Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

1 - 24 van 272 producten weergegeven
  • 7000800

    Een echte Amerikaanse hamburger, gemaakt van 100% Amerikaans maisgevoerd Black Angus rundvlees van Creekstone farms. Gegarandeerd een waanzinnig sappig en smakelijk resultaat! Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de burger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    1,87 €/100 gram
  • 1900005

    Een mooi samengestelde barbecue pakket met mooie eerlijke producten voor een geslaagd barbecue diner. De BBQ Vlees Box bestaat uit: 100 gram MRIJ hamburger, 100 gram Berkshire sate, 100 gram Livar speklap en 80 gram Lams merquez worstje.

    5,90 €/stuk
  • 3500900

    Hele spareribs van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. Spareribs zijn de ribben van het varken, met zowel vlees tussen...

    1,20 €/100 gram
  • 7000100

    Een heerlijke Hollandse hamburger van vlees van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze hamburger is gekruid met Piet's eigen kruiden.

    1,5 €/100 gram
  • 1600150

    Geportioneerde ossenhaas steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak is licht gemarmerd en kan perfect gebruikt worden om te grillen of...

    9,90 €/100 gram
  • 1510350

    Geportioneerde Dry Aged ribeye steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet...

    18,75 €/250 gram
  • 4600800

    Hele frenched racks van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rack is het...

    2,90 €/100 gram
  • 1500450

    Geportioneerde kogelbiefstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Deze biefstuk wordt gesneden van zowel het kogelgedeelte uit de bovenbil als het kogelgedeelte uit het spierstuk. Deze Amerikaanse kogelbiefstuk is een heerlijk, mals...

    3,50 €/100 gram
  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

    3,90 €/100 gram
  • 4951020

    Een hele bout met been van het Polderbok. Met de bout kan je in de keuken alle kanten op: gebruik hem voor de lekkerste geitensate, curries of om in zijn geheel te garen in de oven. De bout komt van de achtervoet van de geitenbok en is wat groter en malser van structuur dan de schouder. Door te kiezen voor vlees van het Polderbok, kies je voor een...

    18,60 €/kg
  • 8200500

    Geportioneerde bavette steak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette uitsluitend gebruikt voor gehakt of tartaar, maar tegenwoordig een zeer populaire...

    5 €/100 gram
  • 1900010

    Luxe barbecue pakket met heerlijke producten voor een geslaagd barbecue diner. De BBQ Vlees Box Deluxe bestaat uit: 100 gram Black Angus hamburger, 150 gram rose kalfsribe, 100 gram Ierse ossenhaasspies en 120 gram lamskotelet.

    11 €/stuk
  • 4101600

    Een opgebonden rollade van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Deze bout is volledig uitgebeend, het heupbeen...

    20,50 €/kg
  • 7301200

    Huisgemaakte verse worst van vlees van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. Deze worst is licht gekruid met venkel.

    1,45 €/100 gram
  • 1900015

    Barbecue pakket van het allerbeste vlees voor een geslaagd barbecue diner. De BBQ Vlees Box Gold bestaat uit: 100 gram Black Angus bavette, 100 gram Black Wagyu hamburger, 150 gram blanke kalfsentrecote en 150 gram Iberico cotelet.

    18,65 €/stuk
  • 2502050

    Geportioneerde rose schnitzel van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De schnitzel is een dungesneden plakje vlees van malse biefstukdelen uit de bil van het kalf, zoals de rump en het spierstuk. Even kort om en om braden in de pan voor het beste resultaat.

    2,50 €/100 gram
  • 7010800

    Huisgemaakte verse worst van 100% Amerikaans maisgevoerd Black Angus rundvlees van Creekstone farms. Gegarandeerd een waanzinnig sappig en smakelijk resultaat!

    1,95 €/100 gram
  • 8000050

    Gesneden uit de hals van het Japanse Wagyu rundvlees. Probeer dit waanzinnig mooi stukje vlees nu ook thuis voor een super scherpe prijs.

    4 €/stuk
  • 9805120

    De perfecte rub om je vlees mee in te smeren voor bereiding op de barbecue of in de oven. Deze rub heeft een subtiele, lekker pittige smaak en werkt perfect in combinatie met rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en gevogelte.

    10,95 €/stuk
  • 3300600

    Varkensbuik van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet. Perfect voor een bereiding op de...

    7,25 €/500 gram
  • 4100400

    Een hele bout zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en...

    28,95 €/kg
  • 4101400

    Een hele schouder zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in...

    21,25 €/kg
  • 9600020

    De kwaliteit van Livar is goed te proeven in deze mooie gekookte ham. Sappig en smaakvol zijn de juiste omschrijvingen. Ideaal ook te gebruiken bij asperges.

    2,07 €/100 gram
  • 9600060

    Bressola is een echte delicatesse. Luchtgedroogde rundvlees uit de Italiaanse Alpen. Heerlijk als voorgerecht met rucola, zwarte peper en Parmesaanse kaas.

    4,70 €/100 gram

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.