Hartjeskomkommers, voor het ultieme valentijnsdiner

Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij de hartjeskomkommers.

De komkommers zien er prachtig uit en toveren dankzij hun vorm gemakkelijk een speels gerechtje op het bord. Wat denk je van een quinoasalade met hangop van yoghurt en dille met de hartjeskomkommer daarin gestoken? “Als je indruk wilt maken op jouw Valentijn gasten, dan maak je met een romantisch gerecht wel heel goede kans.” vertelt Gert Jan Zonneveld Piek – brein achter Rungis.

De hartvormige komkommers zijn eerlijk geteeld door twee Nederlandse telers: Gert en Willy van Bussel. Zij ‘leggen hun hart’ in de producten en verwerken die visie ook in de vorm van het product. Door net de laatste dagen van de groei een hartvormige huls om de komkommer te plaatsen, groeit deze uit in een hartvormig komkommertje. De komkommers hebben een hoog droge stofgehalte, waardoor ze minder waterig zijn. Daarnaast hebben ze een donkere schil wat bij komkommers meer smaak betekent.

Hartjeskomkommer bestellen? Klik hier