Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

73 - 96 van 272 producten weergegeven
  • 3500750

    Hele flanks van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De flank wordt gesneden uit de schouder van het varken en wordt...

  • 7010100

    Huisgemaakte verse worst van vlees van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber.

  • 8100150

    Geportioneerde ossenhaas steak van het Wagyu rund uit Australie. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen. De...

  • 3200300

    Een mild gekruid varkensgehakt rolletje, omwikkeld met een dungesneden speklapje van het Berkshire varken. 

  • 8010150

    Geportioneerde Ossenhaas steak van A5 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 200 gram. De Japanse Wagyu A5 Ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

  • 4600600

    Hele haasjes afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De lamshaas is...

  • 8020330

    Geportioneerde Ribeye steak van A4 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 250 gram. De Japanse Wagyu A4 Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

  • 3500500

    Een hele varkenshaas van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De varkenshaas is afkomstig uit de rug van het varken. Het...

  • 8900060

    Een doos MRIJ bitterballen (49 stuks) van Patesserie Holtkamp. Een chique rundvleesbitterbal ontwikkeld in samenwerking met superslager Piet van den Berg. Holtkamp wilde een rundvleesbitterbal met de smaak van vroeger maken en de MRIJ-runderen van Piet van den Berg leveren hiervoor het perfecte vlees. De MRIJ-Piet van den Berg bitterbal heeft een mooie...

  • 2001300

    Geportioneerde blanke t-bone steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de kalfshaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte kalfshaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een...

  • 2000640

    Een hele blanke sucade van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. De sucade kan in zijn geheel gegaard worden op lage temperatuur of in lapjes...

  • 1002300

    Rundergehakt gedraaid van het MRIJ rundvlees. Dit product word vers en vacuum geleverd. Het kan zijn dat het gehakt licht verkleurd is bij binnenkomst. Laat het gehakt daarom weer even op kleur komen nadat de vacuum zak is geopend. Verwerk het gehakt echter altijd zo snel mogelijk. Omdat het vlees gehakt is, zal het bevattelijker zijn voor bacteriën. U...

  • 8000150

    Geportioneerde Ossenhaas steak van A5+ Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 200 gram. De Japanse Wagyu A5+ Ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

  • 1501350

    Geportioneerde primerib steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De primerib wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een stoere...

  • 2500300

    Een hele rose ribeye van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de...

  • 4600500

    Hele rumpen afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rump wordt...

  • 1001200

    Geportioneerde cote de boeuf van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Een hele cote de boeuf is de gehele fijne en dikke rib van het...

  • 1501300

    Geportioneerde t-bone steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat...

  • 8100500

    Geportioneerde bavette steak van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen. Bavette is...

  • 8030310

    Geportioneerde Entrecote steak van A3 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 250 gram. De Japanse Wagyu A3 Entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een...

  • 8100700

    Een heel staartstuk van het Wagyu rund uit Australie. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen.Het staartstuk is de...

  • 1501800

    Een hele longhaas van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De longhaas is de spier van het rund die de longen laat bewegen. Eigenlijk gaat het om een onderdeel van het middenrif: twee kleinere spieren in een V-vorm, die met elkaar...

  • 3200150

    Geportioneerde procureurlap van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De procureur is de nek (het bovenste deel van de...

  • 8900040

    Een doos MRIJ croquetten (21 stuks) van Patesserie Holtkamp. Een chique rundvleescroquet ontwikkeld in samenwerking met superslager Piet van den Berg. Holtkamp wilde een rundvleescroquet met de smaak van vroeger maken en de MRIJ-runderen van Piet van den Berg leveren hiervoor het perfecte vlees. De MRIJ-Piet van den Berg croquet heeft een mooie dunne...

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.