Lente

Er zijn 74 producten
1 - 24 van 74 producten weergegeven
  • 3500900

    Hele spareribs van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. Spareribs zijn de ribben van het varken, met zowel vlees tussen...

    1,20 €/100 gram
  • 4600800

    Hele frenched racks van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rack is het...

    2,90 €/100 gram
  • 4101600

    Een opgebonden rollade van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Deze bout is volledig uitgebeend, het heupbeen...

    20,50 €/kg
  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

    3,90 €/100 gram
  • R20074

    Groene asperges groeien in tegenstelling tot de witte asperges boven de grond. Doordat ze langer aan de wortel van de plant blijven, bevatten ze meer vitamines en mineralen. Groene asperges zijn krachtiger van smaak en het hele jaar verkrijgbaar.

    5,95 €/bos 450 gr
  • 4101400

    Een hele schouder zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in...

    21,25 €/kg
  • 3300600

    Varkensbuik van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet. Perfect voor een bereiding op de...

    7,25 €/500 gram
  • 9600020

    De kwaliteit van Livar is goed te proeven in deze mooie gekookte ham. Sappig en smaakvol zijn de juiste omschrijvingen. Ideaal ook te gebruiken bij asperges.

    2,07 €/100 gram
  • 3300400

    Een hele frenched rack van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De rack is het ribgedeelte van het varken, waar de beentjes nog aan zitten. Deze beentjes...

    17,50 €/500 gram
  • 2000700

    Een heel blank staartstuk van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking, wat de smaak ten goede komt. Het vlees heeft een fijne draad en lijkt qua structuur op dat van de entrecote. Het staartstuk is...

    3,30 €/100 gram
  • R40034

    Deze tomaatjes hebben een heerlijke honing zoete smaak. Honingtomaatjes zijn door hun zoete smaak heerlijk om te snacken, zowel geliefd bij volwassenen als kinderen. Natuurlijk kunnen de tomaatjes ook prima door salades.

    2,95 €/200 gram
  • 2001450

    Geportioneerde blanke cote de veau van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt. Daarnaast heeft...

    5 €/100 gram
  • 4600700

    Hele filets afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De lamsfilet is...

    3,60 €/100 gram
  • 4101200

    Een hele schouder met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging...

    15,65 €/kg
  • R20005

    Poivrade artisjokken zijn mini artisjokken uit Italië. Ze zijn klein en slank van formaat en zijn groen/paars van kleur.

    1,95 €/stuk
  • R20034

    De courgette bloem is een grote gele bloem met eronder een piepklein courgetje. Ze zien er prachtig uit en zijn dus uitermate geschikt ter decoratie. Maar deze bloemen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker. Je kunt de bloemen vullen, stomen of frituren.

    2,95 €/stuk
  • Kla05

    Een heerlijke malse kipfilet gerookt tot in de perfectie.

    1,60 €/100 gram
  • R40005

    De Coeur de Boeuf tomaat heeft niet alleen een bijzonder uiterlijk, maar ook een bijzondere smaak. Deze tomaat rijpt van binnen uit naar buiten. De vrucht is dus ook rijp en smaakvol als hij nog wat groen is. De Coeur de Boeuf is een grote tomaat met een geribbelde buitenkant. Hij heeft vol vruchtvlees en een matig sap- en zuurgehalte. 

    5,45 €/500 gram
  • R20156

    Verse doperwten in de peul. Doperwten zijn peulvruchten die met ongeveer tien stuks tegelijk in een peul groeien. De verse doperwten zijn heerlijk zoet. Je kunt doperwten koken of stoven. Zorg wel dat je ze niet te hard kookt, want dan springen ze open.

    7,95 €/1 kilogram
  • 4102610

    Een rug met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Een rug van het Wiedenlam is bij uitstek geschikt als een mooi...

    33,98 €/kg
  • 4103000

    Poulet van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Het poulet is perfect om op lage temperatuur te garen of te stoven.

    17,98 €/kg
  • R20118

    Rabarber kan vrij zuur zijn en moet dan gezoet worden met honing, suiker of siroop. Rabarber wordt vaak verwerkt tot compote of zoet nagerecht. Bij de verwerking lijkt rabarber haast fruit, maar het is wel degelijk een groente.

    5,95 €/1 kilogram
  • Kip17

    Mooie lapjes sappig kipdijenvlees van het Gildehoen. Als lapje te gebruiken, maar ook heerlijk om saté van te bereiden.

    6,75 €/500 gram
  • R20151

    Tuinbonen zijn licht bitter van smaak en worden vaak gekookt of gestoomd. Hoe jonger de boon, hoe zachter de smaak. Vergeet de bonen van tevoren niet de doppen en voor de echte fijnproevers eventueel dubbel te doppen.

    4,95 €/1 kilogram

Filter

Prijs

0 € - 88 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.