Nice to Meat – een eerste kennismaking

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdams slagersfamilie Pouw. Voor bestaande en nieuwe relaties een garantie dat de kwaliteitsfilosofie in ere wordt gehouden. In de 21e eeuw beschouwen wij ons vak onverminderd als een kunst. Onder het motto “Meat is Art!” houden wij onze tradities in ere. Ons team van meer dan 70 medewerkers werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van zowel binnen- en buitenlandse horecaklanten.

In het voetlicht:

Wim Looij (47 jaar), een Amsterdamse ambachtelijke vakslager in hart en nieren, werkt al jaren als teamleider (inkoper) voor Nice to Meat. Wim koopt de producten in voor onze klanten en zorgt met veel aandacht voor het selecteren van de juiste constante kwaliteit!