Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

169 - 192 van 272 producten weergegeven
  • 1700600

    Een pianostuk van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Dit stuk vlees wordt gesneden uit de dikke rib. Het deel dat zich bevindt tussen de fijne rib en de nek van het rund. Het is een stuk vlees dat uitzonderlijk lekker van smaak is wanneer het goed is bereid. Het vlees wordt veelal in de oven of een gesloten barbecue bereid.

  • 3200700

    Geportioneerd cotelet van het Duke of Berkshire varken. De cotelet wordt gesneden van het ribgedeelte van het varken, waar de beentjes nog inzitten. Deze beentjes zijn gedeeltelijk schoongemaakt, waardoor het prachtig presenteert. Even aanbakken in de boter en daarna nagaren in de oven voor het mooiste resultaat.

  • 3200750

    Een hele frenched rack van het Duke of Berkshire varken. De rack is het ribgedeelte van het varken, waar de beentjes nog aan zitten. Deze beentjes zijn gedeeltelijk schoongemaakt, waardoor het prachtig presenteert. Elke rack heeft 10 tot 12 beentjes en het vlees heeft een mooie vetbedekking. De rack kan in zijn geheel gebraden worden of snij ze tussen de...

  • 2501950

    Geportioneerde rose kalfsoester van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze...

  • 2000350

    Geportioneerde blanke ribeye steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye...

  • 1010350

    Geportioneerde Dry Aged ribeye steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en vetter en is daarom...

  • 3206000

    Voor een traditionele varkens rollade van topkwaliteit moet u zeker deze kiezen. Gemaakt van de rugfilet van het Duke of Berkshire varken.

  • 1500600

    Geportioneerde flank steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De flank wordt in het Nederlands ook wel vinkenlap genoemd en komt net als de bavette uit de vang (het liesgedeelte) van het rund. Het is een mooi, licht gemarmerd, plat...

  • 2000650

    Geportioneerde blanke sucadelappen van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor ieder...

  • 2500350

    Geportioneerde rose ribeye steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de...

  • 8200250

    Geportioneerde entrecote steak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets...

  • 3200450

    Geportioneerde cotelet van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De cotelet wordt gesneden van het ribgedeelte van het...

  • 9600025

    Italiaans pancetta, 3 maanden luchtgedroogde varkensspek. Italië en varkensvlees is een gouden combinatie, zo ook met de pancetta. Pancetta is een veelzijdig product, zo kan het rauw worden gegeten, als basis voor de carbonarasaus en om vlees mee in te wikkelen!

  • 4000080

    Een hele opgebonden rollade van de bout van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit...

  • 1310350

    Geportioneerde ribeye steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het...

  • 2001950

    Geportioneerde blanke kalfsoester van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk mager en de...

  • 1000600

    Een mooi stuk rosbief van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De rosbief wordt gesneden uit verschillende magere en malse delen uit de...

  • 1011400

    Geportioneerde Dry Aged tomahawk steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De Tomahawk kan vergeleken worden met de primerib; het is de ribeye aan het been. Om het stuk vlees wat stoerder te laten ogen, zijn de ribbenen extra lang afgezaagd, waardoor het vlees met been net op een bijl lijkt. Vandaar de naam Tomahawk. Bak...

  • 3302000

    Pate van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De pate wordt op een ambachtelijke in de oven gebakken en is gemaakt van Livar vlees en dagverse melk. Deze...

  • 1001100

    Opgebonden runderrollade van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze rollade wordt gemaakt van de champrib. De champrib is uitstekend...

  • 1700400

    Een heel opgebonden staartstuk van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Steaks gesneden van het staartstuk worden vaak Picanha steaks genoemd en zijn zo perfect geschikt om rood te grillen. Op die manier lijkt het vlees erg op dat van de entrecote. In zijn geheel kan...

  • 8900030

    Een doos bitterballen (42 stuks) van Patesserie Holtkamp. Op ambachtelijke wijze gemaakt volgens traditioneel recept met Hollands kalfsvlees. Echte superbitterballen zijn dit. Want bij Holtkamp weten ze heel goed wat lekker is en zijn ze een begrip in Amsterdam en ver daar buiten.

  • 9600045

    Mortadella heeft soms een doorsnee van wel 40 cm. en wordt gemaakt met peperkorrels, olijven, pistachenootjes of knoflook en heeft altijd vlekjes van varkensvet. Mortadella wordt gebruikt voor pizzas, sandwiches en tortelinni.

  • 3300800

    Koontjes van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De koontjes zijn de wangen van het varken. De wangen van een varken zijn werkspieren bij uitstek, ze...

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.