Kerstmis

Er zijn 108 producten
1 - 24 van 108 producten weergegeven
  • Wil23

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Een malse hertenbiefstuk van de rug. De hertenbiefstuk is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenbiefstuk heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé gegeten wordt.

  • Gev25

    Mooie Franse kalkoen, een waar feest op tafel!

  • 4600800

    Hele frenched racks van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rack is het...

  • 1600150

    Geportioneerde ossenhaas steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak is licht gemarmerd en kan perfect gebruikt worden om te grillen of...

  • R20074

    Groene asperges groeien in tegenstelling tot de witte asperges boven de grond. Doordat ze langer aan de wortel van de plant blijven, bevatten ze meer vitamines en mineralen. Groene asperges zijn krachtiger van smaak en het hele jaar verkrijgbaar.

  • 8000050

    Gesneden uit de hals van het Japanse Wagyu rundvlees. Probeer dit waanzinnig mooi stukje vlees nu ook thuis voor een super scherpe prijs.

  • 9600020

    De kwaliteit van Livar is goed te proeven in deze mooie gekookte ham. Sappig en smaakvol zijn de juiste omschrijvingen. Ideaal ook te gebruiken bij asperges.

  • 1500700

    Een heel staartstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Steaks gesneden van het staartstuk worden vaak Picanha steaks genoemd en zijn zo...

  • 3300400

    Een hele frenched rack van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De rack is het ribgedeelte van het varken, waar de beentjes nog aan zitten. Deze beentjes...

  • Exo04

    Een mooie biefstuk van net beste rode vlees. Struisvogelvlees is niet alleen erg smakelijk, maar is ook erg mager en bevat weinig vet en cholestorol.

  • Wil04

    De hazenrugfilet is jet zachtste stukje vlees van de haas. Het vlees in donkerrood van kleur en zeer fijn van draad. Een hazenrugfilet weegt ca. 150 gram en is voldoende voor één persoon. De hazenrugfilet geniet een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer deze rosé gegeten wordt. Als de hazenrugfilet iets te gaar wordt kan het vlees iets naar lever...

  • Gev17

    vers vanaf half october t/m eind januari / van februari t/m september uitsluitend diepgevroren verkrijgbaar.

  • 8030320

    Geportioneerde Entrecote steak van A3 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 500 gram. De Japanse Wagyu A3 Entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een...

  • Exo05

    Kangoeroevlees is mooi rood van kleur en bijzonder mager. Bovendien heeft het een hoog proteine gehalte en bevat het veel mineralen. Het vlees is afkomstig van dieren die hun hele leven in de vrije natuur hebben doorgebracht. Puur scharrelvlees dus.

  • Wil26

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Hertenfilet komt van de hertenrug. De hertenrugfilet is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenrugfilet kan aan één stuk gebraden worden of geportioneerd worden in medaillons. Hertenrugfilet heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé...

  • Wil35

    De hele rug van de ree, met been en 2 filets. De ree behoort tot het meest edele wild. Het zijn echte lekkerbekken en dat proef je aan hun vlees. Ze eten kruiden, knoppen van bomen en gewassen en zachte blaadjes. Ook likt een ree graag aan iets zouts.

  • 1900050

    Een mooi samengesteld gourmet pakket met mooie eerlijke producten voor bijvoorbeeld een geslaagd kerst diner. Bestaande uit een gemarineerde kippendij, mini hamburgertje, mini braadworstje en een gemarineerde varkensfiletlapje. U bestelt dit Gourmet Classic pakket per persoon (250 gram).Het product op de foto is een schotel voor 4 personen.

  • Kip23

    Franse scharrelkapoen uit Zuid West Frankrijk. Een kapoen is een gecastreerde haan. De kapoen staat bekend om de malsheid van het vlees. Het zijn grote hanen van ca. 3kg. De kapoen geniet een lange bereiding van ca. 2/3 uur.

  • R20005

    Poivrade artisjokken zijn mini artisjokken uit Italië. Ze zijn klein en slank van formaat en zijn groen/paars van kleur.

  • Gev16

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. Een haantje is wat groter van stuk en het vlees heeft wat meer bite.

  • Wil03

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. Een hele rug met 2 filets op het karkas. De hazenrug is afgevliesd en mooi donkerrood vlles. Het vlees van de hazenrug is bijzonder zacht vlees. De hazenrug hoeft niet gemarineerd te worden, want deze heeft een korte bereiding. Het lekkerst is de hazenrug wanneer het vlees mooi rosé blijft. Wanneer...

  • 8100250

    Geportioneerde entrecote steak van van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen. De...

  • 3500450

    Geportioneerde cotelet van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De cotelet wordt gesneden van het ribgedeelte van het...

  • Gev09

    Een waardevolle uitgave, waarin zowel het wel en wee van de jacht als de mooiste gerechten worden beschreven. Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel komt de jacht aan bod. Wie zijn de jagers en hoe gaat het jagen in z’n werk? In deel twee van dit boek worden zeventig recepten/ gerechten behandeld van alle wildsoorten die in Nederland door de...

Filter

Prijs

0 € - 125 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.