Wilde Eend, Eendenborstfilet

Treuren

Borstfilet van de wilde eend. Het vlees van de borstfilet is donkerrood van kleur. Het vel is geel/oranje van kleur en iets vettig. Wilde eendenborstfilet heeft een korte bereidingstijd en is het lekkerst als ze rosé op tafel komt. Heerlijk te combineren met wat zoetige sauzen.

Borstfilet van de wilde eend. Het vlees van de borstfilet is donkerrood van kleur. Het vel is geel/oranje van kleur en iets vettig. Wilde eendenborstfilet heeft een korte bereidingstijd en is het lekkerst als ze rosé op tafel komt. Heerlijk te combineren met wat zoetige sauzen.

De wilde eendenjacht is geopend van 15 augustus t/m 31 januari.Nederland kent vele soorten eenden. De eenden die bejaarbaar zijn is de gewone wilde eend. De wilde eenden in augustus zijn vaak minder vettig dan de eenden in december. Ook is het vlees van de wilde eend in december iets donkerder dan bij een eendje in augustus. Opgelet: wilde eend is geschoten wild en kan hagel of sporen van hagel bevatten.

Conditievers verkrijgbaar van half augustus tot half februari; daarbuiten diepgevroren verkrijgbaar
HerkomstNederland
Eenheid prijs5,50 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.