Magret de Canard; eendenborstfilet

2,45 €/100 gram

8,58 €/stuk Normale prijs

Treuren

Eendeborstfilet voor 2 personen van een Franse tamme eend. De magret is de borstfilet van een eend die is vetgemest voor foie gras. Het vlees is mals en zeer smaakvol. Het vlees is dieprood. Een Magret wordt opgediend met het velletje er nog aan. Voor de bereiding het vel eerst insnijden. De Magret de Canard dient rosé geserveerd te worden. Heerlijk met zoet fruit of een zuurachtige saus.

2,45 €/100 gram

8,58 € /stuk

Eendeborstfilet voor 2 personen van een Franse tamme eend. De magret is de borstfilet van een eend die is vetgemest voor foie gras. Het vlees is mals en zeer smaakvol. Het vlees is dieprood. Een Magret wordt opgediend met het velletje er nog aan. Voor de bereiding het vel eerst insnijden. De Magret de Canard dient rosé geserveerd te worden. Heerlijk met zoet fruit of een zuurachtige saus.

Een borstfilet wordt het lekkerst als voor het braden het velletje kruislings wordt ingekerft tot aan het vlees. Op die manier kan tijdens het bakken het vet eruit lopen en blijft een knapperig laagje over. Heerlijk!

Conditievers
HerkomstFrankrijk
Eenheid prijs2,45 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.