Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

193 - 216 van 271 producten weergegeven
  • 2500250

    Geportioneerde rose entrecote steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets...

    3,80 €/100 gram
  • 2000250

    Geportioneerde blanke entrecote steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger mondgevoel,...

    5,80 €/100 gram
  • 7000600

    Een heerlijke rulle hamburger van grasgevoerd rundvlees uit Schotland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    1,50 €/100 gram
  • 3302050

    Droge worst van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De Livarano bestaat uit geselecteerde malse vleesdelen van het Livarvarken en us gekruid met een...

    4,10 €/stuk
  • 1010250

    Geportioneerde Dry Aged entrecote steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door het meer aanwezige vet ook...

    12 €/250 gram
  • 9600000

    Een heerlijk traditioneel gedroogde Spaanse worst.

    3 €/stuk
  • 1500150

    Geportioneerde ossenhaas steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak is...

    14 €/100 gram
  • 1000150

    Geportioneerde ossenhaas steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

    7,50 €/100 gram
  • 1000450

    Geportioneerde kogelbiefstuk van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze biefstuk wordt gesneden van zowel het kogelgedeelte uit de...

    4,30 €/100 gram
  • 1150100

    Een hele ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas kan perfect gebruikt worden om te grillen of als...

    4,80 €/100 gram
  • 1800100

    Heerlijk gehaktballetjes gemaakt op eigen receptuur. Te gebruiken in verschillende gerechten, zoals spaghetti bolognese, Turkse kofte of lekker bij de borrel.

    2 €/stuk
  • 9600055

    De Salami Felino komt oorspronkelijk uit de gemeente Felino, provincie Parma. Uit deze provincie komen nog veel meer charcuterie specialiteiten! De salami felino wordt gemaakt van varkensvlees, knoflook, gemalen peper, zout en droge witte wijn.

    3,23 €/100 gram
  • 2001460

    Geportioneerde cote de veau rose van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt....

    18,25 €/kg
  • 1600350

    Geportioneerde ribeye steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en...

    5,50 €/100 gram
  • 3500400

    Een hele frenched rack van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De rack is het ribgedeelte van het varken, waar de...

    3,75 €/100 gram
  • 1310150

    Geportioneerde ossenhaas steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak...

    5,50 €/100 gram
  • 1900060

    Een mooi samengesteld gourmet pakket met mooie eerlijke producten voor bijvoorbeeld een geslaagd kerst diner. Bestaande uit een MRIJ kogelbiefstukje, gemarineerde kippendij, gemarineerd berkshire varkenshaas medaillon, een kalfshaasje en een niku tori spiesje van het Japanse Wagyu vlees. U bestelt dit Gourmet pakket per persoon. Vanaf 2 personen te...

    10,95 €/ per persoon
  • 1155010

    Mooie puntjes van de ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De puntjes worden gesneden van de ossenhaas, die afkomstig is uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. De puntjes zijn...

    12,50 €/500 gram
  • 2000150

    Geportioneerde blanke kalfshaas steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in...

    8,90 €/100 gram
  • 3200250

    Geportioneerde entrecote steak van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. Deze entrecote steak wordt gesneden van de...

    13,75 €/500 gram
  • 1310250

    Geportioneerde entrecote steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken...

    2,90 €/100 gram
  • 9600090

    Gemaakt van de platte bil, de beste kwaliteit uit de USA, Black Angus Creekstone. Deze platte bil word op eigen receptuur van te voren eerst gemarineerd en daarna gebraden. Door de mooie marmering in het vlees word het vlees heerlijk mals en is het vol van smaak.

    4,50 €/100 gram
  • 1500400

    Geportioneerde biefstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze...

    2,95 €/100 gram
  • 1150450

    Geportioneerde kogelbiefstuk uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze biefstuk wordt gesneden van zowel het kogelgedeelte uit de bovenbil als het kogelgedeelte uit het spierstuk. Deze kogelbiefstuk is een heerlijk, mals en mager stukje vlees wat zich het beste...

    13,50 €/500 gram

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.