In 1995 begon Vanilla Venture als importeur van Bourbon vanille uit Madagaskar en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een luxeuze groothandel voor horecaprofessionals. Ook als thuiskok kunt u nu met deze top producten werken.


 


Actief, met passie en plezier gaan we op zoek naar nieuwe producten en nieuwe trends op food gebied. Door samen te werken met kleine, authentieke producenten en zich voornamelijk richten op biologisch en ethisch verantwoorde producten. Zo verkopen wij onder andere topkwaliteit truffels, verschillende olie & azijn en exclusieve specerijen.  


169 - 192 van 192 producten weergegeven
  • PAR500016

    Soler Romero is een van de aller grootste producenten van biologische olijfolie en dat komt omdat zij alle facetten zelf in handen hebben: eigen olijfbomen (maar liefst 600 hectare), eigen compost, een eigen pers, een eigen bottelarij en eigen distributiefaciliteiten.

  • PAR401078

    Fregola Sarda is geroosterde broodkruim-achtige pasta van het eiland Sardinië en wordt gemaakt van de beste harde tarwe. Fregare betekent wrijven en deze fregolapasta is gemaakt door het wrijven van grove griesmeelpasta met water om kruimels te creëren. De pasta wordt daarna bijna een volle dag gedroogd. Na het drogen worden de fregola in de oven...

  • PAR500077

    De essentiële oliën van de Italiaan Massimo Bottura een van de allergrootste koks ter wereld behoren tot de beste die wij kennen. Al een paar druppels van deze krachtige citroenolie hebben een geweldig effect, bijvoorbeeld over gegrilde vis of een eenvoudige salade.

  • PAR600032

    het begint met wijnazijn en geconcentreerd druivensap. Dat sap wordt verwarmd tot het als het ware karamelliseert waarna precies de juiste hoeveelheid wijnazijn toegevoegd wordt. Het uiteindelijke resultaat is een dikke, donkere vloeistof met fluweelachtige textuur en een complexe smaak zie gelijktijdig zoet en zuur is.

  • PAR440006

    Bij dezelfde paludier (zoutwinner) die ons fleur de sel levert, Sylvain Leduc, bestellen we ons grove zeezout in grotere verpakkingen: het wereldvermaarde Sel de Guérande. Zeezout met veel smaak omdat het méér is dan keukenzout. Zeewater heeft namelijk nog vier andere belangrijke zouten. Dit grove zout (gros sel) is niet voor gewone consumptie, maar...

  • PAR600033

    Hetzelfde productieproces als bij de traditionele balsamicoazijn wordt gevolgd, maar maar het geconcentreerd druivensap wordt veel minder verhit. Zo treedt geen karamelliseringsproces op die voor de donkere kleur van de traditionele balsamico zorgt.

  • PAR110078

    Een goed voorbeeld van dat twee mooie ingrediënten samen méér is dan de optelsom. Eekhoorntjesbrood en witte truffel vormen een topcombinatie die erg goed combineert met vlees en vis.

  • PAR10418

    Bobby's is een merk van Nederlandse herkomst die als jonge speler de gin markt betreedt. De gin wordt geproduceerd in Schiedam.

  • PAR540027

    De naam arbequina staat voor een Spaans olijvenras dat kleine olijfjes voortbrengt die bol staan van de olie en meestal verdwijnen ze dus in industriële centrifuges om er prachtige olie van te maken, maar zij die van dit apparaat gered worden smaken meer dan uitstekend.

  • PAR560113

    Kweeperenstroop van Math Vandewall uit Eckelrade. Deze stroop heeft de BOB status. Math heeft op dit moment 3 smaken stroop in huis, maar is constant zoekende naar betere smaken, meer aroma en nieuwe recepten. Deels van het fruit komt uit eigen biologische landbouw, waar o.a. zijn eigen appelkruisingen groeien.

  • PAR600034

    Ciderazijn is lekker fris en verloochent zijn appelige afkomst natuurlijk niet. Lekker dus over gerechten die iets zuurs en dat vleugje appel kunnen hebben. Deze ciderazijn van Soler Romero is het resultaat van rustig gefermenteerde cider gemaakt van biologische appeltjes uit de noordelijke Spaanse kustprovincie Asturië, ingeklemd tussen Spaans...

  • PAR10420

    Copperhead Gin is een Belgische premium gin die ontstaan is uit een samenwerkingsverband tussen de apotheker Yvan Vindevogel uit Kortrijk en Bernard Fillier, de eigenaar van de Filliers jeneverstokerij.

  • PAR440056

    Een bijzonder zout afkomstig uit een ondergronds zoutmeer, gelegen langs de rivier de Murray River in het Murray Darling Basin, Mildura Victoria, Australië.

  • PAR500109

    Caviaroli is olie gevangen in een flinterdun schilletje dat voor een extra feestelijk (smaak)accent op welk gerecht dan ook kan zorgen. De oliebolletjes smelten pas bij 70° C en zijn veel eenvoudiger dan (olijf)olie te doseren omdat het blijft liggen op de plek waar het neergelegd is terwijl olie bijna altijd wegloopt.

  • PAR500111

    Dit is kaviaar gemaakt van olijfolie. Ontstaan in keuken van El Bulli, maar die kon in 1 dag maar 300 gr maken en was het ook niet echt stabiel. Nu, na 4 jaar ontwikkeling, is er een methode gevonden dat het product wel stabiel houdt.

  • PAR560110

    Appelstroop maken is een vak en de Zuid-Limburgse familie Vandewall verstaat dat ambacht. Zo bestaat appelstroop (bijna) nooit uit allen maar appeltjes. Er gaat ook nog peer in en een beetje suikerbiet, anders krijg je niet de juiste consistentie. Hun vakmanschap leidde tot een prachtige rinse appelstroop die op het bord met van alles te combineren is....

  • PAR400002

    Het merk Acquerello is de favoriete risottorijst van Alain Ducasse en bijvoorbeeld Heston Blumenthal en eigenlijk zouden we nu niks meer hoeven te schrijven. Zo flauw zijn we niet. Deze carnaroli-rijst wordt gedurende minimaal een jaar gedroogd en daardoor neemt de korrel nog makkelijker vloeistof en dus smaak op. Risotto gemaakt met de rijst van...

  • PAR110064

    De combinatie van deze twee natuurproducten, honing en truffel, zorgen voor een droomcombinatie. Vooral heerlijk in combinatie met allerlei kazen.

  • PAR560060

    Bonito del Norte is witte tonijn (de Thunnus alalunga die ook wel albacore-tonijn genoemd wordt) uit Spaans Baskenland (Vizcaya). Deze prachtige tonijnsoort staat gelukkig nog niet op de lijst van bedreigde diersoorten.

  • PAR560104

    Kerstomaatjes te drogen leggen in het zonnetje en ze dan op het juiste moment, als ze niet té ver ingedroogd zijn, in een potje stoppen met extra vergine olijfolie in een poging die zonnekracht (en natuurlijk de smaak) als het ware te vangen.

  • PAR770507

    Rozenwater is het destillaat van de Damascus-roos, een aromatisch geparfumeerd water dat heerlijk geurt. Dit rozenwater is van Joseph en Nizar Meneem, van hun eigen mooie Damascener rozen.

  • PAR540191

    Deze handgeplukte olijven komen van een klein familiebedrijf in Andalusie. Ze zijn teler en producent van tafelolijven. De olijven worden op een natuurlijke wijze gefermenteerd met alleen water en zout en in kleine batches geproduceerd en vervolgens handgepakt. .Deze gordal is enorm groot en is stevig en sappig. Hij rijpt vroeg en wordt alleen als...

  • PAR770601

    Biologisch. Oorspronkelijk uit het Mediterrrane gebied tot aan China. Nootachtige smaak

  • PAR770595

    Uit Ambon, Indonesie. Uitgesproken kruidige, warme, licht zoete smaak.

In 1995 begon Vanilla Venture als importeur van Bourbon vanille uit Madagaskar en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een luxeuze groothandel voor horecaprofessionals. Ook als thuiskok kunt u nu met deze top producten werken.


 


Actief, met passie en plezier gaan we op zoek naar nieuwe producten en nieuwe trends op food gebied. Door samen te werken met kleine, authentieke producenten en zich voornamelijk richten op biologisch en ethisch verantwoorde producten. Zo verkopen wij onder andere topkwaliteit truffels, verschillende olie & azijn en exclusieve specerijen.  


Filter

Prijs

2 € - 49 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.