Kippenlevers van het Gildehoen

Treuren

Lekkere levertjes van het Gildehoen. Slechts kort bakken met en smullen maar. Bakje a 250 gram.

Lekkere levertjes van het Gildehoen. Slechts kort bakken met en smullen maar. Bakje a 250 gram.

Gildehoen is een duurzaam stukje kip met aandacht voor dier en mens. De Gildehoen kippen zijn gezonde kippen die opgroeien in ruime stallen. De kippen scharrelen daar vrij rond en hebben een normaal dag/nacht ritme. Het voer van de Gildehoen is 100% plantaardig en bestaat voornamelijk uit granen. Daarbij hebben de kippen 24 uur per dag water tot hun beschikking. Gedurende de dag wordt er extra graan gestrooid om zo het scharrelen te stimuleren. In de stallen zorgen balen stro voor afleiding en voldoende beweging. Het Gildehoen is afkomstig van het Hubbart ras. Dit is een langzaam groeiend ras van sterke gezonde kippen. Het preventief toedienen van antibiotica is dan ook niet nodig. Het Gildehoen geeft gezonde kippen.

De Gildehoenkippen zijn doorgaans wat groter als de normale braadkip. Dit komt doordat de kippen de ruimte en de tijd hebben gehad om te groeien. Ook het vel van de Gildehoen is iets steviger. Het vlees is stevig en sappig van structuur. Gildehoen smaakt naar kip zoals kip hoort te smaken.

Met de Gildehoen koopt u een puur Hollands product. Duurzaam, lekker en gezond!

 

Conditievers
HerkomstNederland
Eenheid prijs7,50 €/kg
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.