Met groente kan je het verschil maken! Rungis werkt nauw samen met gepassioneerde telers, het resultaat hiervan is een verrassend assortiment groente en fruit van de beste kwaliteit. Ons groente en fruit is gerijpt, dus ‘ready to eat’, vaak biologisch, echter, de focus van Rungis ligt op smaak en kwaliteit.


Nu kan ook jij genieten van het allerlekkerste en verrassende groente- en fruitassortiment. Van appels tot verse Japanse wasabi en van de lekkerste Hollandse aardbei tot de verrassende ananasaardbei. Alles waar tot nu toe alleen chefs toegang toe hadden, is nu ook voor jou beschikbaar! Bekijk ons assortiment en ontdek wat Rungis jou te bieden heeft.


313 - 336 van 592 producten weergegeven
  • R270064

    Rode kool is een van de oudste koolsoorten. Rode kool kan rauw worden gegeten wanneer deze fijn wordt geraspt. Gekookt behoort rode kool tot de traditionele wintergroenten.

  • R270202

    Deze biologische slasoort is heerlijk pittig, knapperig en met een nootachtige smaak. Heerlijk voor salades.

  • R270203

    Deze biologische slasoort is heerlijk pittig, knapperig en met een nootachtige smaak. Heerlijk voor salades.

  • R270325

    Blauwe bessen hebben een milde, zoete bosbesachtige smaak. Over de blauwe besje zit net als bij de druif een soort zilverkleurig waslaagje. Blauwe bessen zijn zoet, voedzaam en heel populair. Ze bevatten weinig calorieën, zijn heel goed voor je en worden daarom vaak als ‘superfood; aangeduid. Blauwe bessen zijn heerlijk als gezond tussendoortje, maar doen...

  • R270121

    Sucrine sla of Little Gem is een kleine gekropte Romeinse sla met gekrulde blaadjes. Het wordt gezien als de grote vervanger van IJsbergsla, met als voordelen dat het veel smaakvoller is en daarnaast veel langer houdbaar. Sucrine sla is zo knapperig als Romeinse sla en zo zoet als kropsla.

  • R330026

    De gekonfijte groene walnoten hebben een totaal eigen smaak met kenmerken van vanille en drop. Snijd de noot in flinterdunne plakjes. Deze gekonfijte groene walnoten zijn heerlijk bij wildgerechten, patés en winterse desserts. Dit moet je geprobeerd hebben!

  • R270154

    De oranje bataat, beter bekend als de zoete aardappel, is de meest gebruikte soort in Nederland. De bataat loopt spits uit en is oranje aan de binnenkant. De oranje bataat is aangenaam zoet, maar niet overheersend. Hierdoor perfect om te combineren met veel verschillende ingrediënten. De oranje bataat kan worden gekookt, gefrituurd, gebakken of in de oven...

  • R270298

    Witte kool heeft een neutrale smaak en is hierdoor uitermate geschikt om eindeloos mee te variëren. Zo kun je het koken, bakken, stoven, stomen of in de oven bereiden. De spitse variant van de witte kool noemen we spitskool.

  • R130024

    De roseval komt uit 1950 en is sinds enkele jaren een zeer bekende aardappel. En daar is een reden voor. Deze aardappel is heerlijk in de oven, met rozemarijn, of gegrild. Maar je kunt deze aardappel ook gewoon koken, met schil en al. Deze mini roseval aardappeltjes zijn lang ovaal en hebben een donkerrode schil. De smaak is heerlijk vol en romig.

  • R330015

    Zachte, maar goede daslooksmaak. Deze olie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Heerlijk om vis, schaaldieren of vlees mee te marineren.

  • R270021

    Courgettes lijken op grote komkommers maar hoort toch echt bij de pompoensoorten. Courgette heeft een zachte, neutrale smaak. De courgette moet op smaak worden gebracht met andere ingrediënten. Door de neutrale smaak, is de courgette zeer breed inzetbaar. Zo is het perfect door pasta's, gewokt met groente of gegrild in plakjes.

  • R270049

    Prei behoort tot de lookfamilie, net als de ui, bieslook en knoflook. Dit is goed terug te vinden in zowel de smaak als de geur. Prei is heerlijk aromatisch en pittig van smaak. Prei kan op veel verschillende manieren worden gebruikt.

  • R330020

    Deze paardenbloemen gelei is gemaakt van biologisch rietsuiker, pectine uit appelschil en wilde kruiden van kruidenkwekerij Puur aroma. Gebruik de gelei als een normale jam of als extra smaakmaker door pudding en vla. Ook heerlijk bij je favoriet kaas.

  • R330018

    De klassieke kruidenolie is een goede basis olie met veel smaak. Spannend om te proeven door de keuze voor niet alledaagse kruiden. Deze olie kan zowel bij koude als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Gebruik de olie bijvoorbeeld eens bij bak- en wok gerechten met een korte bereidingstijd.

  • R330029

    Onze lieve vrouwe bedstro azijn. Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn met de kruidige plant onze lieve vrouwe bedstro. Gebruik de azijn als vinaigrette door te mengen met olie. Of gebruik hem om bijvoorbeeld rauwe vis mee te marineren.

  • R330022

    Deze gelei heeft een specifiek en kruidig onze lieve vrouwe bedstro aroma. Gemaakt van biologisch rietsuiker en pectine. Gebruik de gelei bij voorgerechten met lever, wild of gevogelte. Ook lekker bij desserts, bijvoorbeeld een appeldessert.

  • R330025

    Mooie friszoete smaak met overweldigend vlierbloesem aroma. Deze siroop is perfect als zoete smaakmaker zonder suiker toe te voegen. Voegt een mooie smaak toe aan thee, maar ook erg lekker als extra smaakdimensie in cocktails.

  • R270130

    Verse rode bieten kennen de meeste niet. Zonde, want als je ze zelf bereid kun je er veel meer mee dan wanneer je ze gekookt koopt. Rode bieten hebeen een aardse smaak en zijn super gezond. Je kan ze koken, rauw raspen of bijvoorbeeld verwerken in een stamppot. Ook erg lekker is een rode bieten carpaccio.

  • R270006

    Veel mensen denken dat de kiwi uit Nieuw-Zeeland komt. Maar toen de kiwi nog geen kiwi werd genoemd, maar Chinese kruisbes en later Yang Tao (oftewel zoete perzik), kwam de kiwi alleen nog maar voor in China. Pas begin van de vorige eeuw namen Nieuw-Zeelandse missionarissen zaden mee naar hun vaderland. In eerste instantie kreeg hij de naam Chinese...

  • R10105

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Calibri; color: #000000}Die heerlijke frisheid van een typische limoncello, maar dan met de karakteristieke geur en smaak van yuzu. Deze yuzu limoncello is gemaakt van de originele Kochi yuzu. Heerlijk fris en met zijn volledig eigen aroma.

  • R330030

    Deze paardenbloem en basilicum azijn is gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn. Lekker om augurken in te maken of als extra smaakmaker bij een salade. Combineer met bijvoorbeeld konijn. Het konijn 24 uur in de azijn leggen voordat je het konijn garing geeft.

  • R270595

    Kombu is een overwinterende zee-alg, die tot meer dan 3 meter lang kan groeien. Kombu wordt vooral gebruikt en geliefd om het vermogen om zowel zoete en zilte smaken met elkaar de combineren. Kombu is mooi vlezig en krokant en heeft een delicate zee smaak.

  • R330027

    Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn en veel vlierbloesem schermen. Door het zure van de azijn en het bloemige van de vlierbloesem een mooie complexiteit. Een breed inzetbare smaakmaker.

  • R330017

    Deze wilde kruidenolie is gemaakt van verse kruiden geplukt door herborist Frank Radder. De wilde kruidenolie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Meng de olie met een eidooier en azijn voor een heerlijk kruidige dressing.

Met groente kan je het verschil maken! Rungis werkt nauw samen met gepassioneerde telers, het resultaat hiervan is een verrassend assortiment groente en fruit van de beste kwaliteit. Ons groente en fruit is gerijpt, dus ‘ready to eat’, vaak biologisch, echter, de focus van Rungis ligt op smaak en kwaliteit.


Nu kan ook jij genieten van het allerlekkerste en verrassende groente- en fruitassortiment. Van appels tot verse Japanse wasabi en van de lekkerste Hollandse aardbei tot de verrassende ananasaardbei. Alles waar tot nu toe alleen chefs toegang toe hadden, is nu ook voor jou beschikbaar! Bekijk ons assortiment en ontdek wat Rungis jou te bieden heeft.


Filter

Prijs

0 € - 200 €

Conditie

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.