Met groente kan je het verschil maken! Rungis werkt nauw samen met gepassioneerde telers, het resultaat hiervan is een verrassend assortiment groente en fruit van de beste kwaliteit. Ons groente en fruit is gerijpt, dus ‘ready to eat’, vaak biologisch, echter, de focus van Rungis ligt op smaak en kwaliteit.


Nu kan ook jij genieten van het allerlekkerste en verrassende groente- en fruitassortiment. Van appels tot verse Japanse wasabi en van de lekkerste Hollandse aardbei tot de verrassende ananasaardbei. Alles waar tot nu toe alleen chefs toegang toe hadden, is nu ook voor jou beschikbaar! Bekijk ons assortiment en ontdek wat Rungis jou te bieden heeft.


409 - 432 van 592 producten weergegeven
  • R220185

    Bestaande uit groene courgette, radijs, rettich en winterpeen. Een frisse en krokante rauwkost mix, gebalanceerde mix van milde en pittige smaken. Lekker om met een frisse dressing aan te maken. Serveer bij voorgerecht of als een frisse garnituur.

  • R220011

    Bestaande uit prei, witte kool, winterpeen, taugé, ui en peterselie. Een lekkere mix met herkenbare smaken. Deze mix is een ideale basis voor Oosterse gerechten.

  • R20091

    Lente uit wordt ook wel bosui genoemd, maar eigenlijk is bosui een lente ui die later gerooid wordt. Lente ui is heerlijk zacht van smaak en doet wat denken aan prei. Lente ui kan je koken, maar ook rauw verwerken. Ook lekker om mee te roerbakken.

  • R20057

    Ook wel bekend als savooiekool. Je kunt deze kool stoven, roerbakken of verwerken in een stamppot.

  • R230171

    Een heerlijke fruitspies met aardbei, galia meloen, cantaloupe meloen, blauwe druif, witte druif en ananas. Zes soorten rijp en sappig fruit. Deze fruitspies is ideaal voor feestelijke en toch super gezonde (bedrijfs)catering

  • R220225

    Bestaande uit prei, winterpeen, bleekselderij en bladselderij. Een mix van klassieke groentesoep smaken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R80088

    Paztizz Tops is een ingrediënt met een uitgesproken anijssmaak en een brede toepasbaarheid. De frisse smaak past zeer goed bij visgerechten en de combinatie met wild is zonder meer verrassend te noemen.

  • R80011

    Mosterd Cress heeft een sterke wasabi/mosterd smaak. De meerdere kleuren op het blad geven de Cress een unieke uitstraling. Deze variant is geselecteerd op de sterke smaak in de jonge plant.

  • R80109

    Aclla Cress heeft een frisse citrusachtige smaak. De cress komt zowel in zoete gerechten als in hartige gerechten goed tot zijn recht. Combinaties met desserts zijn de eerste ingeving.

  • R80142

    Op de blaadjes van de Blinq cress liggen kleine kristallen, die de plant een mooi uiterlijk maar ook een stevige bite geven. De smaak van BlinQ Cress gaat van fris ziltig naar zoutig en combineert goed met ziltige en zure gerechten. Geschikt voor combinaties met zowel vlees als vis. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend.

  • R150006

    De cantharel is een eetbare wilde paddenstoel met een lichte peperachtige smaak. De cantharel wordt ook wel hanenkam of dooierzwam genoemd. Dit komt door het uiterlijk van de paddenstoel en de vaak oranje gele kleur. De cantharel is een zeer geliefde paddenstoel door zijn smaak en lange houdbaarheid. De cantharel kan goed ingevroren bewaard worden.De...

  • R220080

    Haricots verts behoren tot dezelfde familie als de snij- en sperziebonen. Je herkent ze aan de vorm, ze zijn namelijk een stuk slanker dan de meeste bonen. De smaak van haricots verts is verfijnder en minder uitgesproken. Lekker gekookt of verwerken in een salade of roerbakgerecht.

  • R80031

    In Ghoa Cress herken je een frisse citrussmaak en de milde geur van koriander. Deze kiemen passen uitstekend bij aziatische gerechten. Ook in soep of salade is Ghoa Cress een perfecte toevoeging. Ghoa Cress kan ook gebruikt worden in desserts. Denk dan aan een combinatie met tropische fruitsoorten of gin.

  • R80039

    Honny Cress is een honingzoete Cress. De intense zoetheid maakt de Cress uitstekend geschikt voor desserts. De blaadjes hebben een smaak die zuiver in de mond blijft hangen. Vooral in desserts en patisserie heeft dit calorie-vrije ingrediënt ongekende mogelijkheden. Daarnaast is zoet de perfecte tegenhanger van bittere en zure ingrediënten.

  • R80012

    Rock Chives kenmerkt zich door het zwarte dopje op de cress, dit is het zaadhulsje. Het hulsje geeft het product een speels karakter. Rock Chives heeft een fijne knoflooksmaak, die goed tot z'n recht komt bij kruidenboter, olie of tzatziki. Daarnaast past deze smaak ook goed bij groentegerechten, vis en vlees. Grappig effect: het zaadhulsje wordt na kort...

  • R80119

    De Kaffir Lime Leaves hebben een donkergroene, glimmende voorkant en een lichtgroene achterkant. De bladeren groeien als bladpaar met een groter en een kleiner blad. Het product wordt veel toegepast in de Aziatische keuken.

  • R10094

    Hippo Tops is een waterkers selectie met een paarse tekening aan het uiteinde van de bladeren. Hippo Tops zijn makkelijk in gebruik en passen in een gevarieerde reeks gerechten. Een bekende toepassing is waterkerssoep. Maar Hippo Tops zijn ook geschikt voor gebruik als salade en in combinatie met zachte vleessoorten of met andere groenten.

  • R80014

    Rucola Cress is zeer sterk van smaak. Het is verbazingwekkend dat zo'n klein plantje zo'n sterke smaak kan hebben. De smaak kan het best beschreven worden als een milde notensmaak met een pittige ondertoon.

  • R80086

    Kikuna Leaves zijn decoratieve gevederde blaadjes met de heldere smaak van wortel of selderij. Kikuna Leaves worden gebruikt in salades, bij rauwe vis en schelpdier-gerechten. Kikuna Leaves kunnen ook door het tempura beslag worden gehaald.

  • R80050

    Salty Fingers is een decoratief, maar vooral smakelijk ingrediënt. De knapperige textuur en de ziltige, licht bittere smaak zijn een waardevolle aanvulling op de beschikbare zoute producten. Salty Fingers werken smaakopwekkend en is goed te combineren met vlees of paddenstoelen. Een aanrader bij visgerechten, maar ook bij schaal- en schelpdieren.

  • R80047

    Scarlet Cress is een zeer decoratieve cress met een milde smaak van rode biet. De aardsemaak van de cress combineert goed met zoet in desserts. Een combinatie met vis of vlees versterkt de smaak van de rode biet. Het kleurrijke accent maakt de Scarlet Cress ook geschikt voor in salades.

  • R80055

    Persinette cress is een decoratieve smaakmaker, voor soepen, vlees, vis en gevogelte. Toepassing vlak voor opdienen voorkomt een bitter effect op het gerecht. Vers gebruik verdient voorkeur boven meekoken, frituren of drogen.

  • R80026

    Een 'elektrische' ervaring. Het begint met een champagneachtig gevoel op het puntje van de tong. Vervolgens een tintelend en verdovend gevoel op de gehele tong en binnenkant van de wangen met een stortvloed aan speeksel. Kortom een ervaring om nooit te vergeten.Sechuan Button wordt vaak gebruikt als infusion in cocktails en amuses. De smaak van Sechuan is...

  • R90010

    Bladpeterselie wordt ook wel platte peterselie genoemd. Bladpeterselie is een variant van de gewone krulpeterselie. De blaadjes zijn glad en lijken eerder op selder of koriander. De smaak van bladpeterselie is pittiger dan bij gewone peterselie. Bladpeterselie is sterker van smaak en kan wat beter tegen verhitten.

Met groente kan je het verschil maken! Rungis werkt nauw samen met gepassioneerde telers, het resultaat hiervan is een verrassend assortiment groente en fruit van de beste kwaliteit. Ons groente en fruit is gerijpt, dus ‘ready to eat’, vaak biologisch, echter, de focus van Rungis ligt op smaak en kwaliteit.


Nu kan ook jij genieten van het allerlekkerste en verrassende groente- en fruitassortiment. Van appels tot verse Japanse wasabi en van de lekkerste Hollandse aardbei tot de verrassende ananasaardbei. Alles waar tot nu toe alleen chefs toegang toe hadden, is nu ook voor jou beschikbaar! Bekijk ons assortiment en ontdek wat Rungis jou te bieden heeft.


Filter

Prijs

0 € - 200 €

Conditie

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.