Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

49 - 72 van 263 producten weergegeven
  • 1900055

    Een mooi samengesteld gourmet pakket met mooie eerlijke producten voor bijvoorbeeld een geslaagd kerst diner. Bestaande uit een gemarineerde kippendij, kogelbiefstuk, gemarineerde varkenshaasmedaillon, gemarineerde lamsfilet en een gemarineerde Duke of Berkshire speklap.. U bestelt dit Gourmet Select pakket per persoon (250 gram).Het product op de foto...

    5,95 €/ per persoon
  • 8100350

    Geportioneerde ribeye steak van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen.De ribeye...

    15,30 €/100 gram
  • 1501500

    Shortribs van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Shortribs zijn de ribben van het rund, vergelijkbaar met spareribs van het varken. De shortribs van Creekstone Farms zijn mooi vierkant uitgesneden en dik bevleesd. Ze hebben per stuk vier tot 5 ribbenen. Het vlees is perfect geschikt voor een langzame bereiding op de...

    2,55 €/100 gram
  • 1500700

    Een heel staartstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Steaks gesneden van het staartstuk worden vaak Picanha steaks genoemd en zijn zo...

    3,35 €/100 gram
  • 3200600

    Varkensbuik van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet....

    6,25 €/500 gram
  • 9600050

    Rose gegaarde bovenbil van de kalf. Heel zacht van smaak, heerlijk voor bij een voorgerecht, op brood of op een charcuteriebordje!

    3,13 €/100 gram
  • 7400100

    Een heerlijke burger gemaakt van vlees van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. Deze burger is lichtgekruid met merquez kruiden.

    1,45 €/100 gram
  • 8010150

    Geportioneerde Ossenhaas steak van A5 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 200 gram. De Japanse Wagyu A5 Ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

    90 €/stuk
  • 4600700

    Hele filets afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De lamsfilet is...

    3,60 €/100 gram
  • 1502300

    Rundergehakt gedraaid van het USA black Angus rundvlees. Dit product word vers en vacuum geleverd. Het kan zijn dat het gehakt licht verkleurd is bij binnenkomst. Laat het gehakt daarom weer even op kleur komen nadat de vacuum zak is geopend. Verwerk het gehakt echter altijd zo snel mogelijk. Omdat het vlees gehakt is, zal het bevattelijker zijn voor...

    9,55 €/kg
  • 2000700

    Een heel blank staartstuk van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking, wat de smaak ten goede komt. Het vlees heeft een fijne draad en lijkt qua structuur op dat van de entrecote. Het staartstuk is...

    3,30 €/100 gram
  • 1151300

    Geportioneerde t-bone steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de...

    3,50 €/100 gram
  • 2001450

    Geportioneerde blanke cote de veau van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt. Daarnaast heeft...

    5 €/100 gram
  • 8020330

    Geportioneerde Ribeye steak van A4 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 250 gram. De Japanse Wagyu A4 Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

    70,00 €/stuk
  • 1500640

    Een hele sucade van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. De sucade kan in zijn geheel gegaard worden op lage temperatuur, in lappen worden gesneden voor een stoofgerecht...

  • 2000640

    Een hele blanke sucade van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. De sucade kan in zijn geheel gegaard worden op lage temperatuur of in lapjes...

    10,50 €/500 gram
  • 4600600

    Hele haasjes afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De lamshaas is...

    3,80 €/100 gram
  • 2001300

    Geportioneerde blanke t-bone steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de kalfshaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte kalfshaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een...

    5 €/100 gram
  • 9600060

    Bressola is een echte delicatesse. Luchtgedroogde rundvlees uit de Italiaanse Alpen. Heerlijk als voorgerecht met rucola, zwarte peper en Parmesaanse kaas.

    4,70 €/100 gram
  • 7000601

    Een heerlijke rulle hamburger van grasgevoerd rundvlees uit Schotland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.Gewicht: 24 x 200 gram

    22,95 €/doos
  • 3500500

    Een hele varkenshaas van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De varkenshaas is afkomstig uit de rug van het varken. Het...

    3,50 €/100 gram
  • 3500750

    Hele flanks van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De flank wordt gesneden uit de schouder van het varken en wordt...

    2,75 €/100 gram
  • 8000150

    Geportioneerde Ossenhaas steak van A5+ Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 200 gram. De Japanse Wagyu A5+ Ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

    100 €/stuk
  • 8100150

    Geportioneerde ossenhaas steak van het Wagyu rund uit Australie. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen. De...

    24 €/100 gram

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.