Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 Vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.

25 - 48 van 261 producten weergegeven
 • 96020

  Maak uw Viskwartet Exclusief compleet met kaviaar! Niet alleen gerookte Schotse wilde zalm, Hollandse aalfilet, langoustestaart en de dikste stukken van de kingcrab, maar ook 30 gram Baeri kaviaar, 16 blini's en een benen lepeltje. Geserveerd met bijpassende sauzen.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te...

 • 1289000

  Deze inktvis is uitermate geschikt om te grillen of om te vullen met een farce van witvis of langoustine. De kleine inktvissen kunnen ook in zijn geheel bereid worden. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1726085

  De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 96121

  Een pakket met heerlijke vissoorten! Makkelijk en handig: zo heeft u altijd verse vis in huis. De filets zijn gevacumeerd en kunt u vers 4 dagen bewaren en in de diepvries 3 maanden. De scheermessen kunt u niet invriezen. Het pakket bestaat uit: 2 x 175 gram tonijnfilet, 2 x zeebaars (heel), ca. 350 gram p/stuk, 2 x griet (z/vel, z/kop), ca 600 gram...

 • 47210

  Deze tonijnburger is gemaakt naar eigen recept en heeft een oosterse twist. Lekker op een vers sesambolletje met een likje wasabimayonaise, oestersaus en knapperige tauge?. Haal ?m een half uur voor de bereiding uit de koelkast en bak of grill de burger 2 minuten op elke zijde.?Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via...

 • 1485000

  Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 48-55 stuks per kilo.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 82106

  Mosselpakket om thuis te koken; 2 kg Zeeuwse Jumbo mosselen 1 zakje Schmidt mosselkruiden 1 bakje mosselgroenten 1 stokbrood Van Menno van 200 gram 1 saustrioHet is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 83060

  Schmidt's eigen mosselpan, om uw mosselen in te koken en te serveren. In de pan kunt u 1 kilo mosselen (1 persoon) bereiden.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 12345

  Een heerlijke visschotel voor de barbecue! De verschillende vissoorten zijn gemarineerd. De schotel bestaat uit: 2 spiezen coquille/spek 2 spiezen garnalen  2 roodbaarsfilets 2 zalmfilets 2 zeebaarsfilet 2 zwaardvisfilets 2 tonijnburgersHet is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het...

 • 999991

  Een prachtig kook- en kijkboek met 240 pagina?s vol wetenswaardigheden en verrukkelijke recepten. Het Schmidt Originals Zeevis Kookboek is een waar handboek voor liefhebbers van lekker eten. Er staan maar liefst 50 Schmidt Originals gerechten in, bereid met vis uit alle zeeën en oceanen van de wereld. En leuke weetjes over vis, vissers, kooktechnieken en...

 • 1046000

  Coquilles kunnen op verschillende manieren bereid worden: zachtjes in boter bakken, grillen, in de schelp gratineren of rauw. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1726044

  De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 20740

  De scharen van de krab zijn goed gevuld en het vlees kan gekookt worden, waarna het in warme of koude gerechten verwerkt kan wordenHet is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1378000

  Het vlees van de Canadese kreeft is zoet en zacht. Het vlees uit de poten is het meest smaakvol. De kreeft kan koud, gekookt of gegrild geserveerd worden. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1490009

  Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1812000

  Een heerlijke schelp om in pastagerechten of soepen te verwerken. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 20560

  De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben!Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1912089

  Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1455001

  De makreel is een vette vis en bevat veel omega-3 vetzuren. Vers smaakt de makreel heerlijk (bakken, grillen of stoven), maar hij kan ook gerookt of gestoomd gegeten worden. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1721002

  Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1972010

  De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1084107

  Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te leveren. De Gillardeau's hebben een volle romige smaak, zowel zoet als zoutig. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 21710

  Een heerlijke garnalenkroket, rijkgevuld met Hollandse garnalen. Lekker op een broodje of bij de borrel, met een beetje grove mosterd. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1510000

  De octopus wordt veel gebruikt in de mediterrane keuken. Door hem lang te stoven (of sneller: in de snelkookpan) wordt hij heerlijk mals. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 Vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.

Filter

Prijs

0 € - 146 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.