Schmidt Zeevis inspiratie

Paella met chorizo en zeevruchten

Paella met chorizo en zeevruchten

Een paella naar authentiek Spaans recept met chorizo, kalkoen, erwtjes, mosselen en garnalen. De saffraan en chorizo geven deze eenpansmaaltijd een prachtige rode kleur.
Lees meer
Spaghetti Vongole

Spaghetti Vongole

Een heerlijke Italiaanse klassieker die ook nog eens eenvoudig en snel te bereiden is. Door het gebruik van het pepertje krijgt het geheel net even wat extra pit. Serveer met een frisse groene salade en geniet!
Lees meer
Coquilles; de perfecte bereiding

Coquilles; de perfecte bereiding

Het bakken van coquilles luistert behoorlijk nauw. Volg de volgende stappen en een mals en smakelijk resultaat is gegarandeerd.
Lees meer
VISPOTJE MET KABELJAUW EN CLAMS

VISPOTJE MET KABELJAUW EN CLAMS

Lees meer
Vis in de seizoenen

Vis in de seizoenen

Schmidt Zeevis is een groot voorstander van vis in de seizoenen en hanteert een eigen samengestelde Viskalender. Deze kalender is samengesteld door vakmensen die dagelijks met vis werken en geeft per vissoort aan in welke maand en/of seizoen de vis het beste geconsumeerd kan worden.
Lees meer
Schmidt Zeevis Rotterdam: Versere vis zwemt nog!

Schmidt Zeevis Rotterdam: Versere vis zwemt nog!

Schmidt Zeevis is een begrip in Rotterdam. Elke dag leveren we meer dan 130 soorten verse vis, schaal- en schelpdieren aan de horeca, scheepvaart, cruiseschepen, cateringbedrijven en groothandel. Daarnaast exporteren we naar het Midden-Oosten en het Caribisch Gebied.                                             
Lees meer
Hoe bewaar je vis en schaal- & schelpdieren?

Hoe bewaar je vis en schaal- & schelpdieren?

Verse vis is vier dagen houdbaar na de productiedatum. Deze productiedatum staat ook op de verpakking. Vis die gevacumeerd is, is in de vriezer 3 maanden houdbaar.
Lees meer
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.