Groenten

Er zijn 347 producten

Met groente en fruit kun je het verschil maken. De gepassioneerde telers van Rungis zorgen dagelijks voor vers aanvoer van fruit en groente van de beste kwaliteit, vaak biologisch, en altijd smakelijk. Van Hollandse boontjes tot Japanse verse wasabi, bij Directlyfrom.nl wordt het altijd met liefde en aandacht behandeld.

97 - 120 van 347 producten weergegeven
  • R20122

    Rettich wordt ook witte zomerrammenas genoemd en de Japanse variant heet daikon. Het is een langwerpige, witte wortel met een pittige smaak, iets scherper dan die van de radijs. Deze groente is dan ook familie van de radijs en wordt meestal rauw gegeten.

  • R150021

    De kruidenzwam wordt ook wel koningsoesterzwam of Eryngii genoemd. Hij heeft een fluweelachtige, licht grijsbruine hoed die op een stevige, witte steel staat. De kruidenzwam verspreidt een geur van amandelen en heeft een schelpachtige smaak. De paddenstoel wordt vaak in zijn geheel bereid. Je kunt hem heerlijk grillen, bakken of in de oven bereiden. Een...

  • R80025

    Deze doos bevat 16 bakjes tarwegras. Tarwegras is het gras dat groeit uit een tarwezaadje. Dit gras beschikt over een unieke samenstelling met daarin allerlei voedingsstoffen die ons lichaam goed kan gebruiken. Een echte superfood!

  • R270412

    Biologische tuinbonen. Met een licht bittere smaak. Hoe jonger de boon, hoe zachter de smaak. Vergeet de bonen van tevoren niet te doppen en voor de echte fijnproevers eventueel dubbel te doppen. Lekker om gewoon te koken of te stomen.

  • R10012

    De mierik is een plant met witte bloemen. De witte wortel wordt de mierikswortel genoemd. Mierikswortel lijkt qua smaak een beetje op mosterd of radijs, lekker pittig. Het Japanse ‘zusje' van de mierikswortel is wasabi.

  • R80152

    Jeere Cress kenmerkt zich door het grijzige dopje op de cress. Het zaadhulsje met fijne komijnsmaak geeft de cress een speels karakter. De komijnsmaak is met deze cress veel mooier te doseren dan met de specerij. Komijn wordt veel gebruikt in het Midden-Oosten, de Indiaanse, Oosterse, Mexicaanse, Portugese en Spaanse keuken. Een mooie natuurlijke...

  • R270033

    Palmkool, of cavolo nero, is familie van de boerenkool. Het is een kool met een verfijnde smaak. Palmkool is wat steviger, knapperiger en voller van smaak dan boerenkool. Met palmkool kan je veel verschillende kanten op. Er zijn mooie, voornamelijk Italiaanse, recepten mee te vinden.

  • R270111

    Een wat korte, iets dikke komkommer met een dikke en gebobbelde schil. Maar dit is vooral een erg smakelijke komkommer. De smaak is wat sterker, dit komt doordat het vruchtvlees minder water bevat. Dit alles zonder de frisse malsheid te verliezen.

  • R70025

    Venkel kiemen hebben een herkenbare smaak. Namelijk de smaak van anijs. Ook zit de venkel kiem boordevol vitamines. Venkel kiemen zijn erg lekker bij nagerechten.

  • R140025

    Gerookte knoflook heeft een heerlijke typische geur, maar geeft vooral een bijzondere smaak. Gerookte knoflook is zeer breed inzetbaar zo kan je het gebruiken in: soepen, sauzen, kruidenboter, salades, dressing en ovengerechten. Deze knoflook is gevlochten in strengen.

  • R270191

    Groene asperges groeien in tegenstelling tot de witte asperges boven de grond. Doordat ze langer aan de wortel van de plant blijven, bevatten ze meer vitamines en mineralen. Groene asperges zijn krachtiger van smaak en het hele jaar verkrijgbaar.

  • R130036

    De truffelaardappel is een langwerpige paarse aardappelen. Deze aardappel is vastkokend en heeft een paarse binnenkant. De truffelaardappel dankt zijn naam aan zijn uiterlijk, de aardappel smaakt dus niet naar truffel. Truffelaardappels zijn breed inzetbaar, zoals koken, frituren, bakken of pureren. Met deze aardappel geef je jouw gerechten dat extra...

  • R270026

    Spitskool is een wat sappigere en zachtere koolsoort dan de ronde variant. Net als de witte kool is de spitskool zeer breed inzetbaar. Ook de spitskool kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Roerbakken is ook uitermate geschikt met spitskool. Deze groente is niet alleen lekker, maar zit ook bomvol vitamine C.

  • R140003

    De cevennes uien hebben in vergelijking met andere uien een zoet en mild aroma. Omdat de bijtende stof, die normaal tranen bij het schillen en snijden veroorzaakt, ontbreekt is het een stuk aangenamer deze ui te snijden. De ui is heerlijk knapperig met een prettige zoete uiensmaak.

  • R20032

    De flespompoen is een vrucht met een flesachtige vorm. De pompoen heeft oranje vlezig pulp en heeft een zoete en nootachtige smaak. Flespompoen kan worden gebakken in de oven of worden gestoofd, maar in de oven komt de zoete, boterachtige smaak het beste tot zijn recht.

  • R10019

    Een lange, vrij dunne wortel met een donkerpurper, bijna zwarte kleur. Van binnen heeft de wortel een mooie oranje kern.

  • R20046

    Gele peen is harder dan de normale peen, maar heerlijk mals, zacht en kleurig na het koken. Bijna was de gele wortel alleen nog als voederwortel voor dieren verkrijgbaar; men zag meer in de oranje wortel, die in de loop van de vorige eeuwen flink belangrijk werd.

  • R150030

    De oesterzwam dankt zijn naam aan zijn oestervormige hoed. Oesterzwammen zijn zacht nootachtig en aromatisch van smaak. Oesterzwammen worden vaak gebruikt in sauzen en soepen. Maar oesterzwammen zijn ook heerlijk bij diverse soorten vlees.

  • R20143

    Spitskool is een wat sappigere en zachtere koolsoort dan de ronde variant. Net als de witte kool is de spitskool zeer breed inzetbaar. Ook de spitskool kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Roerbakken is ook uitermate geschikt met spitskool.

  • R10015

    De peterseliewortel is de wortel van peterselie en een zogenoemde'vergeten groente'. Deze wordt gekweekt om de grote witte wortel en niet om het blad. Deze wortel kan tot 15 cm lang worden en heeft een smaak die doet denken aan knolselderij en pastinaak. Het blad van de peterseliewortel kan op dezelfde manier worden gebruikt als peterselie. Overigens...

  • R220205

    Fijn gesneden rode kool. Wordt met koken mooi zacht. Maak de kool op smaak met azijn, wat suiker en kaneel. Gekookt is rode kool lekker met appel, maar ook met bijvoorbeeld verse vijgen.

  • R80144

    Vene Cress is een bijzonder decoratieve verschijning met een verrassende smaak. Het kleine groene blad met fijne rode nerven complementeert de aantrekkelijke opmaak van uw gerecht. De licht zure smaak biedt goede mogelijkheden om deze cress veelzijdig in te zetten.

  • R80027

    Atsina Cress heeft een zoete anijssmaak. Deze smaak is goed te combineren met zoete gerechten en komt prima tot zijn recht in een dessert met chocolade. Atsina Cress leent zich door de venkeltonen ook erg goed voor een combinatie met milde vissoorten, zoals zeebaars, kabeljauw, heilbot en zeewolf.

  • R140030

    Gefermenteerde knoflook wordt ook wel zwarte knoflook genoemd. Deze knoflook wordt zwart na het fermenteren. De smaak van gefermenteerde knoflook lijkt totaal niet op rauwe knoflook. Het heeft een diepe en zoete smaak en de textuur is zeer smeuïg. Zwarte knoflook kan net zo worden gebruikt als gewone knoflook, maar deze variant is ook heerlijk om rauw te...

Met groente en fruit kun je het verschil maken. De gepassioneerde telers van Rungis zorgen dagelijks voor vers aanvoer van fruit en groente van de beste kwaliteit, vaak biologisch, en altijd smakelijk. Van Hollandse boontjes tot Japanse verse wasabi, bij Directlyfrom.nl wordt het altijd met liefde en aandacht behandeld.

Filter

Prijs

0 € - 200 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.