Oesterblaadjes

Rungis

Oesterblaadjes hebben een enigszins ziltige smaak en doen sterk denken aan oesters. De bijnaam vegetarische oester is hier dan ook op z'n plaats.

Oesterblaadjes hebben een enigszins ziltige smaak en doen sterk denken aan oesters. De bijnaam vegetarische oester is hier dan ook op z'n plaats.

In combinatie met visgerechten zijn ze een interessante aanvulling op de ingrediënten die gebruikt kunnen worden. Oesterblaadjes kunnen ook worden ingezet als ziltige tegenhanger. Denk aan de combinatie surf en turf. Maar de blaadjes zijn ook uitdagend met koffie of chocolade.
De oesterblaadjes komen van oorsprong voor langs de kusten van Noord-Europa en Amerika. De blaadjes die wij aanbieden zijn van een speciaal geselecteerde soort met een uitge¬sproken smaak en textuur.

Dit product wordt geleverd door Rungis
Rungis is dé vers specialist in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden voor horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven. Al sinds 1989 is Rungis een begrip in de culinaire wereld en levert dagvers. Van (sterren) restaurants tot eetcafés en van hotels tot cateringbedrijven. Rungis is nog altijd echt groenteboer en een onafhankelijk familiebedrijf.

5 seizoenen
Rungis inspireert en informeert je met een grenzeloos en uniek assortiment langs de 5 seizoenen. Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit; er bestaan 5 unieke seizoenen met groente, fruit en kruiden die authentiek zijn voor dat jaargetijde.
Rungis kent 5 seizoenen: winter, lente, voorzomer, zomer en herfst.

Gert Jan's keuze
Iedere week inspireert Gert jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete seizoenproducten. Bekijk het filmpje van deze week
Ben je op professioneel vlak geïnteresseerd? Kijk dan op Rungis.nl

ConditieKoelvers
HerkomstNederland, Barendrecht
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.