Herfst

Er zijn 101 producten
1 - 24 van 101 producten weergegeven
  • Gev07

    De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijd een feestelijk resultaat.

    4,25 €/stuk
  • Wil23

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Een malse hertenbiefstuk van de rug. De hertenbiefstuk is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenbiefstuk heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé gegeten wordt.

    8,90 €/100 gram
  • 2002100

    Geportioneerde blanke ossobuco van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Ossobuco wordt gezaagd van de schenkels van het kalf. De schenkel bestaat voor een deel uit vlees en voor een deel uit been en merg. Hierdoor is het perfect om te stofen en is een heerlijke smaak gegarandeerd.

    2,20 €/100 gram
  • 1001000

    Gezaagde stukken ossenstaart van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenstaart is de staart van het rund en doordat deze constant...

    3,13 €/250 gram
  • PAR770001

    Steranijs is een vrucht van Indiase amandelboom. In de sterpunten zit een amberkleurig zaad dat als krachtig specerij wordt gebruikt.

    2,50 €/stuk
  • Gev20

    De grouse is een exclusief gevogelte van de Schotse Hooglanden. U weet wel, van de whiskey Famous Grouse, op die fles staat een plaatje van deze mooie vogel. De grouse is niet een heel bekend gevogelte om mee te koken. De jacht op de grouse is een Schotse traditie. De smaak van het vlees is een typische wildsmaak en uitgesproken. Opvallend is de...

    16 €/stuk
  • Wil33

    Mooie achterbouten van tam konijn. Mooi wit-rozig vlees, dat caloriearm is en lichtverteerbaar. Konijnenbouten zijn uitermate geschikt voor stoofgerechten, maar ook een bereiding in oven is mogelijk.

    19,50 €/kg
  • Gev25

    Mooie Franse kalkoen, een waar feest op tafel!

    9,95 €/kg
  • 1500650

    Geportioneerde sucadelappen van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. De lappen worden gesneden van de sucade. Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen worden na bereiding heerlijk mals en sappig...

    13 €/500 gram
  • Gev33

    Eendenbouten van de Franse tamme mannetjes eend. De eendenboutjes zijn stevig van vlees met een stevig vel er omheen. Dit vel houdt de boutjes sappig tijdens het braden. De bouten zijn groot van stuk en wegen ca. 350 gramper stuk. Eendenbouten zijn zeer geschikt om te confijten, het bereiden op lage temperatuur in ganzen- of eendenvet. Eendenboutjes...

    12,50 €/kg
  • Gev06

    De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijd een feestelijk resultaat.

    3,25 €/stuk
  • Gev02

    Borstfilet van de parelhoen. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,75 €/100 gram
  • 3302010

    Kwaliteits rookworst van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De Livar Rookworst bestaat uit geselecteerde malse vleesdelen van het Livarvarken en is...

    3,45 €/stuk
  • Exo04

    Een mooie biefstuk van net beste rode vlees. Struisvogelvlees is niet alleen erg smakelijk, maar is ook erg mager en bevat weinig vet en cholestorol.

    4,65 €/100 gram
  • Wil26

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Hertenfilet komt van de hertenrug. De hertenrugfilet is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenrugfilet kan aan één stuk gebraden worden of geportioneerd worden in medaillons. Hertenrugfilet heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé...

    8,90 €/100 gram
  • Gev17

    vers vanaf half october t/m eind januari / van februari t/m september uitsluitend diepgevroren verkrijgbaar.

    3,90 €/100 gram
  • R261004

    Wij nemen jouw mise en place uit handen zodat jij je kan focussen op waar het echt om gaat: jouw gasten verrassen. Door het vacuüm garen van groente en fruit gaan geen smaken verloren en blijven alle voedingsstoffen en kleuren behouden.De vacuüm gegaarde gele biet is geschild en verpakt in 1/8ste parten. De bietjes hebben een mild aardse smaak en een...

    5,95 €/zak
  • 2002200

    Hele schoongemaakte kalfswangen van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De wangen van een kalf zijn werkspieren bij uitstek, ze bewegen bij het kauwen immers constant. Hierdoor zijn de wangen behoorlijk bedekt met vet en bevatten ze veel bindweefsel. Stoof de wangen een aantal uur op lage...

    12,5 €/500 gram
  • R100167

    Karmozijn de Sonnaville stoofpeer is een kruising tussen Conference, het bloedpeertje, en de kreeftpeer. Het vruchtvlees is roodkleurig en licht zuur. Geschikt als stoofpeer maar behoeft suiker. Kookt prachtig Karmozijn rood en is ook geschikt bij het eten van wild. Ook zeer geschikt voor het maken van perenjam.

    4,45 €/1 kilogram
  • Gev16

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. Een haantje is wat groter van stuk en het vlees heeft wat meer bite.

    14,50 €/stuk
  • Wil03

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. Een hele rug met 2 filets op het karkas. De hazenrug is afgevliesd en mooi donkerrood vlles. Het vlees van de hazenrug is bijzonder zacht vlees. De hazenrug hoeft niet gemarineerd te worden, want deze heeft een korte bereiding. Het lekkerst is de hazenrug wanneer het vlees mooi rosé blijft. Wanneer...

    21,50 €/stuk
  • Lux13

    Rilette met eend. Een pastei met stukjes zacht vlees, dat langdurig op zachtvuur wordt bereid in ganzenvet. Heerlijk met toast of vers gebakken brood bij de borrel. Als lunchgerecht heerlijk met een groene salade.

    5,95 €/glazen pot
  • Gev37

    Hele wilde eend van eigen bodem. De wilde eend heeft mooi donker rood vlees een geel kleurige, iets vettige huid. Afhankelijk van het jaargetijde is die huid vetter of minder vet. De hele wilde eend kunt u het beste bereiden in pan of oven. De wilde eend weegt ca. 500/600 gram en is geschikt voor 2 personen. Bereidingstijd ca. 40/50 minuten.

    13,50 €/stuk
  • R130107

    De blue star heeft een mooie blauw-paarse marmering. Bereid deze aardappel in de schil of voeg zuur toe voor een beter behoud van de kleur. Zeer verfijnd in lauwwarme aardappel salade.

    3,95 €/1 kilogram

Filter

Prijs

0 € - 107 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.