Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

49 - 72 van 262 producten weergegeven
  • 3302050

    Droge worst van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De Livarano bestaat uit geselecteerde malse vleesdelen van het Livarvarken en us gekruid met een...

    4,10 €/stuk
  • 8100350

    Geportioneerde ribeye steak van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen.De ribeye...

    15,30 €/100 gram
  • 3302000

    Pate van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De pate wordt op een ambachtelijke in de oven gebakken en is gemaakt van Livar vlees en dagverse melk. Deze...

    7,25 €/500 gram
  • 1800100

    Heerlijk gehaktballetjes gemaakt op eigen receptuur. Te gebruiken in verschillende gerechten, zoals spaghetti bolognese, Turkse kofte of lekker bij de borrel.

    2 €/stuk
  • 2002300

    Mooie stukken hartzwezerik van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De zwezerik is een orgaan van het kalf rondom het hart (de thymus), en wordt beschouwd als het meest fijne orgaanvlees beschikbaar. Het bereiden van zwezerik is wat ingewikkelder dan het bakken van een biefstuk, maar het...

    5,50 €/100 gram
  • 1501500

    Shortribs van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Shortribs zijn de ribben van het rund, vergelijkbaar met spareribs van het varken. De shortribs van Creekstone Farms zijn mooi vierkant uitgesneden en dik bevleesd. Ze hebben per stuk vier tot 5 ribbenen. Het vlees is perfect geschikt voor een langzame bereiding op de...

    2,55 €/100 gram
  • 1000650

    Geportioneerde sucadelappen van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen...

    15 €/500 gram
  • 8000050

    Gesneden uit de hals van het Japanse Wagyu rundvlees. Probeer dit waanzinnig mooi stukje vlees nu ook thuis voor een super scherpe prijs.

    4 €/stuk
  • 2000700

    Een heel blank staartstuk van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking, wat de smaak ten goede komt. Het vlees heeft een fijne draad en lijkt qua structuur op dat van de entrecote. Het staartstuk is...

    3,30 €/100 gram
  • 9600050

    Rose gegaarde bovenbil van de kalf. Heel zacht van smaak, heerlijk voor bij een voorgerecht, op brood of op een charcuteriebordje!

    3,13 €/100 gram
  • 1510350

    Geportioneerde Dry Aged ribeye steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet...

    18,75 €/250 gram
  • 2001450

    Geportioneerde blanke cote de veau van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt. Daarnaast heeft...

    5 €/100 gram
  • 1500700

    Een heel staartstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Steaks gesneden van het staartstuk worden vaak Picanha steaks genoemd en zijn zo...

    3,35 €/100 gram
  • 2000640

    Een hele blanke sucade van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. De sucade kan in zijn geheel gegaard worden op lage temperatuur of in lapjes...

    10,50 €/500 gram
  • 3200600

    Varkensbuik van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet....

    6,25 €/500 gram
  • 8020330

    Geportioneerde Ribeye steak van A4 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 250 gram. De Japanse Wagyu A4 Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

    70,00 €/stuk
  • 1151300

    Geportioneerde t-bone steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de...

    3,50 €/100 gram
  • 4600950

    Hele schenkels van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De schenkel is een gedeelte...

    13,5 €/kg
  • 8010150

    Geportioneerde Ossenhaas steak van A5 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 200 gram. De Japanse Wagyu A5 Ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

    90 €/stuk
  • 2001300

    Geportioneerde blanke t-bone steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de kalfshaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte kalfshaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een...

    5 €/100 gram
  • 4600700

    Hele filets afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De lamsfilet is...

    3,29 €/100 gram
  • 8100500

    Geportioneerde bavette steak van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen. Bavette is...

    5 €/100 gram
  • 8900060

    Een doos MRIJ bitterballen (49 stuks) van Patesserie Holtkamp. Een chique rundvleesbitterbal ontwikkeld in samenwerking met superslager Piet van den Berg. Holtkamp wilde een rundvleesbitterbal met de smaak van vroeger maken en de MRIJ-runderen van Piet van den Berg leveren hiervoor het perfecte vlees. De MRIJ-Piet van den Berg bitterbal heeft een mooie...

    27,20 €/stuk
  • 1500640

    Een hele sucade van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. De sucade kan in zijn geheel gegaard worden op lage temperatuur, in lappen worden gesneden voor een stoofgerecht...

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.