Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

193 - 216 van 263 producten weergegeven
  • 1800100

    Heerlijk gehaktballetjes gemaakt op eigen receptuur. Te gebruiken in verschillende gerechten, zoals spaghetti bolognese, Turkse kofte of lekker bij de borrel.

    2 €/stuk
  • 2001460

    Geportioneerde cote de veau rose van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt....

    18,25 €/kg
  • 1500150

    Geportioneerde ossenhaas steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak is...

    14 €/100 gram
  • 3500400

    Een hele frenched rack van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De rack is het ribgedeelte van het varken, waar de...

    3,75 €/100 gram
  • 1600350

    Geportioneerde ribeye steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en...

    5,50 €/100 gram
  • 9600055

    De Salami Felino komt oorspronkelijk uit de gemeente Felino, provincie Parma. Uit deze provincie komen nog veel meer charcuterie specialiteiten! De salami felino wordt gemaakt van varkensvlees, knoflook, gemalen peper, zout en droge witte wijn.

    3,23 €/100 gram
  • 1155010

    Mooie puntjes van de ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De puntjes worden gesneden van de ossenhaas, die afkomstig is uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. De puntjes zijn...

    12,50 €/500 gram
  • 2000150

    Geportioneerde blanke kalfshaas steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in...

    8,90 €/100 gram
  • 1310150

    Geportioneerde ossenhaas steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak...

    5,50 €/100 gram
  • 3200250

    Geportioneerde entrecote steak van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. Deze entrecote steak wordt gesneden van de...

    13,75 €/500 gram
  • 1310250

    Geportioneerde entrecote steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken...

    2,90 €/100 gram
  • 9600090

    Gemaakt van de platte bil, de beste kwaliteit uit de USA, Black Angus Creekstone. Deze platte bil word op eigen receptuur van te voren eerst gemarineerd en daarna gebraden. Door de mooie marmering in het vlees word het vlees heerlijk mals en is het vol van smaak.

    4,50 €/100 gram
  • 1155030

    Heerlijke spiesjes gemaakt van ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De spiesjes worden gemaakt van de ossenhaas, die afkomstig is uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar.De...

    3,20 €/100 gram
  • 1500400

    Geportioneerde biefstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze...

    2,95 €/100 gram
  • 1150400

    Geportioneerde biefstuk uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk mager en de structuur is...

    12,50 €/500 gram
  • 1150450

    Geportioneerde kogelbiefstuk uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze biefstuk wordt gesneden van zowel het kogelgedeelte uit de bovenbil als het kogelgedeelte uit het spierstuk. Deze kogelbiefstuk is een heerlijk, mals en mager stukje vlees wat zich het beste...

    13,50 €/500 gram
  • 1500680

    Geportioneerde housesteak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De housesteak wordt gesneden van de sucade. De sucade wordt 'gesplitst', wat wil zeggen dat de zeen er tussenuit gesneden wordt en zo mooie steaks gesneden kunnen worden....

    4,40 €/100 gram
  • 9600030

    Een kleine gedroogde salami die heerlijk past voor bij een glas wijn. Cacciatore komt van het Italiaanse woord voor jager die tijdens de jacht dit soort worstjes bij zich hadden voor eten. De worstjes werden aan de broeksriem gehangen en lekker met wijn en brood tijdens en na het jagen opgegeten.

    5,25 €/stuk
  • 1600400

    Geportioneerde biefstuk van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie.Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk minder vet en de structuur is iets vaster dan die van de...

    2,79 €/100 gram
  • 1150150

    Geportioneerde ossenhaas steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te...

    7 €/100 gram
  • 1500350

    Geportioneerde ribeye steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het...

    6,75 €/100 gram
  • 4000200

    Mediteraans gekruide lamsspiessen van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. Voor deze spies worden malse biefstukdelen uit de bout gebruikt.

    3,50 €/100 gram
  • 1000250

    Geportioneerde entrecote steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een...

    5,50 €/100 gram
  • 9501100

    Huisgemaakte pastrami van rundvlees van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna wordt het vlees eerst gepekeld en daarna lichtgerookt en gekookt. De Wagyu pastrami is uitermate geschikt...

    6,50 €/100 gram

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.