Fazantenbouten

4 4 €/stuk

Treuren

Gev18

Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De boutjes (poten) zijn wat steviger en hebben een iets langere bereiding nodig als de borst. De bereidingstijd van de fazant hen is ca. 50/60 minuten. Afhankelijk van de grootte.

4 4 €/stuk

Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De boutjes (poten) zijn wat steviger en hebben een iets langere bereiding nodig als de borst. De bereidingstijd van de fazant hen is ca. 50/60 minuten. Afhankelijk van de grootte.

Let op: dit product is geschoten wild en kan hagel bevatten!! Fazanten zijn standvogels, die zich het meest thuis voelen in bossen met dicht struikgewas en vruchtbare velden en weiden waar genoeg water is. Ze vermijden dichte bossen in de bergen. Ze komen voor in heel Europa, Azië en Noord-Amerika. In Nederland is de jacht op fazanten geopend van 15 oktober tot en met 31 december. De fazant is zeer geschikt voor diverse culinaire bereidingen. Traditioneel combineert fazant zeer goed bij zuurkool of ander koolsoorten.

Conditievers vanaf half october t/m eind januari / van februari t/m september uitsluitend diepgevroren verkrijgbaar
HerkomstNederland Schotland
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.