Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

25 - 48 van 105 producten weergegeven
  • Gev08

    Een kwartel met ons eigen 'signatuur'; ontbeend en gevuld met gevogelte farce en truffel, omwikkeld met een lapje vetspek in een druivenblad. De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijf een feestelijk resultaat.

    6,50 €/stuk
  • Gev33

    Eendenbouten van de Franse tamme mannetjes eend. De eendenboutjes zijn stevig van vlees met een stevig vel er omheen. Dit vel houdt de boutjes sappig tijdens het braden. De bouten zijn groot van stuk en wegen ca. 350 gramper stuk. Eendenbouten zijn zeer geschikt om te confijten, het bereiden op lage temperatuur in ganzen- of eendenvet. Eendenboutjes...

    12,50 €/kg
  • Kip08

    Een heerlijk kippetje met geel vlees. Deze kippen krijgen voer waarvan ca 80% maïs is en dat zorgt voor de gelige kleur en voor voor mals vlees. De maïskip wordt gehouden in schuren of stallen, waarbinnen de kippen kunnen rondlopen. De kippen worden geslacht op gewicht en niet op leeftijd. Hierdoor is het vlees wat zachter en zijn de botten wat brozer.

    6,5 €/kg
  • Wil05

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. De hazenbouten zijn afgevliesd mooi donkerrood van kleur. Het vlees van de hazenachterbouten is goed ontwikkeld en stevig van structuur. De bouten hebben dan ook een lange bereiding nodig. Denk hierbij aan braden of stoven. De boutjes een dag van tevoren marineren is aan te bevelen. Hazenbouten zijn...

    8,50 €/stuk
  • Exo04

    Een mooie biefstuk van net beste rode vlees. Struisvogelvlees is niet alleen erg smakelijk, maar is ook erg mager en bevat weinig vet en cholestorol.

    4,65 €/100 gram
  • Gev31

    Eendeborstfilet voor 2 personen van een Franse tamme eend. De magret is de borstfilet van een eend die is vetgemest voor foie gras. Het vlees is mals en zeer smaakvol. Het vlees is dieprood. Een Magret wordt opgediend met het velletje er nog aan. Voor de bereiding het vel eerst insnijden. De Magret de Canard dient rosé geserveerd te worden. Heerlijk met...

    2,45 €/100 gram
  • Gev25

    Mooie Franse kalkoen, een waar feest op tafel!

    9,95 €/kg
  • Gev18

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De boutjes (poten) zijn wat steviger en hebben een iets langere bereiding nodig als de borst. De bereidingstijd van de fazant hen is ca. 50/60 minuten. Afhankelijk van de grootte.

    4 €/stuk
  • Kip11

    Leuke kleine kippetjes voor 1 persoon. Ook wel Poussin of Coquelet genoemd.

    8,80 €/kg
  • Gev17

    vers vanaf half october t/m eind januari / van februari t/m september uitsluitend diepgevroren verkrijgbaar.

    3,90 €/100 gram
  • Lux16

    Prachtige kwaliteit fond, vol van smaak. Op klassieke wijze sterk ingekookt op basis van wild. Een goede basis voor het maken van soepen en een heerlijke saus.

    3,25 €/pot
  • Wil35

    De hele rug van de ree, met been en 2 filets. De ree behoort tot het meest edele wild. Het zijn echte lekkerbekken en dat proef je aan hun vlees. Ze eten kruiden, knoppen van bomen en gewassen en zachte blaadjes. Ook likt een ree graag aan iets zouts.

    55,00 €/kg
  • Lux19

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

    12,95 €/blik
  • Exo06

    Wilt u eens iets heel anders proberen? Proef eens krokodillen vlees. Smaakt naar gevogelte en vis, dit kunt u toepassen op gevogelte en visrecepten. Krokodillenvlees is bijna wit van kleur. Het is stevig van structuur. 

    7,50 €/100 gram
  • Gev13

    De bouten/poten van de tamme gans. Heerlijk om te confijten bijvoorbeeld. Tamme ganzenbouten zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

    1,75 €/100 gram
  • Kip01

    Scharrelkip met zwarte poten uit de Vende in Frankrijk, aan de westkust. De Poulet Noir voelt zich prima thuis in het milde klimaat en in het kenmerkende landschap van de Vende. Het resultaat is een wit vlezige kip, bijzonder vetarm en zeer geschikt voor traditionele braadgerechten zoals bv Coq au vin.

    10,90 €/kg
  • Wil26

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Hertenfilet komt van de hertenrug. De hertenrugfilet is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenrugfilet kan aan één stuk gebraden worden of geportioneerd worden in medaillons. Hertenrugfilet heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé...

    8,90 €/100 gram
  • Kip23

    Franse scharrelkapoen uit Zuid West Frankrijk. Een kapoen is een gecastreerde haan. De kapoen staat bekend om de malsheid van het vlees. Het zijn grote hanen van ca. 3kg. De kapoen geniet een lange bereiding van ca. 2/3 uur.

    19,5 €/kg
  • Gev16

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. Een haantje is wat groter van stuk en het vlees heeft wat meer bite.

    14,50 €/stuk
  • Lux13

    Rilette met eend. Een pastei met stukjes zacht vlees, dat langdurig op zachtvuur wordt bereid in ganzenvet. Heerlijk met toast of vers gebakken brood bij de borrel. Als lunchgerecht heerlijk met een groene salade.

    5,95 €/glazen pot
  • Gev03

    Borstfilet van de parelhoen waar het velletje en vleugeltje nog aan zitten. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,15 €/100 gram
  • Gev19

    Het lievelingswild van menig chef-kok en een ware delicatesse. Jonge patrijzen hebben een korte bereidingstijd en worden omwikkeld met druivenbladeren en vet gebraden.

    11,50 €/stuk
  • Gev15

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De fazant hen is iets kleiner dan de fazant haan. Deze vrouwtjes fazant weegt ca. 600 gram en is elegant van smaak. Van oudsher wordt de fazant hen als lekkerder ervaren als de fazanthaan. Het vel van de fazant hen is oranje/gelig van kleur en heeft na het braden een lekkere smaak. Het vlees...

    13,50 €/stuk
  • Lux12

    100% ganzenvet uit Frankrijk. Een natuurproduct van de allerbeste kwaliteit, namelijk van het huis Laguilhon

    6,95 €/blik

Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

Filter

Prijs

1 € - 111 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.