Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

97 - 120 van 262 producten weergegeven
  • 8010310

    Geportioneerde Entrecote steak van A5 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 250 gram. De Japanse Wagyu A5 Entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een...

    80 €/stuk
  • 8000330

    Geportioneerde Ribeye steak van A5+ Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 250 gram. De Japanse Wagyu A5+ Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

    100 €/stuk
  • 8100700

    Een heel staartstuk van het Wagyu rund uit Australie. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen.Het staartstuk is de...

    5 €/100 gram
  • 8020150

    Geportioneerde Ossenhaas steak van A4 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 200 gram. De Japanse Wagyu A4 Ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

    80 €/stuk
  • 1501300

    Geportioneerde t-bone steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat...

    5,50 €/100 gram
  • 8100600

    Geportioneerde flank steak van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen. De flank wordt...

    5 €/100 gram
  • 1000750

    Geportioneerde bieflappen van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze bieflappen worden gesneden van de platte bil, een mals en mager...

    2,90 €/100 gram
  • 8900010

    Een doos kalfscroquetten (18 stuks) van Patesserie Holtkamp. Op ambachtelijke wijze gemaakt volgens traditioneel recept met Hollands kalfsvlees. Echte supercroquetten zijn dit. Want bij Holtkamp weten ze heel goed wat lekker is en zijn ze een begrip in Amsterdam en ver daar buiten.

    22,50 €/stuk
  • 2001460

    Geportioneerde cote de veau rose van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt....

    18,25 €/kg
  • 8010330

    Geportioneerde Ribeye steak van A5 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 250 gram. De Japanse Wagyu A5 Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

    80 €/stuk
  • 1501380

    Geportioneerde porterhouse steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De porterhouse wordt gesneden van de achterzijde van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, waar die het dichts tegen de achterdelen...

    6,50 €/100 gram
  • 3300400

    Een hele frenched rack van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De rack is het ribgedeelte van het varken, waar de beentjes nog aan zitten. Deze beentjes...

    17,50 €/500 gram
  • 9600065

    Gekookte Lamsham, heerlijk als voorgerecht met honing-mosterd dressing en rucola of als vleeswaren voor een luxe sandwich.

    2,73 €/100 gram
  • 8900020

    Een doos mini kalfscroquetten (21 stuks) van Patesserie Holtkamp. Op ambachtelijke wijze gemaakt volgens traditioneel recept met Hollands kalfsvlees. Echte supercroquetten zijn dit. Want bij Holtkamp weten ze heel goed wat lekker is en zijn ze een begrip in Amsterdam en ver daar buiten.

    24,50 €/stuk
  • 8010340

    Geportioneerde Ribeye steak van A5 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 500 gram. De Japanse Wagyu A5 Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

    160 €/stuk
  • 1011200

    Geportioneerde Dry Aged cote de boeuf van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. Een hele cote de boeuf is de gehele fijne en dikke rib van het rund. Een gedeelte van de cote de boeuf is de ribeye. Deze cote de boeuf wordt geportioneerd tussen de ribben, zodat iedere steak een ribbotje heeft. Dit geeft tijdens het bereiden...

    4,50 €/100 gram
  • 2002400

    Opgebonden blanke rollade van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Deze rollade wordt gemaakt van de nek van het kalf. De nek heeft als spier behoorlijk bewogen is heeft daarom een stevige bite. Maar ook veel smaak. Daarom uitstekend geschikt om rollades van te maken en op lage temperatuur...

    14,50 €/500 gram
  • 8900050

    Een doos MRIJ mini croquetten (28 stuks) van Patesserie Holtkamp. Een chique rundvleescroquet ontwikkeld in samenwerking met superslager Piet van den Berg. Holtkamp wilde een rundvleescroquet met de smaak van vroeger maken en de MRIJ-runderen van Piet van den Berg leveren hiervoor het perfecte vlees. De MRIJ-Piet van den Berg croquet heeft een mooie dunne...

    26,70 €/stuk
  • 1002000

    Een mild gekruid rundergehakt rolletje, omwikkeld met een mals en dungesneden lapje zacht MRIJ rundvlees. 

    11,55 €/kg
  • 8030150

    Geportioneerde Ossenhaas steak van A3 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 200 gram. De Japanse Wagyu A3 Ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

    70 €/stuk
  • 8000340

    Geportioneerde Ribeye steak van A5+ Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 500 gram. De Japanse Wagyu A5+ Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

    200 €/stuk
  • 1011300

    Geportioneerde Dry Aged t-bone steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een mooie, stoere steak voor de echte...

    5 €/100 gram
  • 1701000

    Een hele brisket, ook wel een Whole Packer genoemd, dan bestaat die uit twee spieren die niet in dezelfde richting lopen. Eén van die spieren wordt min of meer vierkant gesneden en wordt de Flat genoemd, het deel dat daar op ligt is een beetje driehoekig van vorm en wordt de Point genoemd. Gaar dit mooie stuk vlees langzaam op lage tempratuur op de de...

    12,8 €/kg
  • 8020340

    Geportioneerde Ribeye steak van A4 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 500 gram. De Japanse Wagyu A4 Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

    140 €/stuk

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.