In 1995 begon Vanilla Venture als importeur van Bourbon vanille uit Madagaskar en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een luxeuze groothandel voor horecaprofessionals. Ook als thuiskok kunt u nu met deze top producten werken.


 


Actief, met passie en plezier gaan we op zoek naar nieuwe producten en nieuwe trends op food gebied. Door samen te werken met kleine, authentieke producenten en zich voornamelijk richten op biologisch en ethisch verantwoorde producten. Zo verkopen wij onder andere topkwaliteit truffels, verschillende olie & azijn en exclusieve specerijen.  


73 - 96 van 245 producten weergegeven
  • PAR401108

    Gentile maakt artisanale pasta sinds 1876. Oortjespasta in dit geval, maar dan de Napolitaanse versie uit de pastahoofdstad van de wereld Gragnano (nabij Napels). Voor de bereiding wordt de bijzonder gezonde graansoort gebruikt 'senatore cappelli'. Er wordt gewerkt met koperen mallen omdat die, net als brons, zorgen voor een ruw pasta-oppervlak waardoor...

    5,50 €/stuk
  • PAR240981

    Morcilla is een typische worst gemaakt met het Iberisch varkensvlees en bloed. Daaraan zijn er nog zout, paprika, knoflook en andere kruiden aan toegevoegd en daarna gedroogd in een gecontroleerde temperatuur kamer. Na een week gaan ze naar een andere temperatuur kamer voor een maand waar ze ook gerookt worden met eikenhout. Het belangrijkste kenmerk is...

    9,95 €/stuk
  • PAR900007

    Ketchup (of op z’n Baskisch ‘ketxupa’) op basis van tomatenconcentraat, wortel (in plaats van suiker!), ui, azijn, paprika, sel de Salies, piment d’Espelette en andere aromaten. Aan de ‘relevée’ is wat extra piment d’Espelette toegevoegd.

    6,95 €/stuk
  • P420008

    De gedroogde versie van de beroemde witte boon uit Tarbes. Verdubbelt ruim in gewicht na weken en langzame bereidingen in tal van stoofgerechten. Betere zijn niet te vinden. 

    6,95 €/stuk
  • PAR401110

    Gentile maakt artisanale pasta sinds 1876. De dikke spaghetti uit de pastahoofdstad van de wereld Gragnano (nabij Napels). Voor de bereiding wordt de bijzonder gezonde graansoort gebruikt 'senatore cappelli'. Er wordt gewerkt met koperen mallen omdat die, net als brons, zorgen voor een ruw pasta-oppervlak waardoor sauzen goed hechten. De pasta wordt op...

    5,95 €/stuk
  • P420007

    De gedroogde versie van de beroemde witte boon uit Tarbes. Verdubbelt ruim in gewicht na weken en langzame bereidingen in tal van stoofgerechten. Betere zijn niet te vinden. 

    19,95 €/stuk
  • PAR401109

    Artisanale pasta sinds 1876. Een dunne spaghetti. IGP pasta uit de pastahoofdstad van de wereld Gragnano (nabij Napels). Voor de bereiding wordt het bijzondere soort graan gebruikt van Senatore Cappelli (uit Basisicata). Er wordt gewerkt met koperen mallen. De pasta wordt op een natuurlijke wijze gedroogd volgens de 'Cirillo'-methode. In een afgesloten...

    5,25 €/stuk
  • PAR900008

    Ketchup (of op z’n Baskisch ‘ketxupa’) op basis van tomatenconcentraat, wortel (in plaats van suiker!), ui, azijn, paprika, sel de Salies, piment d’Espelette en andere aromaten. Aan de ‘relevée’ is wat extra piment d’Espelette toegevoegd.

    6,95 €/stuk
  • P420010

    In ganzenvet bereidde witte bonen uit Tarbes zijn kant en klaar en de ideale begeleiders van allerlei vis- en vleesbereidingen, in welke vorm dan ook. Typisch voor de Franse keuken uit de streek rond Bigorre. 

    5,95 €/stuk
  • P420006

    De gedroogde versie van de beroemde witte boon uit Tarbes. Verdubbelt ruim in gewicht na weken en langzame bereidingen in tal van stoofgerechten. Betere zijn niet te vinden. 

    10,75 €/stuk
  • P420012

    Zonnegroenten uit Tarbes met hun beroemde bonen. In de pot zijn verder te vinden: tomaat, courgette, aubergine, ui, paprika en olijfolie.

    5,25 €/stuk
  • P420015

    De mooiste cassoulet! Stevige kost bestaande uit de beroemde witte bonen uit Tarbes, tomaat, ui, eendenvet, knoflook, laurier, verse kruiden en specerijen, worst van scharrelvarken uit Toulouse (ook Label Rouge) en nog veel meer kruiden en specerijen.

    6,25 €/stuk
  • PAR560129

    Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicie. Deze worden bereid volgens een traditioneel recept uit 1824. Vandaar de naam "a la antigua".Ortiz gebruikt zeer verse vis (3-4 stuks in een blikje) die vervolgens worden gebakken in olie van de eerste persing. Na het rusten van een paar minuten worden deze met de hand verpakt.Conserven zoals sardines...

    3,75 €/stuk
  • PAR770699

    Een must in de Marokkaanse keuken: gekonfijte citroenen. Omdat wij de kant en klare niet de lekkerste gekonfijte citroenen vinden, besloten we ze zelf te maken. Van heerlijke aromatische geurige Siciliaanse onbespoten citroenen met enkel zeezout erbij. Dat worden pittige frisgeurige gekonfijte citroenen, die je met schil en zelfs ook vruchtvlees kunt...

    5,25 €/stuk
  • PAR10461

    Riesling, Duits druivensap wit, herkomst: Pfaffen-Schwabenheim Rheinhessen In de afgelopen jaren hebben wij een speciaal procedé ontwikkeld om inheemse wijndruiven raszuiver te persen. Alleen op deze wijze blijven de unieke eigenschappen van de druivensoort in het sap behouden. We voldoen daarbij aan de hoogste kwaliteitsmaatstaven vanaf de selectie in...

    5,25 €/stuk
  • PAR10335

    Een natuurlijk gebrouwen product met een unieke mix van de fijnste gembers en bronwater.

    2,95 €/stuk
  • PAR10459

    Morellenfeuer kers De kersensoort Morellenfeuer is een kruising tussen de Ostheimer Weichsel en de Früheste der Mark. De door ons gebruikte kersen worden voornamelijk geteeld op de fruitgaard Von Danwitz in het Nederrijnse Mönchengladbach. Door het subtiele aroma en de milde zure smaak kunnen de kersen tot 100% puur sap worden verwerkt.

    3,95 €/stuk
  • PAR770700

    Pittige smaakmaker uit de Maghreb keuken, vooral een specialiteit uit Tunesië, waar veel op smaak wordt gebracht met harissa. Onze harissa hebben we milder gemaakt door hete pepers en geroosterde rode puntpaprika’s te gebruiken. De smaakmaker is onze tabl, het klassieke specerijenmengsel voor harissa, bestaande uit karwij, korianderzaad, komijn en chili....

    5,95 €/stuk
  • PAR10330

    Gemaakt door het mengen van essentiële oliën uit bloemen, fruit en kruiden, van kleine specialistische leveranciers in Provence en Sicilië.

    2,95 €/stuk
  • PAR770704

    Dukkah is van oorsprong een Egyptisch specerijen – noten – geroosterde kikkererwtenmengsel.‘Dukh’ betekent stampen! En dat klopt want alles is fijngestampt. In onze eigengemaakte dukkah zitten heel veel specerijen zoals komijn, anijs, koriander en gember, maar ook sesam- en maanzaad, amandelen en geroosterde kikkererwten voor de typische poederige en...

    6,95 €/stuk
  • PAR10474

    Uit de Gaillac. De bedoeling bij het maken van deze druivensap was dat na de pasteurisatie er een sap overblijft met een mooie balans tussen zoet en zuur en dat is gelukt. Gemaakt van vroeg geoogste Gaillacdruiven.

    3,75 €/stuk
  • PAR401107

    Proefpakket van de Confituren - 63% fruit 30-gram. Om u ook te overtuigen van de confituren hebben wij een proefpakket samengesteld In het proefpakket zitten 5 verschillende jam van Alain Miliat.In dit proefpakket: 1x Aardbei (senga sengena), 1x framboos (mecker), 1x abrikoos (bergeron), 1x wijngaardperzik (Lyon), 1x sinaasappelmarmelade (blonde).

    2,25 €/stuk
  • PAR10453

    Het sap voor deze perziknectar wordt uitsluitend gewonnen uit witte perziken. Deze perziksoort kenmerkt zich door een bijzonder intens aroma en een volle smaak.

    3,95 €/stuk
  • PAR10463

    Dornfelder (rood) Herkomst: Bornheim & Aspisheim (Rheinhessen)In de afgelopen drie jaar hebben wij een speciaal procedé ontwikkeld waarmee Duitse wijndruiven raszuiver kunnen worden geperst en de unieke eigenschappen van de druivensoort in het sap behouden blijven. Door zijn stevige textuur komen de aromas van deze Duitse druivensoort zeer goed tot...

    4,50 €/stuk

In 1995 begon Vanilla Venture als importeur van Bourbon vanille uit Madagaskar en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een luxeuze groothandel voor horecaprofessionals. Ook als thuiskok kunt u nu met deze top producten werken.


 


Actief, met passie en plezier gaan we op zoek naar nieuwe producten en nieuwe trends op food gebied. Door samen te werken met kleine, authentieke producenten en zich voornamelijk richten op biologisch en ethisch verantwoorde producten. Zo verkopen wij onder andere topkwaliteit truffels, verschillende olie & azijn en exclusieve specerijen.  


Filter

Prijs

2 € - 49 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.