Lente

Er zijn 73 producten
1 - 24 van 73 producten weergegeven
  • 3500900

    Hele spareribs van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. Spareribs zijn de ribben van het varken, met zowel vlees tussen...

    1,20 €/100 gram
  • 1726085

    De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. 

    3 €/stuk
  • 47210

    Deze tonijnburger is gemaakt naar eigen recept en heeft een oosterse twist. Lekker op een vers sesambolletje met een likje wasabimayonaise, oestersaus en knapperige taugé. Haal ‘m een half uur voor de bereiding uit de koelkast en bak of grill de burger 2 minuten op elke zijde.

    3,95 €/stuk
  • 9600020

    De kwaliteit van Livar is goed te proeven in deze mooie gekookte ham. Sappig en smaakvol zijn de juiste omschrijvingen. Ideaal ook te gebruiken bij asperges.

    1,75 €/100 gram
  • R40034

    Deze tomaatjes hebben een heerlijke honing zoete smaak. Honingtomaatjes zijn door hun zoete smaak heerlijk om te snacken, zowel geliefd bij volwassenen als kinderen. Natuurlijk kunnen de tomaatjes ook prima door salades.

    2,95 €/200 gram
  • 4101600

    Een opgebonden rollade van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Deze bout is volledig uitgebeend, het heupbeen...

    18,95 €/kg
  • R20156

    Verse doperwten in de peul. Doperwten zijn peulvruchten die met ongeveer tien stuks tegelijk in een peul groeien. De verse doperwten zijn heerlijk zoet. Je kunt doperwten koken of stoven. Zorg wel dat je ze niet te hard kookt, want dan springen ze open.

    5,95 €/1 kilogram
  • R20118

    Rabarber kan vrij zuur zijn en moet dan gezoet worden met honing, suiker of siroop. Rabarber wordt vaak verwerkt tot compote of zoet nagerecht. Bij de verwerking lijkt rabarber haast fruit, maar het is wel degelijk een groente.

    5,95 €/1 kilogram
  • Gev02

    Borstfilet van de parelhoen. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,75 €/100 gram
  • Gev08

    Een kwartel met ons eigen 'signatuur'; ontbeend en gevuld met gevogelte farce en truffel, omwikkeld met een lapje vetspek in een druivenblad. De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijf een feestelijk resultaat.

    6,50 €/stuk
  • Gev29

    Eendenborstfilet voor 1 persoon. Een filet de canette is de eendenborstfilet van de vrouwtjeseend. De eendenborst heeft een vleeskant en een huidkant. De huidkant dient voor de bereiding ingesneden te worden voor het beste resultaat. Hierdoor kant het vet eruit en de hitte erin en krijgt u een lekker sappig eendenborst met een krokant randje. De...

    2,45 €/100 gram
  • 3300600

    Varkensbuik van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet. Perfect voor een bereiding op de...

    5,45 €/500 gram
  • R20151

    Tuinbonen zijn licht bitter van smaak en worden vaak gekookt of gestoomd. Hoe jonger de boon, hoe zachter de smaak. Vergeet de bonen van tevoren niet de doppen en voor de echte fijnproevers eventueel dubbel te doppen.

    4,95 €/1 kilogram
  • Kip17

    Mooie lapjes sappig kipdijenvlees van het Gildehoen. Als lapje te gebruiken, maar ook heerlijk om saté van te bereiden.

    13,50 €/kg
  • R20074

    Groene asperges groeien in tegenstelling tot de witte asperges boven de grond. Doordat ze langer aan de wortel van de plant blijven, bevatten ze meer vitamines en mineralen. Groene asperges zijn krachtiger van smaak en het hele jaar verkrijgbaar.

    5,95 €/bos 450 gr
  • R40005

    De Coeur de Boeuf tomaat heeft niet alleen een bijzonder uiterlijk, maar ook een bijzondere smaak. Deze tomaat rijpt van binnen uit naar buiten. De vrucht is dus ook rijp en smaakvol als hij nog wat groen is. De Coeur de Boeuf is een grote tomaat met een geribbelde buitenkant. Hij heeft vol vruchtvlees en een matig sap- en zuurgehalte. 

    3,45 €/500 gram
  • 1812000

    Een heerlijke schelp om in pastagerechten of soepen te verwerken. 

    21,90 €/stuk
  • 4600800

    Hele frenched racks van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rack is het...

    3,30 €/100 gram
  • 4101200

    Een hele schouder met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging...

    15,55 €/kg
  • R20034

    De courgette bloem is een grote gele bloem met eronder een piepklein courgetje. Ze zien er prachtig uit en zijn dus uitermate geschikt ter decoratie. Maar deze bloemen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker. Je kunt de bloemen vullen, stomen of frituren.

    2,45 €/stuk
  • 1490009

    Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. 

    5 €/stuk
  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

    3,90 €/100 gram
  • Kip11

    Leuke kleine kippetjes voor 1 persoon. Ook wel Poussin of Coquelet genoemd.

    8,80 €/kg
  • Kip01

    Scharrelkip met zwarte poten uit de Vende in Frankrijk, aan de westkust. De Poulet Noir voelt zich prima thuis in het milde klimaat en in het kenmerkende landschap van de Vende. Het resultaat is een wit vlezige kip, bijzonder vetarm en zeer geschikt voor traditionele braadgerechten zoals bv Coq au vin.

    10,90 €/kg

Filter

Prijs

0 € - 88 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.