Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

49 - 72 van 109 producten weergegeven
  • Lux23

    Een grove smeuige paté bereid op grootmoederswijze

  • Gev14

    Borstfilet van de tammme gans. Zacht vlees met een eigen smaak en vetrandje. Heerlijk rosé te bereiden. Tamme ganzenborst is het hele jaar door verkrijgbaar.

  • Lux22

    Een grove boerenpaté met eekhoorntjesbrood

  • Exo03

    Een mooie biefstuk van net beste rode vlees. Struisvogelvlees is niet alleen erg smakelijk, maar is ook erg mager en bevat weinig vet en cholestorol.

  • Wil43

    Hertenbiefstukjes van de bout, mooi sappig hertenvlees met een bite. De hertenbiefstuk van de bout  is mooi donker rood van kleur en heeft een iets stevigere van structuur als de hertenbiefstuk van de rug. Hierdoor is heeft de biefstuk iets meer bite.  Hertenbiefstuk van de bout heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé gegeten wordt.

  • Gev04

    Parelhoenbouten zijn iets slanker en minder vol van vlees dan kippenpoten. De boutjes hebben vrij donker bruin/rood vlees. Het zijn heerlijke boutjes met een eigen smaak. Bereidingstijd: ca. 45 minuten.Parelhoenboutjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar en laten zich prima combineren met alle soorten groenten. Voor de winter zijn parelhoenboutjes met...

  • Lux01

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

  • Lux25

    100% ganzenvet uit Frankrijk. Een natuurproduct van de allerbeste kwaliteit, namelijk van het huis Laguilhon

  • Kip17

    Mooie lapjes sappig kipdijenvlees van het Gildehoen. Als lapje te gebruiken, maar ook heerlijk om saté van te bereiden.

  • Div02

    Een waardevolle uitgave, waarin zowel het wel en wee van de jacht als de mooiste gerechten worden beschreven. Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel komt de jacht aan bod. Wie zijn de jagers en hoe gaat het jagen in z’n werk? In deel twee van dit boek worden zeventig recepten/ gerechten behandeld van alle wildsoorten die in Nederland door de...

  • Gev09

    Een waardevolle uitgave, waarin zowel het wel en wee van de jacht als de mooiste gerechten worden beschreven. Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel komt de jacht aan bod. Wie zijn de jagers en hoe gaat het jagen in z’n werk? In deel twee van dit boek worden zeventig recepten/ gerechten behandeld van alle wildsoorten die in Nederland door de...

  • Kip13

    Hele braadkip van het Gildehoen. Stevige kip van ca. 1300 gram geschikt om te braden in pan, grill of op de BBQ. Lekker mals vlees met een stevig vel. Bereiding ca. 70 minuten.

  • Lux26

    Voorgerechtje van eendenlever met gecaramelliseerde appeltjes

  • Kip11

    Leuke kleine kippetjes voor 1 persoon. Ook wel Poussin of Coquelet genoemd.

  • Kip12

    Een blauwpoothoender met een prachtige romige smaak.

  • Gev38

    Borstfilet van de wilde eend. Het vlees van de borstfilet is donkerrood van kleur. Het vel is geel/oranje van kleur en iets vettig. Wilde eendenborstfilet heeft een korte bereidingstijd en is het lekkerst als ze rosé op tafel komt. Heerlijk te combineren met wat zoetige sauzen.

  • Kip03

    Borstfilets van deze scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen scharrelen vrij rond in de bossen van Des Landes in Zuid West Frankrijk. Het is een geelvlezige kip met een heerlijke smaak.

  • Gev07

    De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijd een feestelijk resultaat.

  • Gev12

    Een heerlijke tamme gans is niet te versmaden. Met een goed recept wordt dit altijd een feestmaal! Tamme gans is het hele jaar door verkrijgbaar.

  • Wil33

    Mooie achterbouten van tam konijn. Mooi wit-rozig vlees, dat caloriearm is en lichtverteerbaar. Konijnenbouten zijn uitermate geschikt voor stoofgerechten, maar ook een bereiding in oven is mogelijk.

  • Gev08

    Een kwartel met ons eigen 'signatuur'; ontbeend en gevuld met gevogelte farce en truffel, omwikkeld met een lapje vetspek in een druivenblad. De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijf een feestelijk resultaat.

  • Gev02

    Borstfilet van de parelhoen. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

  • Kla06

    Doosje met 6 verse Loué eieren. Heerlijke Franse scharreleieren. Uitermate geschikt om te pocheren.

  • Kip08

    Een heerlijk kippetje met geel vlees. Deze kippen krijgen voer waarvan ca 80% maïs is en dat zorgt voor de gelige kleur en voor voor mals vlees. De maïskip wordt gehouden in schuren of stallen, waarbinnen de kippen kunnen rondlopen. De kippen worden geslacht op gewicht en niet op leeftijd. Hierdoor is het vlees wat zachter en zijn de botten wat brozer.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

Filter

Prijs

1 € - 111 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.