Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

49 - 72 van 272 producten weergegeven
  • 8031050

    8 stuks A3 Japans Wagyu Yakiniku, gesneden van de hals of de hals van het rund. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Yakiniku betekent gegrild vlees in het Japans. Het is een Japanse manier van koken, waarbij kleine...

  • 7201100

    Huisgemaakte verse worst van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur.

  • 4103000

    Poulet van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Het poulet is perfect om op lage temperatuur te garen of te...

  • 3500450

    Geportioneerde cotelet van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De cotelet wordt gesneden van het ribgedeelte van het...

  • 4102610

    Een rug met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Een rug van het Wiedenlam is bij uitstek geschikt als een mooi...

  • 9805110

    De perfecte rub om je vlees mee in te smeren voor bereiding op de barbecue of in de oven. Deze rub heeft een subtiele, wat zoetere smaak en werkt perfect in combinatie met rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en gevogelte. De rub is gemaakt op basis van de volgende kruiden en specerijen: zout, paprikapoeder, zwarte peper & basterdsuiker.

  • 3200500

    Een hele varkenshaas van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De varkenshaas is afkomstig uit de rug van het varken. Het...

  • 1500750

    Een hele jodenhaas van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De jodenhaas wordt ook wel schouderhaas of diamantbiefstuk genoemd. Het is een klein stukje vlees uit de schouder van het rund; het licht bovenop het schouderblad en beweegt...

  • 1500250

    Geportioneerde entrecote steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met...

  • 9600040

    Op de heuvels van de provincie Parma worden deze coppa's (varkens schoudervlees) gedroogd. Het vlees wordt zorgvuldig gezouten en op smaak gebracht en langzaam droog-gezouten. Traditionele recepten en constante productie controle zijn waarborgen van de kwaliteit en de kenmerken van de originele Italiaanse Coppa

  • 9600070

    Kalfspastrami is een echte lekkernij. Sappig, mals en kruidig met een vleugje anijs! Heerlijk voor de lunch gerecht!

  • 1000650

    Geportioneerde sucadelappen van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen...

  • 2002300

    Mooie stukken hartzwezerik van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De zwezerik is een orgaan van het kalf rondom het hart (de thymus), en wordt beschouwd als het meest fijne orgaanvlees beschikbaar. Het bereiden van zwezerik is wat ingewikkelder dan het bakken van een biefstuk, maar het...

  • 4600950

    Hele schenkels van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De schenkel is een gedeelte...

  • 8200750

    Geportioneerde picanha steak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. De picanha steak wordt gesneden van het staartstuk. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Het vlees lijkt erg op dat van de entrecote is is dus ook perfect geschikt om rood te grillen.

  • 7400100

    Een heerlijke burger gemaakt van vlees van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. Deze burger is lichtgekruid met merquez kruiden.

  • 1502300

    Rundergehakt gedraaid van het USA black Angus rundvlees. Dit product word vers en vacuum geleverd. Het kan zijn dat het gehakt licht verkleurd is bij binnenkomst. Laat het gehakt daarom weer even op kleur komen nadat de vacuum zak is geopend. Verwerk het gehakt echter altijd zo snel mogelijk. Omdat het vlees gehakt is, zal het bevattelijker zijn voor...

  • 8100350

    Geportioneerde ribeye steak van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen.De ribeye...

  • 1501500

    Shortribs van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Shortribs zijn de ribben van het rund, vergelijkbaar met spareribs van het varken. De shortribs van Creekstone Farms zijn mooi vierkant uitgesneden en dik bevleesd. Ze hebben per stuk vier tot 5 ribbenen. Het vlees is perfect geschikt voor een langzame bereiding op de...

  • 1900055

    Een mooi samengesteld gourmet pakket met mooie eerlijke producten voor bijvoorbeeld een geslaagd kerst diner. Bestaande uit een gemarineerde kippendij, kogelbiefstuk, gemarineerde varkenshaasmedaillon, gemarineerde lamsfilet en een gemarineerde Duke of Berkshire speklap.. U bestelt dit Gourmet Select pakket per persoon (250 gram).Het product op de foto...

  • 1001000

    Gezaagde stukken ossenstaart van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenstaart is de staart van het rund en doordat deze constant...

  • 7000601

    Een heerlijke rulle hamburger van grasgevoerd rundvlees uit Schotland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.Gewicht: 24 x 200 gram

  • 1500640

    Een hele sucade van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. De sucade kan in zijn geheel gegaard worden op lage temperatuur, in lappen worden gesneden voor een stoofgerecht...

  • 1151300

    Geportioneerde t-bone steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de...

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.