Groenten

Er zijn 347 producten

Met groente en fruit kun je het verschil maken. De gepassioneerde telers van Rungis zorgen dagelijks voor vers aanvoer van fruit en groente van de beste kwaliteit, vaak biologisch, en altijd smakelijk. Van Hollandse boontjes tot Japanse verse wasabi, bij Directlyfrom.nl wordt het altijd met liefde en aandacht behandeld.

25 - 48 van 347 producten weergegeven
  • R20034

    De courgette bloem is een grote gele bloem met eronder een piepklein courgetje. Ze zien er prachtig uit en zijn dus uitermate geschikt ter decoratie. Maar deze bloemen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker. Je kunt de bloemen vullen, stomen of frituren.

  • R270025

    Knolselderij is de stevige knol van de selderijplant. De knol is bruingeel van kleur en het vruchtvlees is lichter en heeft een milde, kruidige smaak. Knolselderij kan worden gegeten als groente, maar is bijvoorbeeld ook onmisbaar in de erwtensoep.

  • R130106

    De double fun heeft een paars met witte kleur en is iets romig en neutraal van smaak. Redelijk vastkokend. Blancheren met zuur geeft een intensere kleur. Bij garing blijft de kleur behouden. Spannende combinatie met zeewieren en zilte groenten.

  • R130117

    De violet queen heeft een mooie paarse kleur en is licht zoet, aards en nootachtig. Met hints van rode biet. Mooi krokant als chips, friet of gebakken aardappel. Bij garing blijft de kleur behouden. Maak eens knalpaarse aardappel blini's en verras jouw gasten.

  • R80003

    Na het proeven van Borage Cress snap je waarom de cress in de volksmond'komkommerkruid' genoemd wordt. De cress heeft een onmiskenbare frisse smaak met ziltige tonen van de oester. Borage Cress leent zich uitstekend voor een combinatie met schaal- en schelpdieren of licht gegaarde, lauw gerookte vissoorten. Voor een combinatie met vlees of steak tartare...

  • R261002

    Wij nemen jouw mise en place uit handen zodat jij je kan focussen op waar het echt om gaat: jouw gasten verrassen. Door het vacuüm garen van groente en fruit gaan geen smaken verloren en blijven alle voedingsstoffen en kleuren behouden.De vacuüm gegaarde bospeen is gegschild, heeft nog een stuje loof en heeft een mooie geconcentreerde zoete smaak.

  • R20504

    De Brabantse Wal asperge onderscheidt zich in smaak van andere asperges door een licht zilte smaak en weinig bitters. Deze smaak is ontwikkeld door de combinatie van het zuivere grondwater van de Kalmthoutse Heide dat ondergronds uitloopt in de richting van Zeeland en de zilte zeelucht die vanuit Zeeland over de Brabantse Wal waait bij westenwind.

  • R40005

    De Coeur de Boeuf tomaat heeft niet alleen een bijzonder uiterlijk, maar ook een bijzondere smaak. Deze tomaat rijpt van binnen uit naar buiten. De vrucht is dus ook rijp en smaakvol als hij nog wat groen is. De Coeur de Boeuf is een grote tomaat met een geribbelde buitenkant. Hij heeft vol vruchtvlees en een matig sap- en zuurgehalte. 

  • R20156

    Verse doperwten in de peul. Doperwten zijn peulvruchten die met ongeveer tien stuks tegelijk in een peul groeien. De verse doperwten zijn heerlijk zoet. Je kunt doperwten koken of stoven. Zorg wel dat je ze niet te hard kookt, want dan springen ze open.

  • R261000

    Wij nemen jouw mise en place uit handen zodat jij je kan focussen op waar het echt om gaat: jouw gasten verrassen. Door het vacuüm garen van groente en fruit gaan geen smaken verloren en blijven alle voedingsstoffen en kleuren behouden.De vacuüm gegaarde witlof heeft een fijne maat en is bewerkt met een paar druppels citroensap voor optimaal kleur...

  • R20003

    Artisjok is een gesloten, geschubde bloemknop met dikke vlezige blaadjes. Het hart is het smaakvolste gedeelte van de atisjok. Artisjok heeft een zachte, licht bittere smaak.

  • R130082

    Deze oeraardappel heeft een heerlijk onderscheidende sterke''oer-aardappel-smaak'' en heeft een mooie diepgele, bijna oranje kleur. De diepgele vleeskleur is een aanwijzing dat het ras een hoog gehalte carotenoïde bevat. De aardappel is geschikt om gewoon te koken, maar geeft ook een bijzonder mooie stamppot of mooie gele puree.

  • R270312

    De kriel aardappel heeft gemiddeld een doorsnede van 25 mm. Krieltjes zijn perfect als bijgerecht en kunnen worden gekookt en gebakken. Ook zijn ze geschikt om te frituren. Ook is het lekker om de kriel in zijn schil te laten tijdens de bereiding.

  • R270368

    Van teler Frank de Koning. Hoewel de smaak en de vorm vrijwel niet verschillen van de gewone aubergine is het toch wel de schil die de aandacht trekt. De graffiti aubergine heeft namelijk een mooie paarse schil met romige witte strepen. Perfect om dat beetje extra aan je gerecht te geven. Ook erg leuk om bijvoorbeeld te vullen.

  • R270110

    Rabarber kan vrij zuur zijn en moet dan gezoet worden met honing, suiker of siroop. Rabarber wordt vaak verwerkt tot compote of zoet nagerecht. Bij de verwerking lijkt rabarber haast fruit, maar het is wel degelijk een groente.

  • R10087

    In dit boek vind je de vijf seizoenen van Rungis. Het doel van dit boek is het informeren en inspireren van chefs. In dit boek vind je een groot deel van onze producten en worden de smaak, bereiding en combinatie mogelijkheden beschreven.

  • R270047

    Gele raapjes, ook wel boter raapjes genoemd, zien er aantrekkelijk uit. De smaak is vergelijkbaar met de meiraap, maar dan wat zachter en zoeter. De gele raap is zeer breed inzetbaar en kan worden gebakken, gestoofd, gekookt, gefrituurd of rauw worden gegeten. Gele raapjes alleen zijn mild van smaak, maar gecombineerd met winterse groenten of zoete...

  • R270017

    Mooi knapperig en heerlijk pittig van smaak. Rode radijs is heerlijk als gezonde snack of in plakjes door een salade. Ook kunnen ze worden bewerkt in soep of aardappelpuree. Vanwege de mooie rode kleur wordt de radijs ook vaak gebruikt als decoratie.

  • R20118

    Rabarber kan vrij zuur zijn en moet dan gezoet worden met honing, suiker of siroop. Rabarber wordt vaak verwerkt tot compote of zoet nagerecht. Bij de verwerking lijkt rabarber haast fruit, maar het is wel degelijk een groente.

  • R20053

    Aspergetips zijn zeer jonge asperges. Aspergetips hebben een fijnere smaak dan de volgroeide asperge. Bereid de aspergetips hetzelfde als groene asperges, alleen deze hoeven niet geschild te worden.

  • R20006

    Als je aan aubergines denkt, denk je al snel aan mediterrane gerechten. Aubergine heeft overigens een neutrale smaak en is dus zeer breed inzetbaar. Aubergine kan je roerbakken met andere groenten, in plakken snijden en in de frituur of vullen in de oven.

  • R340029

    Geen Chef kan meer zonder! Dit compacte knikpalet wordt gebruikt bij het oppakken en neerleggen van gerecht onderdelen. Ook voor afstrijken en afwerken komt het knikpalet van pas.

  • R30095

    Een kleine ovaalvormige radijs met witte puntjes. Mooi knapperig en heerlijk pittig van smaak. De micro witpunt radijs is heerlijk als gezonde snack of in plakjes door een salade. Ook kunnen ze worden bewerkt in soep of aardappelpuree. Vanwege de mooie rode kleur wordt de radijs ook vaak gebruikt als decoratie.

  • R240059

    Een heerlijke slamix van Roquette, lollo rosso, lollo bianco, mizuna, red chard, fijne spinazie en bulls blood. Deze slamix is lekker mals en heeft mooie zachte smaken. De roquette en mizuna geven net dat beetje pittigheid. Een breed inzetbare slamix met een luxe uitstraling. Onze slamixen zijn super vers en gewassen. Dus gelijk klaar voor gebruik.

Met groente en fruit kun je het verschil maken. De gepassioneerde telers van Rungis zorgen dagelijks voor vers aanvoer van fruit en groente van de beste kwaliteit, vaak biologisch, en altijd smakelijk. Van Hollandse boontjes tot Japanse verse wasabi, bij Directlyfrom.nl wordt het altijd met liefde en aandacht behandeld.

Filter

Prijs

0 € - 200 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.