Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

73 - 96 van 109 producten weergegeven
  • Kip03

    Borstfilets van deze scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen scharrelen vrij rond in de bossen van Des Landes in Zuid West Frankrijk. Het is een geelvlezige kip met een heerlijke smaak.

    21,90 €/kg
  • Lux26

    Voorgerechtje van eendenlever met gecaramelliseerde appeltjes

    3,95 €/stuk
  • Lux03

    Franse eenpansschotel gebaseerd op witte bonen, eend, worst, bouillon en groente

    9,95 €/blik
  • Gev42

    Speciaal voor Kerst bieden wij verse gevulde kalkoenen aan. Onze kalkoenen komen vers uit Frankrijk en worden ontbeend en gevuld. De basis van de Farce (vulling) is kalkoengehakt die is verrijkt met paddestoelen, zout en peper. De gevulde kalkoen weegt ca. 2,3 – 2,6 kg is voor ca. 6 personen. Bovenop de kalkoen zit een plakje varkensspek.

    15,50 €/kg
  • Gev43

    Speciaal voor Kerst bieden wij verse gevulde kalkoenen aan. Onze kalkoenen komen vers uit Frankrijk en worden ontbeend en gevuld. De basis van de Farce (vulling) is kalkoengehakt die is verrijkt met kastanjes, zout en peper. De gevulde kalkoen weegt ca. 2,3 – 2,6 kg is voor ca. 6 personen. Bovenop de kalkoen zit een plakje varkensspek.

    15,50 €/kg
  • Gev22

    De wilde duif gefileerd bestaat uit 2 borstfilets, de 2 boutjes en het karkas. Wilde duif is een ware delicatesse. Het donkere vlees is compact en mals met een uitgesproken smaak en geur. De gefileerde duif geniet een korte bereiding. De filets worden kort gebakken en rosé gegeten. De boutjes worden gebraden of geconfijt. Het karkasje kunt u gebruiken...

    5,90 €/stuk
  • Gev27

    Het vlees van kalkoendijen is stevig en sappig. Dijen zijn uitermate geschikt voor een langere bereiding. Denk hierbij aan stoven of braden. De dij heeft slechts 1 botje. Het vlees wordt helemaal gaar gegeten.

    7,50 €/kg
  • Wil11

    Wildzwijnsachterbout is een groot stuk wild met het bot er nog in. De bout en het vlees is vrij grof en stevig van structuur. Bereiding is afhankelijk van de grootte.

    6,25 €/100 gram
  • Gev21

    Wilde duiven zijn een delicatesse. Het donkere vlees is compact en mals met een uitgesproken smaak en geur.

    5,90 €/stuk
  • Wil40

    De achterbout van de ree, dan zet u echt een pronkstuk op tafel! De reebout is een mooi, groot stuk bout met het bot er nog in. De bout is geheel afgevliesd en heeft mooi donkerrood vlees. De bout is zowel met als zonder bot (bilpijp) te bereiden. Een reebout is voor 6/8 personen, afhankelijk van het gewicht. U kunt de reebout het beste bereiden in...

    32,50 €/kg
  • Kip04

    Mooie achterbouten van deze scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen scharrelen vrij rond in de bossen van Des Landes in Zuid West Frankrijk. Het is een geelvlezige kip met een heerlijke smaak.

    13,90 €/kg
  • Wil08

    Wildzwijnsbiefstuk is licht rozig van kleur, maar wel iets donkerder dan gewoon varkensvlees. Het vlees is vrij stevig van strutuur. Wildzwijnbiefstuk wordt kort gebakken en net voorbij rosé gegeten, echter niet te ver door laten garen.

    6,25 €/100 gram
  • Gev40

    Heerlijke parelhoenpaupiëttes in mooie marinade. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

    4,50 €/stuk
  • Gev24

    Deze tamme duif is een gezond kwaliteitsproduct met een bijzonder goede smaak. Gefokt bij kleinschalige boeren in de streek Maulévrier. Rust, tijd en natuurlijk voedsel zorgen voor een bijzondere duif. Het favoriete gevogelte van menig topchef.

    14,15 €/stuk
  • Gev08

    Een kwartel met ons eigen 'signatuur'; ontbeend en gevuld met gevogelte farce en truffel, omwikkeld met een lapje vetspek in een druivenblad. De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijf een feestelijk resultaat.

    6,50 €/stuk
  • Kla03

    Dit gerecht van de traiteur is onze trots. Hazenpeper volgens traditioneel recept, een klassieker met het vlees van hazenbouten. We hebben verse groente en kruiden en een goede wijn toegevoegd en dat proeft u! Het hazenvlees heeft zijn bijzondere wildsmaak behouden en daarom gerecht dat in de smaak zal vallen bij de echte wild liefhebber.

    2,75 €/100 gram
  • Gev10

    Een borstfilet van een wilde gans. Het gedeelte van de gans dat relatief makkelijk te verwerken is, hoewel ook de borstfilet van de wilde gans soms ook vrij stevig kan zijn. Dit heeft dan te maken met de leeftijd en het aantal vlieguren van de gans. Borstfilet van een jonge wilde gans kan kort worden gebraden, zoals een biefstuk. Slecht een klein gedeelte...

    1,95 €/100 gram
  • Kip10

    Een heerlijk kippetje met geel vlees. Deze kippen krijgen voer waarvan ca 80% maïs is en dat zorgt voor de gelige kleur en voor voor mals vlees. De maïskip wordt gehouden in schuren of stallen, waarbinnen de kippen kunnen rondlopen. De kippen worden geslacht op gewicht en niet op leeftijd. Hierdoor is het vlees wat zachter en zijn de botten wat brozer.

    16,90 €/kg
  • Gev26

    Kalkoenfilet is een prachtig, mager stukje van de kalkoen. Het vlees van de borstfilet is zeer zacht en vetarm. Bij een juiste bereiding blijft heerlijk sappig. Op vele manier te bereiden en in gerechten te verwerken. Braadtijd is afhankelijk van de grootte. Kalkoenfilet wordt helemaal gaar gegeten.

    12,50 €/kg
  • Gev28

    De smaak van de tamme eend is erg fijn en niet uitgesproken, daardoor zijn er talloze variaties mogelijk. Een canette is een jonge vrouwtjeseend van maximaal 2 maanden oud, die worden gefokt in de vrije natuur. Het vlees van een jonge eend is het zachts en malst.

    10,90 €/kg
  • Gev11

    Bouten/poten van de wilde gans. Bouten van de wilde gans zijn mooi te confijten of te gebruiken in rilette. Gans laat zich prima combineren met compote van rood fruit of bijvoorbeeld pruimenchutney.

    9,50 €/kg
  • Exo07

    Vlees van zeer goede kwaliteit, mager en gezond; probeer het eens: Bizonvlees uit Canada. Het is een ervaring, want u proeft een heerlijk mals stukje vlees.

    8,90 €/100 gram
  • Gev05

    Een heerlijke rollade gemaakt van een uitgebeend parelhoenvlees, gevuld met pruimen die geweekt zijn in cognac.

    8,50 €/stuk
  • Gev41

    Heerlijke parelhoenboutje gevuld met geitenkaas en dragon. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

    4,50 €/stuk

Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

Filter

Prijs

1 € - 111 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.