Parelhoenbouten

3.25 3,25 €/stuk

Treuren

Parelhoenbouten zijn iets slanker en minder vol van vlees dan kippenpoten. De boutjes hebben vrij donker bruin/rood vlees. Het zijn heerlijke boutjes met een eigen smaak. Bereidingstijd: ca. 45 minuten.

Parelhoenboutjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar en laten zich prima combineren met alle soorten groenten. Voor de winter zijn parelhoenboutjes met zuurkool een ware traktatie.

3.25 3,25 €/stuk

Parelhoenbouten zijn iets slanker en minder vol van vlees dan kippenpoten. De boutjes hebben vrij donker bruin/rood vlees. Het zijn heerlijke boutjes met een eigen smaak. Bereidingstijd: ca. 45 minuten.

Parelhoenboutjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar en laten zich prima combineren met alle soorten groenten. Voor de winter zijn parelhoenboutjes met zuurkool een ware traktatie.

Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worden ook wel poelepetaten genoemd (van poule-pintade, in het Frans heet een parelhoen een pintade). De parelhoen komt oorspronkelijk uit Afrika en lijkt enigszins op de kalkoen. Het heeft een kale kop met lellen en witte stippen op het verenkleed.

Parelhoenders worden gefokt voor hun vlees. Parelhoenders hebben een lichte wildsmaak. Voor de bereiding komen alle fazantenrecepten in aanmerking. Het vlees van de parelhoen is geel/bruinachtig van kleur. Het vel van de parelhoen is iets vettig en ook geel/bruinachtig van kleur.

Conditievers
HerkomstNederland
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.