tillen.

Soorten burgers

Hamburgers zijn er in alle soorten en maten en worden van veel verschillend vlees gemaakt. Nice to Meat heeft meerdere soorten hamburgers in het assortiment, van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees. De meest gekozen burgers zijn de Schotse burger en Black Angus burger. Beide 100% rundvlees en alleen op smaak gebracht met peper en zout. Een klasse apart is de Black Wagyu burger, die het beste van Black Angus en Japanse Wagyu bevat. Liefhebbers van lokaal geproduceerd vlees, doen goed aan de MRIJ hamburger, gemaakt van de koeien van Piet van den Berg uit Berkel en Rodenrijs. De lamsburger is gemaakt van Hollands lamsvlees en op smaak gebracht met merquezkruiden. De kalfsburger wordt gemaakt van rosé kalfsvlees van grasgevoerde kalveren. De lekkerste burger gemaakt van varkensvlees is de Iberico burger, vlees van met eikeltjes gevoerde Spaanse varkens.  

Burgers bestellen

Alle hamburgers van Nice to Meat zijn eenvoudig online te bestellen. De burgers worden dagelijks vers gemaakt en zo verpakt dat de burgers in perfecte staat bij je aankomen. Wil je liever je eigen burgers maken? Doe dat dan eens van Black Angus gehakt of MRIJ gehakt. Succes gegarandeerd!

Filter

Prijs

2 € - 23 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.