Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

241 - 264 van 272 producten weergegeven
  • 1150250

    Geportioneerde entrecote steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets...

  • 8200450

    Geportioneerde rumpsteak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of...

  • 1700500

    Geportioneerde ossenhaas steak van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de boter te bakken.

  • 2000660

    Geportioneerde rose sucadelappen van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor...

  • 5000010

    Voor de stoere BBQ'ers! Een echt leer schort die u beschermd tijdens het barbecueën.

  • 4951330

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Calibri; color: #000000}Geitenvlees is erg populair in de Indonedische keuken: het vlees van de Polderbok is dan ook heerlijk in een traditionele Rendang Kambing, een stoofgerecht op basis van geitenvlees, kokos en verschillende kruiden en specerijen. Voor dit poulet van geitenbok worden de...

  • 4951375

    Ambachtelijk gemaakte paté met vlees van de Polderbok. Heerlijk voor op brood of voor bij de borrel. Het vlees van de geitenbokjes een heerlijke, maar milde smaak en dat proef je terug in deze paté. Gemaakt met een gedeelte bokkenvlees en een deel varkensvlees voor de optimale structuur. Daarnaast zijn room en tuinkruiden toegevoegd om de smaak te...

  • 4951350

    Saté is een graaggeziene vleesbereiding in Nederland, zowel van varkens- en rundvlees. Maar wist je dat in Indonesië saté ook vaak van geitenvlees wordt gemaakt? Met het poulet voor saté van de Polderbok maak je thuis de lekkerste geitensaté, ofwel Saté Kambing. Het vlees voor het poulet wordt gesneden van de bout van de Polderbok en is zacht van...

  • 4951120

    Een hele schouder met been van het Polderbok afkomstig van geitenboeren uit Flevoland. De schouder van het geitenbok is wat steviger van structuur dan de bout en is daarom vooral geschikt voor bereidingen op lage temperatuur. Denk aan rollade's, curry's en andere stoofgerechten. Het Polderbokje is mild van smaak maar het vlees heeft zeker karakter. Een...

  • 4951170

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Lucida Grande'; color: #000000}p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Lucida Grande'; color: #000000}Een perfect alternatief voor de traditionele lamsrollade. Een ambachtelijke rollade van het Polderbok. Gemaakt van de bout van het geitenbokje. Het boutje is volledig...

  • 99000275

    Het nieuwe buitenkoken: OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één...

  • 9501000

    Huisgemaakte salami van vlees van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. Voor deze salami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen uitgezocht, welke naar eigen receptuur gemalen en gekruid worden. Daarna rijpen de salami's gemiddeld 6 weken. Het resultaat is...

  • 9600075

    Een ambachtelijke, traditioneel gerookte rauwe ham met zwoerd en brandmerk. Drooggezouten, langzaam gerookt en in rust gerijpt. Mild en zacht van smaak. Ouderwetse kwaliteit. Puur natuur en zonder toevoegingen.

  • 9600100

    Maak uw burger compleet door er uitgebakken ontbijtspek erbij te doen!

  • 1700100

    Geportioneerde ribeye steak van het Nieuw-Zeelandse Ocean beef. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en vetter en is daarom bij veel vleesliefhebbers de favoriet.

  • 9600105

    Bacon gemaakt vanuit de rug. De bacon is gerookt en is geschikt om uit te bakken voor in een salade, voor op de hamburger of bij een uitsmijter.

  • 9600080

    Originele gedroogde ham uit Italië. Een smaaksensatie en ideaal te combineren met meloen, mozzarella of andere Italiaanse lekkernijen.

  • 9600110

    De prosciutto di San Daniele is de tweede meest bekende ham van Italië. Deze ham lijkt op de Parmaham, maar is iets lichter van kleur en zachter van smaak. De San Daniele ham ontleent zijn naam aan het dorpje San Daniele waar hij wordt gedroogd.

  • 3205000

    De naam zegt het al, langzaam gegaarde buikspek van het Duke of Berkshire varkensvlees. Door de langzame garing van de buikspek krijgt het een fantastische zachte smaak. Voor een optimale smaakbeleveing haalt u dit product voor consumptie een half uur van te voren uit de koelkast.

  • 9600085

    Gemaakt van de hals/nek, de beste kwaliteit uit de USA, Black Angus Creekstone. Deze pastrami word op eigen receptuur 3 dagen lang gepekeld, vervolgens gedroogd en gekruid en dan langzaam gegaard. Door een zorgvuldige, geduldige bereiding is dit een stuk vlees wat mals maar toch stevig en vol van smaak is. In de Verenigde Staten zijn ze gek op pastrami en...

  • 3205400

    Authentieke receptuur met enkel The Duke of Berkshire vlees. Lang gerijpt en gerookt op een bed van eiken-en beukenhout.

  • 3205500

    Op oud Belgisch recept met kwalitatief varkensvlees van de Duke of Berkshire. Zacht van smaak en smelt op de tong!

  • 1700200

    Geportioneerde entrecote steak van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door het meer aanwezige vet ook meer smaak.

  • 3205100

    Een gedroogde rauwe ham van het Duke of Berkshire varken. Een mooie marmering in het vlees zorgt voor een ultieme smaakbeleving.

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.