Parelhoenpaupiëttes in marinade

4.5 4,50 €/stuk

Treuren

Heerlijke parelhoenpaupiëttes in mooie marinade. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

4.5 4,50 €/stuk

Heerlijke parelhoenpaupiëttes in mooie marinade. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worden ook wel poelepetaten genoemd (van poule-pintade, in het Frans heet een parelhoen een pintade). De parelhoen komt oorspronkelijk uit Afrika en lijkt enigszins op de kalkoen. Het heeft een kale kop met lellen en witte stippen op het verenkleed.

Parelhoenders worden gefokt voor hun vlees. Parelhoenders hebben een lichte wildsmaak. Voor de bereiding komen alle fazantenrecepten in aanmerking. Het vlees van de parelhoen is geel/bruinachtig van kleur. Het vel van de parelhoen is iets vettig en ook geel/bruinachtig van kleur.

Conditievers
HerkomstFrankrijk
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.