Wilde Eend, Heel

13.5 13,50 €/stuk

Treuren

Gev37

Hele wilde eend van eigen bodem. De wilde eend heeft mooi donker rood vlees een geel kleurige, iets vettige huid. Afhankelijk van het jaargetijde is die huid vetter of minder vet. De hele wilde eend kunt u het beste bereiden in pan of oven. De wilde eend weegt ca. 500/600 gram en is geschikt voor 2 personen. Bereidingstijd ca. 40/50 minuten.

13.5 13,50 €/stuk

Hele wilde eend van eigen bodem. De wilde eend heeft mooi donker rood vlees een geel kleurige, iets vettige huid. Afhankelijk van het jaargetijde is die huid vetter of minder vet. De hele wilde eend kunt u het beste bereiden in pan of oven. De wilde eend weegt ca. 500/600 gram en is geschikt voor 2 personen. Bereidingstijd ca. 40/50 minuten.

De wilde eendenjacht is geopend van 15 augustus t/m 31 januari.Nederland kent vele soorten eenden. De eenden die bejaarbaar zijn is de gewone wilde eend. De wilde eenden in augustus zijn vaak minder vettig dan de eenden in december. Ook is het vlees van de wilde eend in december iets donkerder dan bij een eendje in augustus. Opgelet: wilde eend is geschoten wild en kan hagel of sporen van hagel bevatten.

Conditievers verkrijgbaar van half augustus tot half februari; daarbuiten diepgevroren verkrijgbaar
HerkomstFrankrijk
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.