Bieten

Er zijn 7 producten
1 - 7 van 7 producten weergegeven
  • R10014

    De biet der bieten. Langwerpige knollen met een ruwe bast. Dit ras werd zeker al in de 17e eeuw geteeld. De biet zelf heeft een zwart-rode kleur, minder zoet dan modernere rassen. Maar er is geen biet die zo naar bieten smaakt: volle aromatische, krachtige, wilde smaak.

    2,95 €/500 gram
  • R10005

    Deze bieten zijn een oud en smakelijk ras afkomstig uit het Italiaanse plaatsje Chioggia. De smaak van de chioggia biet is zacht zoet en ook zoeter dan de gewone rode biet. De biet heeft een prachtige tekening aan de binnenkant. Hij is dan ook uitermate geschikt om rauw te verwerken in salades. De chioggia kan ook worden gekookt, de heerlijke smaak blijft...

    1,45 €/500 gram
  • R270213

    Deze gekleurde snijbiet is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook nog eens erg lekker en veelzijdig. Het blad kun je roerbakken als spinazie en daar smaakt die ook een beetje naar. De steel wordt vaak weggegooid, maar ook deze is prima te gebruiken. De stelen hebben het knapperige van paksoi. 

    3,45 €/500 gram
  • R20036

    De gele biet is een stuk minder sterk van smaak dan de rode variant. De gele biet heeft een friszoete smaak. De biet heeft prachtige gele cirkels aan de binnenkant. Deze biet is niet alleen mooi, maar kan ook op veel verschillende manieren worden klaargemaakt.

    1,95 €/500 gram
  • R20123

    Rode bieten worden ook wel kroten of krootjes genoemd. Rode bieten hebben een aardse smaak, je houdt er of wel of niet van. Rode bietjes kan je op verschillende manieren bereiden. Zo kun je ze koken of roosteren. Ook kun je de bietjes rauw eten, zorg dan wel dat de schil eraf is en de biet in dunne plakjes is gesneden.

    1,95 €/1 kilogram
  • R20173

    De witte biet is oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse Zeegebied en Klein Azië. De smaak is aangenaam zoet, ook als de plant wat langer groeit. Het vruchtvlees is wit geaderd, fijn en stevig.

    1,45 €/500 gram
  • R270130

    Verse rode bieten kennen de meeste niet. Zonde, want als je ze zelf bereid kun je er veel meer mee dan wanneer je ze gekookt koopt. Rode bieten hebeen een aardse smaak en zijn super gezond. Je kan ze koken, rauw raspen of bijvoorbeeld verwerken in een stamppot. Ook erg lekker is een rode bieten carpaccio.Het seizoen van dit product is voorbij en...

    3,45 €/per bos
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.