Wortelen en knollen

Er zijn 38 producten
25 - 38 van 38 producten weergegeven
  • R270497

    Gember is een wortelknol van de gemberplant. Al in de middeleeuwen werd de knol gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Gember is fris, pittig, kruidig en verkwikkend. Deze biologische gember is heerlijk pittig van smaak.

    1,45 €/100 gram
  • R270207

    Aardpeer wordt ook wel topinamboer genoemd. Aardperen zijn licht zoet en nootachtig van smaak. Aardperen kunnen rauw worden gegeten, gekookt, gestoomd of verwerkt in soepen en puree. Tijdens het bereiden verspreiden aardperen een rokerig aroma.

    3,95 €/500 gram
  • R270047

    Gele raapjes, ook wel boter raapjes genoemd, zien er aantrekkelijk uit. De smaak is vergelijkbaar met de meiraap, maar dan wat zachter en zoeter. De gele raap is zeer breed inzetbaar en kan worden gebakken, gestoofd, gekookt, gefrituurd of rauw worden gegeten. Gele raapjes alleen zijn mild van smaak, maar gecombineerd met winterse groenten of zoete...

    2,95 €/500 gram
  • R270362

    Koolrabi is de knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. Anders dan koolraap groeit koolrabi boven de grond. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar dan iets pittiger. Rauwe koolrabi heeft wat weg van selderij. Koolrabi kan dus zowel gekookt als rauw worden gegeten. De smaak van de witte en de paarse koolrabi is zo goed als identiek.

    2,95 €/stuk
  • R90060

    Laos is een populair kruid in de Indonesische en Thaise keuken. De frisse, bitterzoete geur is bedwelmend sterk en doet denken aan citrusvruchten. Alleen al om de geur is het een genot om met laos te werken. Laos wordt ook wel galangal of Thaise gember genoemd.

    2,45 €/100 gram
  • R270060

    Koolrabi is de knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. Anders dan koolraap groeit koolrabi boven de grond. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar dan iets pittiger. Rauwe koolrabi heeft wat weg van selderij. Koolrabi kan dus zowel gekookt als rauw worden gegeten. De smaak van de witte en de paarse koolrabi is zo goed als identiek.

    2,45 €/stuk
  • R100144

    Patte de Loup, in het Nederlands Wolvenklauw, is lekker fris en iets zoet. Deze Franse appel heeft een zuurtje en een wat ruwe schil. Het is een appeltje om rauw te eten én mee te koken. Deze appel vertoont soms een tekening die lijkt of er een wolf aan gekrabd heeft, vandaar “Wolvenklauw'.

    5,45 €/500 gram
  • R20217

    De Bretonse Zandpeen wordt ook wel ‘Carotte des Sables' genoemd. Door de groei op zanderige bodem aan de Franse kust, is de wortel van nature lang, glad en regelmatig van vorm en wordt de kleur roder. Door deze groeiomstandigheden is de wortel minder vatbaar voor ziekten en insecten. Carotte des Sables is licht, zoet en heeft een onvergelijkbare smaak.

    2,95 €/500 gram
  • R20084

    Koolrabi is de knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. Anders dan koolraap groeit koolrabi boven de grond. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar dan iets pittiger. Rauwe koolrabi heeft wat weg van selderij. Koolrabi kan dus zowel gekookt als rauw worden gegeten. De smaak van de witte en de paarse koolrabi is zo goed als identiek.

    1,95 €/stuk
  • R20096

    Ook wel meiraapjes genoemd. Meiknollen zijn pittig, sappig en fris van smaak. De meiknol is familie van de koolraap, maar smaakt totaal anders. Snijd de meiknol in dunne plakjes of rasp over bijvoorbeeld een salade.

    3,45 €/1 kilogram
  • R20452

    De Chantenay carrot is en klein zoet en knapperig worteltje. Deze wortels komen uit Engeland. Chantenay carrots zijn zeer veelzijdig. Ze zijn zowel gekookt erg smaakvol als rauw. Chantenay carrots komen in drie verschillende kleuren: oranje, wit en paars. Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

    4,45 €/500 gram
  • R20471

    De Chantenay carrot is en klein zoet en knapperig worteltje. Deze wortels komen uit Engeland. Chantenay carrots zijn zeer veelzijdig. Ze zijn zowel gekookt erg smaakvol als rauw. De wortel behoudt zijn mooi paarse kleur ook wanneer deze wordt gekookt. Chantenay carrots komen in drie verschillende kleuren: oranje, wit en paars. Het seizoen van...

    4,45 €/500 gram
  • R270413

    Wortels zijn er in veel kleuren, van wit tot geel en oranje tot paars. Oranje wortels werden het eerst in Nederland geteeld in de 17e eeuw en zijn nu de meest voorkomende in de westerse landen.Gele peen is harder dan de normale peen, maar heerlijk mals, zacht en kleurig na het koken. Het pigment van de gele wortelen bevat veel Luteïne, een soort...

    1,95 €/500 gram
  • R270577

    De paarse boerenkool, de gekleurde variant op de standaard groene boerenkool. De smaak is vrijwel hetzelfde, maar de kleur maakt deze variant bijzonder. Paarse boerenkool verliest zijn kleur tijdens het koken, maar behoudt zijn kleur wanneer deze wordt gebakken of gestoomd.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

    3,45 €/1 kilogram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.