Gevogelte

Er zijn 77 producten

Heerlijke scharrelkip, fazant, kwartel of parelhoen van een echte gevogeltespecialist, Rob Treuren, altijd vers en van de hoogste kwaliteit. Liefhebbers van gevogelte en hobbykoks krijgen rechtstreeks van onze experts topproduct thuis geleverd. Alleen bij Directlyfrom.nl. 

49 - 72 van 77 producten weergegeven
  • Gev12

    Een heerlijke tamme gans is niet te versmaden. Met een goed recept wordt dit altijd een feestmaal! Tamme gans is het hele jaar door verkrijgbaar.

  • Gev08

    Een kwartel met ons eigen 'signatuur'; ontbeend en gevuld met gevogelte farce en truffel, omwikkeld met een lapje vetspek in een druivenblad. De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijf een feestelijk resultaat.

  • Gev02

    Borstfilet van de parelhoen. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

  • Kip08

    Een heerlijk kippetje met geel vlees. Deze kippen krijgen voer waarvan ca 80% maïs is en dat zorgt voor de gelige kleur en voor voor mals vlees. De maïskip wordt gehouden in schuren of stallen, waarbinnen de kippen kunnen rondlopen. De kippen worden geslacht op gewicht en niet op leeftijd. Hierdoor is het vlees wat zachter en zijn de botten wat brozer.

  • Kip06

    De Rolls Royce onder de scharrelkippen en waarschijnlijk ook de meest bekende. Deze prachtige witte kippen leven als een God in Frankrijk in de regio Bresse, een groene omgeving met leemachtige grond rijk aannatuurlijke voeding voor de Bresserkippen.

  • Kip01

    Scharrelkip met zwarte poten uit de Vende in Frankrijk, aan de westkust. De Poulet Noir voelt zich prima thuis in het milde klimaat en in het kenmerkende landschap van de Vende. Het resultaat is een wit vlezige kip, bijzonder vetarm en zeer geschikt voor traditionele braadgerechten zoals bv Coq au vin.

  • Gev42

    Speciaal voor Kerst bieden wij verse gevulde kalkoenen aan. Onze kalkoenen komen vers uit Frankrijk en worden ontbeend en gevuld. De basis van de Farce (vulling) is kalkoengehakt die is verrijkt met paddestoelen, zout en peper. De gevulde kalkoen weegt ca. 2,3 – 2,6 kg is voor ca. 6 personen. Bovenop de kalkoen zit een plakje varkensspek.

  • Gev40

    Heerlijke parelhoenpaupiëttes in mooie marinade. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

  • Gev01

    Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

  • Lux03

    Franse eenpansschotel gebaseerd op witte bonen, eend, worst, bouillon en groente

  • Gev05

    Een heerlijke rollade gemaakt van een uitgebeend parelhoenvlees, gevuld met pruimen die geweekt zijn in cognac.

  • Gev43

    Speciaal voor Kerst bieden wij verse gevulde kalkoenen aan. Onze kalkoenen komen vers uit Frankrijk en worden ontbeend en gevuld. De basis van de Farce (vulling) is kalkoengehakt die is verrijkt met kastanjes, zout en peper. De gevulde kalkoen weegt ca. 2,3 – 2,6 kg is voor ca. 6 personen. Bovenop de kalkoen zit een plakje varkensspek.

  • Gev34

    Mooie plakjes gesneden eendenborstfilet. Deze eendenborst is eerst geroookt, wat zorgt voor de typerende smaak. Deze plakjes eendenborstfilet zijn uitstekend geschikt voor het maken van voorgerechtjes en amuses. Maar ook heel goed te gebruiken in een salade. 

  • Lux02

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

  • Gev27

    Het vlees van kalkoendijen is stevig en sappig. Dijen zijn uitermate geschikt voor een langere bereiding. Denk hierbij aan stoven of braden. De dij heeft slechts 1 botje. Het vlees wordt helemaal gaar gegeten.

  • Gev22

    De wilde duif gefileerd bestaat uit 2 borstfilets, de 2 boutjes en het karkas. Wilde duif is een ware delicatesse. Het donkere vlees is compact en mals met een uitgesproken smaak en geur. De gefileerde duif geniet een korte bereiding. De filets worden kort gebakken en rosé gegeten. De boutjes worden gebraden of geconfijt. Het karkasje kunt u gebruiken...

  • Gev21

    Wilde duiven zijn een delicatesse. Het donkere vlees is compact en mals met een uitgesproken smaak en geur.

  • Gev24

    Deze tamme duif is een gezond kwaliteitsproduct met een bijzonder goede smaak. Gefokt bij kleinschalige boeren in de streek Maulévrier. Rust, tijd en natuurlijk voedsel zorgen voor een bijzondere duif. Het favoriete gevogelte van menig topchef.

  • Kip04

    Mooie achterbouten van deze scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen scharrelen vrij rond in de bossen van Des Landes in Zuid West Frankrijk. Het is een geelvlezige kip met een heerlijke smaak.

  • Kip10

    Een heerlijk kippetje met geel vlees. Deze kippen krijgen voer waarvan ca 80% maïs is en dat zorgt voor de gelige kleur en voor voor mals vlees. De maïskip wordt gehouden in schuren of stallen, waarbinnen de kippen kunnen rondlopen. De kippen worden geslacht op gewicht en niet op leeftijd. Hierdoor is het vlees wat zachter en zijn de botten wat brozer.

  • Gev10

    Een borstfilet van een wilde gans. Het gedeelte van de gans dat relatief makkelijk te verwerken is, hoewel ook de borstfilet van de wilde gans soms ook vrij stevig kan zijn. Dit heeft dan te maken met de leeftijd en het aantal vlieguren van de gans. Borstfilet van een jonge wilde gans kan kort worden gebraden, zoals een biefstuk. Slecht een klein gedeelte...

  • Gev11

    Bouten/poten van de wilde gans. Bouten van de wilde gans zijn mooi te confijten of te gebruiken in rilette. Gans laat zich prima combineren met compote van rood fruit of bijvoorbeeld pruimenchutney.

  • Gev28

    De smaak van de tamme eend is erg fijn en niet uitgesproken, daardoor zijn er talloze variaties mogelijk. Een canette is een jonge vrouwtjeseend van maximaal 2 maanden oud, die worden gefokt in de vrije natuur. Het vlees van een jonge eend is het zachts en malst.

  • Gev26

    Kalkoenfilet is een prachtig, mager stukje van de kalkoen. Het vlees van de borstfilet is zeer zacht en vetarm. Bij een juiste bereiding blijft heerlijk sappig. Op vele manier te bereiden en in gerechten te verwerken. Braadtijd is afhankelijk van de grootte. Kalkoenfilet wordt helemaal gaar gegeten.

Heerlijke scharrelkip, fazant, kwartel of parelhoen van een echte gevogeltespecialist, Rob Treuren, altijd vers en van de hoogste kwaliteit. Liefhebbers van gevogelte en hobbykoks krijgen rechtstreeks van onze experts topproduct thuis geleverd. Alleen bij Directlyfrom.nl. 

Filter

Prijs

1 € - 59 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.