Eendenborstfilet; filet de canette

2,45 €/100 gram

Treuren

Eendenborstfilet voor 1 persoon. Een filet de canette is de eendenborstfilet van de vrouwtjeseend. De eendenborst heeft een vleeskant en een huidkant. De huidkant dient voor de bereiding ingesneden te worden voor het beste resultaat. Hierdoor kant het vet eruit en de hitte erin en krijgt u een lekker sappig eendenborst met een krokant randje. De eendenborst geniet een korte bereiding en dient rosé geserveerd te worden.

2,45 €/100 gram

Eendenborstfilet voor 1 persoon. Een filet de canette is de eendenborstfilet van de vrouwtjeseend. De eendenborst heeft een vleeskant en een huidkant. De huidkant dient voor de bereiding ingesneden te worden voor het beste resultaat. Hierdoor kant het vet eruit en de hitte erin en krijgt u een lekker sappig eendenborst met een krokant randje. De eendenborst geniet een korte bereiding en dient rosé geserveerd te worden.

De smaak van de tamme eend is erg fijn en niet uitgesproken, daardoor zijn er talloze variaties mogelijk. De Barbarie eenden komen uit Frankrijk en zijn jonge eenden van maximaal 2 maanden oud. Het vlees van een jonge eend is zacht en mals met een eigen herkenbare smaak. Tamme eend combineert mooi met zoete sauzen of zoet fruit.

Conditievers
HerkomstFrankrijk
Eenheid prijs2,45 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.